söndag!?

ja men för det känns då fan inte som söndag. känns mer som typ en fredag eller nått, rakt inte en söndag iaf. jahapp, då var liksom det sagt också! har haft en seg och stressig dag på jobbet, extra mellan 9-16, på en söndag är det bra! trött som ett djur, sov väl inte alls många timmar inatt. men det görnt nå. det var mycket trevligare, härligare och för att inte tala om mysigare att vara vaken, så tröttheten och huvudvärken är mer än välkommen ;)
imorgon är det ju nyårsafton och det är ju lika med fest. det blir dock en väldigt lugnt nyårsafton för mig, äter ju kåvepenin (äntligen!!!), och för er som inte förstått är jag fortfarande sjuk, värdelöst! mina bihålor gör så ont att det rinner i mina ögon, jag vill helst bara blunda hela tiden. men jag menar, hur fan skulle det se ut? om jag gick omkring och blundade dagarna i ända. imorgon blir det iaf mat och fest hos Malin med alla mina flickor (minus Sofie, tråk!) jag har en fin glittrig nyårs väska, det tackar vi för!

för övrigt så är jag gladare än på länge. bästa månaden, veckan, dagen, timmen and so on på så jävla, jävla länge. varför tänker jag väl inte riktigt gå in på men det finns anledningar till det också!
nu sitter jag och väntar på att mamma, pappa och brorsan ska komma hem med kina mat. jag tänker inte somna nu, för jag vill kunna somna tidigt ikväll så att jag är trevlig och pigg imorgon. annat emot vad jag har varit idag, otrevlig. men va fan, shit happens. så där, nu var min blogg lite uppdaterad för er som bryr sig. om någon nu gör det?! hehe ..

men, kärlek och gott nytt år till allihop! :)

dan före dan ..

åh, hela jobbhelgen är så jävla slut. den har varit riktigt jävla körig. känner att jag är grymt seg, mest i huvudet .. men nu är den som sagt slut och imorgon är det självaste julafton, u n d e r b a r t ! blir det massa god mat, släkt, tomte, kalle anka and so on .. just nu är det familjekväll, inte ofta alla fyra sitter tillsammans och umgås längre, är faktiskt riktigt mysigt och roligt. började med riktigt god mat, potatisgratäng, oxfilé, grönpepparsås och sallad. grymt gott! sen drack vi kaffe och spelade tp. min mamma kan vara roligast att spela tp med, jag skrattade fan så jag grina. det går tyvärr inte att beskriva, det måste upplevas. dom som har spelat tp med min mamma VET vad jag pratar om! nu spelar vi iaf bingolotto, eller spelar och spelar, vi glor på bingolotto, pratar väl iofs mest.
aah, som sagt julafton imorgon. då blir det valbo och pappas sida. myyyyyyyyyyyyyyys! LOVE IT!
på juldan bli det mormor och mammas sida, mer julmat och massa MYS, kärlek till det också! .. sen blir det fest utan dess like på kvällen, hemma hos Sara och Matte på brynäs, skit bra.
nu tillbaka till familjen.

god jul!

julgransjävel.

OMG, idag har vi fixat gran. jag hade glömt bort vilket helvete det var alltså. morsan blir alltid lika sur och standardfraser som "jävla gran jävel, snart kastar jag ut den", "nästa år ska vi fan inte ha nån jävla gran" och "kolla, kolla, kolla vad jävla snett den står. ful är den också, lika bra att kasta ut den!" används mycket flititgt av mig kära mor. när jag tänker efter så är det faktiskt väldigt underhållande, samma visa varenda år. jag, pappa och brorsan sitter på varsitt valfritt ställe (helst en bit ifrån "den jävla granjäveln") och skrattar åt mamma som misshandlar den stackars granen, svär, misshandlar lite mer, skriker, svär ännu mer och misshandlar lite för att lite senare helt överge granen, då kan jag och pappa rycka in. fixa granen så att den står rakt och så att mamma blir nöjd. men nu är granen ganska klar. jag ska köpa glitter imorgon bara, och helst smyga på lite röda eller lila kulor också för den delen.

Idag var jag duktig och tog åt mig extra tid 7-16 blev det, skön tid faktiskt. det flöt väl på rätt bra hela dan. Fick hjälpa Åsa mest, rätt skönt att pula med sill och sånt, lätt att plocka upp. ganska jävla jobbigt med alla som ska trängas med mig vid sillen bara. men what the heck, det är bara att gilla läget.minus till mina jävla bihålor som har bestämt sig för att vara dryga, jag kunde knappt böja mig framåt och kände mig lite smått irriterad över detta hela dan, därav min sura min, inte sweet. skulle gått på lunch runt tolv men jag väntade tills Linda skulle gå vid 13, vi åkte iväg och käka, det var nästan mer än skönt att få komma därifrån ett tag, prata lite skit och få höra lite skvaller, wiho!

Imorgon ska jag ner på stan redan tio, träffa Mimmi, KÖPA JULKLAPPAR, har fan bara köpt en och snart är det liksom julafton. börjar tre så lite lär jag väl hinna med, hoppas jag. annars blir det inga julklappar i år, för sen jobbar jag hela helgen. 12-21 lördag och 8-16.15 på söndag, så då lär det väl knappast hinnas med.
något najs att ha på sig på julafton och/eller juldan skulle väl inte vara helt fel heller, inte fel alls faktiskt. hoppas på det också, och skor? skulle väl sitta fint med ett par skor? JA!
efter jobbet ska jag hem till Sofie, mysa lite. Lär väl knappast bli lugnt, var väl mer än en person som skulle dit. men det blir treeeeeevlans!

a little something.

stressdag för fan. eller, den började väl jävla fint! hade ställt klockan på 07.50 (skulle gå till bussen nio och ville snooza en gång, hinna vakna och dricka kaffe) men, jag snoozade nog med än en gång, gick väl upp typ tjugo i nio eller så. fick stressa på mig kläder, lämna rummet som ett bombnedslag och sätta en mössa över mitt rufsiga hår. sånt som händer. jag stressade till bussen men fick stå och vänta och frysa ändå, typiskt! anyway, väl framme kollade jag/vi lite scrubs och spelade tv-spel. jag vann hela tiden, som vanligt ;)
tro det eller inte, men jag ville inte åka till jobbet. hade kunnat suttit där hela dan istället! aja, var iaf beredd på en gaaanska lugn dag i kassan. Fick istället en stressig jävla dag på kött, sprang som en tönt med karrespjäl, orka köpa så mycket karrespjäl? i stort sätt allt var slut i disken, den såg löjligt tom ut. jag fixade så gott det gick och väntade typ hela dagen på köttfärs, den kom väl runt halv sju-kvart i sju?och först stog där bara massa pallar, jag har försökt mig på dom förr, det gick så jävla dåligt. jag kom ingen vart med dom. pallarna är för tunga och jag för svag. okej att dra dom på plant golv i butiken, går som på räls, nästan, men knöligt lastbilsgolv med en liten "backe" på slutet, glömt helt enkelt. jag äger inga armmusker what so ever. kanske borde försöka träna upp dom? fast va fan, jag är tjej och mina armmusker räcker, jag kan bära saker som jag behöver bära. det räcker väl? imorgon blir det kött igen i guess, eller chark. same shit. 14-20, soft tid.
höll på och somna för ett tag sen, jag drack typ sju liter kaffe och nu känner jag mig iaf som en halv människa igen. ska snart hoppa in i duschen och duscha alldeles för länge. jag skulle nog helst av allt vilja bada, ja, fy fan vad sjukt skönt det skulle vara och bada. jag måste bada snarast, helst med en rolig badbomb eller liknande, jag har aldrig gjort det förr. ha, aja. efter duschen kanske jag känner mig som en hel människa och orkar kolla på sex and the city? det tror jag att jag gör, jag brukar piggna till som fan efter 22, typiskt igen. det är väl då normala människor blir trötta och går och lägger sig? whatever, jag är inte och kommer nog aldrig heller att bli normal.

some love / Bells.


nått

idag har jag haft en allmänt jävla underbar dag med Malin och Sara. Tog tolv bussen in till stan och gick hem till Malin, vi låg som två slakt i en varsin soffa och pratade, blivande grannar och allt som vi är! Sen trallade vi iväg till gdg och köpte lite frukost, en macka och en mer närmare bestämt. när vi närmades oss gdg tröck Malin ur sig "Bella, nu är vi JÄTTE nära MAX" haha. jag förstog ju vad hon ville men alltså, max till frukost? Kändes väl kanske lite väl mastigt, så det blev en macka after all. Sen har Sara och Malin dragit runt mig på stan, det var mest bara jobbigt. Dom skulle ju in i varenda jävla affär, och inte fan var det en gång heller. Men, jag hittade två julklappar så det var väl positivt. sen efter en massa stan var alla tre sjukt hungriga och eftersom att Malin redan hade suktat efter max så gick vi dit, på en måndag. flottiga tjejer. okej att max är gott, men jag äter nog hellre en sallad, tro det eller inte. fast idag satt det jävligt fint. kollade på Klick samtidigt som vi käkade, den var faktiskt bra. Inte lika bra som jag hade trott, men helt okej. Sen åkte Sara och jag och Malin hamnade återigen i varsin soffa, tröttast. Körde lite bil idag också, det gick fin fint. trots halka och trots att det var länge sen jag körde.
Imorgon blir det jobb igen, tur att jag har varit ledig bra jävla länge nu. känner mig lite bättre, inte mycket, men lite. bättre det än sämre! aja, blir 11.30-18, soft som fan. kul att min buss går 9.15 eller 12.22, f a n ! måste ju ta 9.15 bussen, och vart jag hamnar märker jag väl då. host och hejdå.

every other word is a huh?!

ah, blev ett allmänt upprivet inlägg igår. men så är det ibland, världen rasar samman, totally.
Anna det lilla helvetet skulle ju ringa och väcka mig nio-halv tio, så jag ställde ingen klocka. halv elva ringer mamma och undrar varför jag fortfarande sover. tror ni tjejen har ring eller? jävla unge. buuuut, I love u anyway !
vi hade väl en allmänt mysig kväll igår, åkte omkring i bilen pga att dörrjäveln hade fryst igen, skulle försöka värma upp den. men utan resultat. pratade en massa, massa. det var ett tag sen, skönt.
ska väl snart in till stan. och göra ingenting. ja men näe, jag ska köpa massa krämer åt mamma och en julklapp till brorsan. sen skulle jag träffa Sara och Sofie, men Sofie hade massa annat för sig så hon kunde inte. fan, man ser ju na knappt nu för tiden, sad. men på torsdag ska vi ses, äta pepparkakor och drick glögg och julmysa lite tillsammans, sweet! Och om jag känner Sara rätt har väl hon säkert också smidit andra planer efter jobbet. Men jag SKA iaf träffa Malin, sweet.
På fredag ska jag köpa julklappar, stressa så där sista dan, nästan. äh, dåligt och oinspererat inlägg. whatever. hej då.

oohfull?

ha, sitter man här igen. halv full och halv trött .. dagen har varit rätt lugn. sov till ETT, det var inte igår. men det var skönt som fan. . sen segade jag bara hemma i några timmar. skulle egentligen med mamma och pappa till valbo. gå på köpis och IKEA, men, mamma kom in tio och sa att dom skulle åka om en halvtimme. jag kände mig då mer död än levande och stannade kvar i min varma säng. fick klä av mig några lager med kläder sen somnade jag om ganska fort. iaaaf, jag och Line åkte ner till Sara vid fem. käka, drack öl och flumma utav bara helvete. så jävla kul .. sen gick vi vidare hem till Johan. Där hände väl inget speciellt spännande. Förutom att jag hade ut ALLA jävla tandpetare i hans kök, och det var fan inte en tandpetare. Sara halvlåg på köksgolvet och skrattade, jag skrattade nog minst lika mycket samtidigt som jag försökte samla upp alla satans tandpetare på golvet. VARFÖR det var så kul var att jag bara sekunder innan hade sagt åt Sara att inte tappa nått jävla huvud av glas eller nått som hon stog och grejjade med. Ah, det kanske bara var kul för stunden, eller så berodde det på alla öl/groggar/cider vi hade fått i oss. haha .. vem vet? sen skulle alla iaf åka till hang loose, och där S U G E R det ju verkligen. så jag mötte upp Sofie, pratade lite och gick till bussen. fick vänta på den i evigheters så mina fötter frös fan fast i marken. tyckte iaf att jag nog skulle klara av att gå ifrån bussen utan att prata med någon, haha. ellerinte, jag blev så jävla rädd så fort jag hade klivit av. det var fan kolsvart, såg inte ett jota. då är det tur att ha en mobil och kompisar som är vakna. TACK FÖR DET! Men, snart slipper jag det. Bara en månad kvar, sköööönt.
det här är säker ett jobbigt halvfull inlägg, sånt som händer. inget jag kan göra åt saken. kanske sluta dricka? nej du, det kändes inte som ett alternativ. nu ska jag nog försöka sova. om min rygg tillåter vill säga.
jaja ..

sleep tight and don´t let the bedbugs bite. natti

klison.

ryggfan, behöver jag säga mer? trodde väl inte det.
mja, ikväll lutar det mot mat, öl, spel och Sara (säkert nå fler, Line kanske? JA!) Sen kanske det blir en fest någonstans?! Blir då ingen krogen iaf, både jag och Sara är ju halvkassa, sjuka alltså. Eller ja, vi är ganska kass också. Kul som fan att vara med Sara, bara hon och jag. Det var alldeles för länge sen!
ja fast nä. nu ska jag väl kanske göra något vettigt?! jag sov fan till ett, men jag kom hem seeeeent efter en trevlig dag/kväll/natt. faktiskt ;) sweet.


waaay to long ...

hm, jag var in på min gamla lunarstorm (ja, jag har kvar den pga av massa bilder som jag har där och bara där, måste spara men jag fattar inte hur man gör) idag i brist på annat. läste min gamla dagbok och kom fram till att jag var nog deprimerad och "sjuk" längre än vad jag har fattat. jag är så glad att jag har tagit ur mig skiten och att mår så jävla bra igen. att jag står på två stadiga ben och kan säga att jag är bra, att jag är något att ha. för ett tag sen var jag en fis i rymden, jag ville bara försvinna för evigt. men idag, idag mår jag så jävla bra. och jag är så jävla glad att jag klarade allt helt själv, ja men med hjälp av kurator så klart, men utan en massa jävla piller som dom störda fanskapen ville packa på mig. men jag sa nej tack och fixade det så jävla galant ändå.
jag kände kort och gott för ett litet erkännande bara. men nu mår jag bra, bättre än någonsin och det tackar jag mig själv för.


älskar allt omkring mig, taaaaack ;)


Nathalie Ekström - fiiinaste lucian! :)

Nathalie var såååå fin, så otroligt söt idag. Hon passade så sjukt bra som lucia, verkligen, helt sjukt bra. Det var verkligen hur kul som helst att se, och Nathalie (och självfallet alla tärnor) var verkligen jätte duktiga. sjöng jätte fint, speciellt "helga natt" eller vad den heter, jävlar vad jag rös. så ett stort plus till er tjejer. men ett fett jävla minus till dom störda jävlarna som envisades med att ha strålkastare på lucian plus alla tärnor, hallå?! ska det inte vara mörkt när det är lucia, och så ska alla fina stearinljus lysa upp?! eller, är det bara jag som tycker det?
gick hem till Malin en snabbis sen, dom satt där och drack öl. jag åkte hem med pappa runt klockan nio. jag måste erkänna att jag var mer än sugen på att följa med ut. meeeeeen, jag ska ju vila nu, plus att jag har ont i ryggen och plus att jag fan ska försöka ta det lite lugnt nu.
näej, sex and the city nu. sen kanske sova? Äh, det märks.


pensionär ......

Ååh, jag känner mig som en pensionär på cirka 80 år, eller något i den stilen. Idag sov jag länge, vilade i min säng med kaffe, idag igen. Om man bortsåg från min rygg som gör sjuhelvetes jävla ont så tyckte jag för en minut eller två att jag ju faktiskt mådde så mycket bättre idag. Skönt tänkte jag och klädde på mig normala kläder och började bädda sängen, HEJ HOSTATTACK. Jag hostade nog som aldrig förr, fick efter mycket om och men på överkastet, i det läget var jag fan tvungen att lägga mig på golver för att återhämta mig en aning. allt detta på grund av att jag bäddade min säng, ja pensionär, härligt.
Igår kväll la jag mig i sängen rätt tidigt, elva närmare bestämt, jag hade nämligen bestämt mig för att somna tidigt. Lite trött kände jag mig allt efter massa hett te och världens längsta varmaste dusch! Efter sex and the city (som btw kan vara världens bästa serie, kan ha nämts förut, men jag måste ha boxen) släckte jag faktiskt lampan och så var det tänkt att jag skulle sova. Men alltså va faaaaaaaan, jag hosta, jag snora, jag ville gråta en skvätt på grund av min förbannade jävla rygg som gjorde mer ont än någonsin igår kväll, men man är ju viking så jag höll igen. Varför jag har ont i ryggen beror på att jag har hostat i en helt förbannad jävla månad och enligt läkarna har jag hostat så jävligt att jag har knölat till muskler, senor och revben. Skönt? Inte ett dugg, det gör mest så jävla ont bara. Anyway, igår kväll kunde jag inte ens ligga på vänster sida, det är mest vänster sida som gör ont. Så jag fick ligga på höger sida, och när jag blev less på det fick jag ligga på rygg, som även det gjorde ont. Så jag hostade lite mer och somnade väl efter en jävla massa om och men. Idag försöker jag vila lite, MEN DET ÄR TRÅKIGT.
Det kan tyckas att det är lite väl mycket klagomål här och nu, men testa att vara sjuk i över en månad och märk att MAN LESSNAR!

över till något roligare. Idag är det faktiskt Lucia för er som har missat det, så klockan fyra ska jag och mamma träffa Lena och Thea på stan, gå och äta någonstans för att sen infinna oss i heliga trefaldighets kyrkan klockan sex och titta på Lucia. Ooh, Nathalie, hon kommer vara så jävla fin! Jag bara vet det!!!

vila?!?!?!

well, here I am. sitter i min soffa, i stort sätt nyvaken och försöker vila. i vanligt fall skulle jag vara påklädd och redo att åka in till stan vid den här tiden, men jag tänkte att om jag ska vila nu då så kanske jag får ta och sova länge. jag brukar ju ställa klockan på åtta, och snooza till typ halv tio-tio. sköööönt .. men idag så ställde jag klockan på halv elva och klev väl upp kvart över, låg och kollade på lite tv, gjorde kaffe och drack i sängen. men jag måste nästan erkänna att jag tycker på ett sätt att det är skönare att komma upp lite tidagare, även om det bara gäller en timme, det gör så mycket ..  meeeeen, efter dom 45 minuterna var jag ganska less på att vila om sanningen ska fram. aja, whatever.
jag måste i vilket fall som helst in till stan sen. måste posta ett viktigt brev som ska till stockholm, och jag vill att det ska komma fram så fort som möjligt. sen måste jag till Telia och säga upp mitt abonemang, ingen ide att ha kvar det om jag ska flytta, det kommer aldrig, aldrig, aldrig att gå. hemtelefon ska jag fan skaffa på en gång, absolut. jag kommer komma undan så mycket billigare då. YEPP. 

peace, love och sånt skit. hej då.


åh åh åh. ps ps ps !!!!!! jag blev alldeles nyss mycket rädd när jag lallade omkring där nere med min kaffe kopp, det låg damm eller nått på golvet och dammet i sig såg oroväckande läskigt ut som en spindel. för en sekund eller två blev jag rädd och skrek lite grann. sen kände jag mig som en tjej (ja men kan det vara för att jag är en tjej?!) och tog mig själv samman. jag känner mig stolt. eller inte ;)

sjuuukhus ..

Mm, sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta, så jävla segt är det att sitta här som en jävla mupp. Jag sitter alltså nu vid en dator på sjukhuset. öron, näsa, hals mott. närmare bestämt, och detta på grund av mig jäähävla hosta som verkligen vägrar försvinna. igår bestämmde mamma att jag skulle till hälsocentralen åter igen, och då har man inte så mycket att säga till om, det är bara att åka dit. Meeeeen, samma lika som sist. inget dom kan göra åt, seeeeegt. min kära mor ville dock inte acceptera det och fixade genast en tid hos en läkare här ist. Hon sa dock i stort sätt samma sak,  fast hon la till att jag kan ha astma (?!) jag vill då fan inte ha astma, varför? Hon kollade i mina öron och blåste luft på mina trumhinnor, faaaaaan vad ont det gjorde. Det gör fan fortfarande ont i höger öra ;( anyway, om det inte har blivit nå bättre nästa torsdag ska jag komma tillbaka. nu skulle jag vila och dricka mycket vatten, värdelöst. jag är extremt dålig på att vila. men jag tänkte ge det ett försök, typ imorgon och på torsdag. sen orkar jag inte vila nå mer, tråkigt!

Ikväll blir det iaf kalas, pappa fyller år idag. Det innebär massa söta små kusiner och massa kaffe så att man bli över speedad. LOVE IT. men, det är sånna gånger man verkligen inte vill vila.

over and out.


Från Sälgsjön till stan, mitt i stan ;)

Prioritet nummer ett som liksom måste berättas är väl självfallet att  jag har köpt lägenhet, JAG HAR köpt lägenhet. sweeeeeeeeeeeeeet! Valbogatan 26B, alla papper är redan påskrivna och det känns väl hur underbart som helst! Får nyckeln antingen den 28e december eller den 1 januari, same shit liksom. då blir det lite rust här och var, sen flyttas det in. man får jätte gärna hjälpa till. sen blir det självfallet inflyttningsfest också, jag längtar såååå ;)

Helgen
har väl varit relativt lugn, jobbade i fredags, mer spännande än så blev det inte då. Eller ja, jag köpte lägenhet, men det har jag ju redan berättat .. På tal om köpa så köpte jag en helt annan jacka, en längre modell, skönt när det väl blir kallt tänkte jag. Igår jobbade jag 12-20, sen blev det lite öl och lite cider med några från Maxi, jävla kul att jag har börjat umgås lite med några från jobbet, kan ju kanske vara på tiden, jag har faktsikt jobbat där i ett och ett halvt år nu, satte. Nej men som sagt, kul som fan! Jag hade jävla trevligt, under kvällen kom jag fram till att jag totalt suger på Buzz och Guitar Hero, men det är så jävla kul ändå, eller ja, Guitar Hero är så jävla kul ändå, så det görnt nå. Jag får helt enkelt vara värdelös, like i give a shit.
Idag har jag varit hos sötaste kusinen William på kalas, han fyllde hela nio år, stor kille. Vi kom iaf överens om att när jag har flyttat och fått i ordning så ska minsann han och jag ha en helkväll, bara han och jag. Käka god mat, gå på bio, köpa massa godis och chips, kolla på ännu mer film och vara vaken hela natten! Söta jävel. Sen ska självfallet jag och Thea göra samma sak, absolut. Jag får ta dom en åt gången, orkar nog inte riktigt med båda två .. :)

Nu
blir det Love Actually, mysig film! Jag kommer nog bli väldigt kärleksfull efter den filmen, eller deprimerad för att jag inte har nå love, actually. Aja, det märks. Nu måste jag leta efter chips eller popcorn, och en cola.

vinterjacka, eller?

alltså ni ska bara veta att ibland så orkar jag inte med mig själv. äntligen, Ä N T L I G E N hittar en vinterjacka och till och med slår till och köper den (trots att jag tyckte att den var lite stor) lycklig jävla Isabelle trallar hem och ska visa mamma. mamman tycker att jackan är lite väl stor över axlar och diverse. det tycker även pappan och brorsan till Isabelle. Jamen efter lite pratande fram och tillbaka kom vi ju faktiskt fram till att det var en kill modell i storlek M, ja, den var stor helt enkelt. men jag tycker att jackan är fin så jag tänker fan köpa den i s eller xs, även om jag så ska mobbas hela vintern.  then so be it!
annars har jag färgat mitt hår idag, det var skönt och blev fint. nu orkar och vill jag inte skriva nå mer idag.

bara en puss till alla jag bryr mig om. en extra till min brorsa för han betyder allt för mig, ALLT! 

snö?

vart faaaaaan är snön? va, va, va? jag vill ha snö, och det är nu. jag måste som sagt flytta uppåt, den här skiten tänker jag fan inte gå med på längre! jag vill ju åka skoooooter ;(
jag hostar och återigen hostar. sen snorar jag lite, och för omväxlingsskull hostar jag lite till. det gör ont som sätan i min rygg/mina lungor numera, förjävla otrevligt.
något som är lite mer trevligt är att jag ska färga mitt hår idag, fy fan vad jävla skönt det ska bli. sen ska jag träffa min Sofie, loooooovelie!

"I need u right in front of me!"

HOSTFAAAAANSKAP.

hälsocentralen var väl inte mycket till hjälp. eller, jag har ett virus. typ punkt. men va faaaaaan, ge mig piller eller nått. han kunde bara skriva ut hostmedecin, men sån skit har jag redan. mamma skulle firra lite mer på torsdag tror jag. ett litet plus i kanten var att jag kom ihåg vilken ppp ... eh? medecin sort jag är allergisk mot, spektramox. ibland förvånar jag mig själv, bra Isabelle!

och helt plötsligt när jag låg i min säng blev jag helt sjukt sugen på en öl, corona närmare bestämt. vilket jävla sug! oooh dear. jag ska dricka corona i helgen, så är det bara.

annars har jag återigen köpt saker idag, en skit cool badanka på mique, den är svart och så står det "I´m to sexy for my duck" på den and how i LOOOVE it. den ska ha hedersplats i mitt badrum när jag får flytta, om jag någonsin får flytta det vill säga.
aja, imorgon ska jag äntligen färga mitt hår. så jävla efterlängtat, back to black. nej, inte riktigt, men nästan. naaaaajs. sen ska jag nog träffa min Sofie, som jag har längtat.
pratade även med Cärrhoe bra länge idag, snart bara två veckor kvar tills hon kommer hem igen. KUUUUL.
jag planerar nog en tripp till Spanien i januari där någon gång, så att man får se hur dom bor där nere, skulle ju faktiskt vara skit kul. jag menar, det enda jag behöver punga upp är cirkus tre tusen, för bor det gör jag ju helt gratis. men ja, lets go to spain. jag ska fan gört!

OVER AND OUT.


sweet eller inte sweet?

jag trodde ju verkligen så jävla hårt att jag skulle somna i tid inatt, eh, LURAD. släckte dock lampan i tid, riktigt exakt när kommer jag inte ihåg men sist jag kollade på klockan var hon halv två, och då låg jag då fan vaken minst en timme till. och fan vad sur jag blir på mig själv, för ta mig faan att jag stängde av klockan i sömnen. jag som tänkte att jag iaf skulle vara någorlunda trevlig och pratsam när jag för en gångs skull får jobba på charken, jamen lurad igen. fem i halv sex kom pappa intassandes och undrade när jag hade tänkt att gå upp. jävlar. jag han med det viktigaste. är lika med .. kläder, kaffe och borsta tänderna. rufsig och otrevlig stämplade jag in 05.59 det tyckte jag var ganska bra gjort ändå, för jag är segare än segast på morgonen. det flöt på bra som fan idag, jag plockade klart alla mina burar redan innan lunch, hann till och med plocka med massa annat, innan lunch. sen hjälpte jag till på fisken tills jag slutade, plockade sill och diverse för kung och fosterland. jag har jätte ont i mina stackars små fingrar och i min arm. varför fingrar? jo, dom blir lätt ömma när man halv tappar typ 75 burkar sillfan på dom, ajsan. ont som fan gjorde det flera gånger om, jag svor tyst för mig själv. varför armen? jamen jag kan lyckas med allt när jag plockar i hyllorna, skulle få tag i en jävla sill burk som envisades om att gömma sig långt in i hyllan och vara ivägen för alla andra sill burkar som skulle få plats, jag tog sats och missbedömde hålets storlek en aning. har ett härligt blåmärke/bula på min högra överarm, återigen aj! men dagen gick som sagt jävligt fort och Mats var nöjd med vad jag hade gjort, skönt! det var sweet.

imorgon ska jag äntligen få komma till hälsocentralen, för jag mår inge bra. jag har hostat sönder både huvud och lungor, inte sweet. och på toppen av äckel hostan har jag blivit förkyld, JA MEN ORKAAA? mamma är nervös och tror att jag ska typ dö i nå dubbelsidig lunginflammation eller vad hon har fått för sig. så långt ska det väl ändå inte behöva gå, hoppas jag. men jag hoppas att super doktorn gör mig frisk imorgon, jag vet att ni också hoppas ;)
sweet dreams / isabelle.

p.s .. snart kommer tomten, det ÄR sweet ..


GÄVLES LUCIA 2007 ..

NATHALIE EKSTRÖM! grattis, grattis, grattis gumman!
Så jävla kul att Nathalie blev lucia, verkligen. Hon var så sööööt i sin lucia krona ;)
mer om det imorgon. nu ska jag snart försöka sova, börjar 6 imorgon, mindre spännande.


slapplördag.

Haha, sitter och kollar lite på american pie 2 nu, den gick på tv och i brist på annat blev det så. ja, som du/ni kanske ser så kom jag då fan ingenstans, jag har i stort sätt varit hemma hela dan. jävla fint gjort av mig, trodde jag aldrig. imorgon ska jag ner på stan med mamma ha en hel dag  med henne bara, då ska jag faaaaa-aaaan tokleta efter en vinterjacka, vi ska käka lunch och göra massa massa annat. myspys.
mamma har förresten börjat blivit lite lagom nojig över att min hosta inte blir nå bättre, utan nästan bara sämre för var dag som går. idag försökte hon till och med tvinga mig att ringa till rådgivningen och få en tid på familjeläkarjouren för att "Lindas kompis någonting hade hosta jätte länge och nu ligger han inne på intensiven med en hemskt lunginflammation och kanske inte klarar sig"  så att jag måste nog ringa till hälsocentralen på måndag efter jobbet och fixa en tid så att min kära mor kan andas i lugn och ro. och så kanske jag kan få sluta hosta, det vorde verkligen så jävla skönt! och typ få sova en natt, slippa bli yr efter varje attack and so on. ja näe, måste som sagt ringa efter jobbet på måndag.
nu ska jag väl vara ännu lite slapp, för omväxlingsskull. jag längtar tills imorgon ..

a bit of love / bells.

segfan.

Mm, idag har jag varit segare än segast och som vanligt, sooooom vanligt blir jag rastlös såhär mot kvällskvisten. Samtidigt som jag inte vill något annat än att åka härifrån och göra något skit spännande så känner jag att jag riktigt inte alls orkar. Det märks väl om jag tar mig ut eller inte. Ja jo, näe.
Igår firade vi iaf Line, bättre sent än aldrig eller hur? Vi fixade mat och fest, och Line blev nöjd och dyngrak, perfekt. Och så var målet nått liksom. Vi åkte väl ner till slick runt en 12, jag och Sara gick absolut inte före i kön, absolut inte. Vi flummade på dansgolvet, fast jag hade verkligen inte skit kul, inte Sara heller. Såg inget snyggt what so ever, min teori är att alla hetingar var hemma och gjorde något annat, för på slick var dom så fan heller! så vi drog runt halv två. Åkte taxi hem, taxi chauffören visste självfallet vart jag bodde, jag börjar bli kändis, höhö ;)
idag har jag varit så jävla seg, vaknade vid tolv. sen bakade jag och mamma pepparkakor i evigheters, det var så där jul mysigt. efter lite mer segandes i sängen tvingades jag med till ica maxi, visiten blev dock snabb. Oh my, på måndag börjar jag sex för första gången på evigheters, hoppas det går vägen, men det ska det nog göra. med eller utan sömn. hoppas på alternativ nummer ett.

äh, nu orkar jag fan inte nå mer. hej.

nehe.

allt jag egentligen skulle vilja göra nu är att ta en dusch och tvätta bort massa rök- och sprit lukt från mitt hår, jag brukar ofta göra det. men alltså fy fan vad jag inte alls orkar ens tänka på att röra mig utanför mitt rum och säng för tillfället. är sjukt trött och lite laghom full, så ha lite ööverseende med stavning och svammel, tack.
förutom att krogen sög så har jag haft en sjukt bra kväll. jag och Sara har knäppt massa fula kort i vanlig ordning, jag hittade en keps och en löstutte, och sen behöver vi inte gå in mer på det. men fula var dom, undrar vilkens kamera vi använde? nej, en bättre och mer seriös saga om kvällens bravader kommer imorgon när jag är lite mer stabil, har gränser och är mer levande än död. jag måste nog försöka sova nu, kanske.