snö + glögg = sant !

Iih, mysig helg! Jag och Patrik har inte alls gjort något speciellt .. Igår tog vi en promenad i det fina vädret, och thats it. Sen låg vi inne och tittade på tv .. Eller ja, jag åkte iofs till Maxi och handlade lite, bla en en och en ljusslinga som står på balkongen och lyser så fint i vinterkvällen. Sen bakade jag bullar och jag måste säga att det gick fortare än vad jag trodde, och goda blev dom! Idag har vi inte heller gjort någonting alls .. Jag åkte iväg till Gränby och köpte nässpray, alvedon och saffran. Hem och bakade lussebullar för första gången i hela mitt liv .. Smaken var det inge fel på, men hur dom ser ut är nog en annan femma .. haha. Aja, nu kommer Min Patrik med glögg och pepparkakor, så nu ska vi fortsätta mysa med massa tända ljus, glögg, pepparkakor och LOST ! Lots of love!!

SNÖ

Åh, igår kväll när jag var upp och städade i lunchrummet vid nio så jag till min stora förvåning att det snöade för fullt och att det förmodligen hade gjort det ett tag, underbart! Det hade dock slutat snöa när jag slutade klockan tio, men nu, åh nu när jag vaknade och tittade ut så måste det ha snöat på inatt .. Så fruktansvärt vackert, snön ligger som ett tunt luftigt täcke över både hustak och trädgrenar, sen är det klarblå himmel och någon minusgrad! Det är nu man ska vara hemma i Sälgsjön och promenera omkríng och bara titta ..

Ja, jag vaknade nyss, eller ja, för ungefär fyrtio minuter sen. Känns skönt att sova länge men å andra sidan får jag halvpanik om jag sover längre än till tio. Patrik ligger fortfarande och sover, har han inte vaknat kvart i tolv eller så så väcker jag honom då! Vi båda är iaf lediga idag, men vi får väl se vad vi hittar på. Jag vill alltid göra något medans Patrik gärna bara sitter hemma .. PÄNIK! Jag tänkte nog ta mig en sväng till Maxi iaf och köpa en en som jag ska ha på balkongen och ljusslingor och sätta i den fina enen, plus lite ingridienser till lussebullar och vanliga bullar :)
Visste Du att det är första advent nästa söndag?
Nu vet Du.

Näej, nu blir det lite tv innan dagen sätter igång ..


None

Äntligen fredag!

Äntligen fredag ja, ska snart åka iväg till jobbet och jobba 15-22 .. Tråkigt, hade hellre jobbat dagtid så här en fredag med en ledig helg framför mig, men det är la bara att bita ihop och pallra sig till jobbet och tänka pengar, pengar! Idag har jag plockat lite här hemma, diskat och vikt undan alla mina kläder, jag är riktigt duktig på att sprida tonvis med kläder omkring mig, något som jag verkligen måste skärpa mig med! ja, i helgen är jag som sagt ledig, Patrik också, skit härligt för det är inte ofta det händer känns det som! Men den här veckan fick/får vi tre härliga lediga dagar tillsammans. Line kommer eventuellt imorgon och sover över tills på söndag, vi får se hur det tar sig med pengar och allt. På tal om det så var jag fattigare än fattigast igår tills min käraste pappa satte in lite pengar åt mig, han är så underbar! Och mamma också för den delen, har en känsla av att hon hade ett litet finger med i spelet. Ja, nej, på med kläderna, slänga sopor, skrapa bilen och åka till jobbet.

skulle egentligen puplicerats igår men ?!

Måndag

Måndag igen då .. Och helgen i Gävle är återigen över. Åkte dit tidigare i fredags då jag var hemma från jobbet då också, mådde så dåligt när jag kom fram till tågstationen så att jag nästan ångrade mig att jag hade tagit mig dit .. Men, jag tog mig hem, knölade i mig en massa alvedon, vilade en sväng sen åkte jag och hämtade mamma och var hemma hela kvällen i soffan. Välbelbehövligt! På lördag förmiddag träffade jag och mamma Nathalie för en härlig fika på Waynes, det var verkligen jätte mysigt att träffa henne igen, gud vad jag saknar henne! Men hon skulle komma till Uppsala och julshoppa lite! Brorsan ska komma någon gång snart han också, jätte kul ! :) saknar honom också!

Igår följde iaf mamma och pappa ner hit och hjälpte till en massa, massa heeela långa dagen! Så nu har vi äntligen bytt badrumsskåp, fått upp både rullgardiner, gardiner och en skitsnygg media förvaring ovanför soffan! Medans pappa skruvade och borrade så tvättade min kära mamma våra fönster, jag är nämligen värdelös på det, dom är nästan mer skitiga när jag har varit igång! Så nu är det superfint här tills det ska börjas julpynta vilket är väldigt snart, oooh myyysigt!
Mamma och pappa är verkligen så jävla underbara, vad skulle jag väl göra utan dom?!
Nu ska jag fixa lite mat och åka till jobbet lite senare, jobbar kväll.
Ikväll när jag kommer hem blir det bara mys och mys, både jag och Patrik är lediga imorgon så det blir en heldag med honom, my love!

Såå dåligt ..

.. av mig, jag har ju inte bloggat sen jag fick körkort och jag menar, det var den 17 (16?) oktober. Alltså, snart en heeeel månad. Men så blir det när man gör mycket annat, och mycket annat i det här fallet är jobb, jobb, jobb och lite vila. Jag jobbar faktiskt rätt mycket just nu, har för tillfället ansvar över bok och hemkontor då hon som egentligen har det är sjukskriven. Det är faktiskt skiit kul nu när jag har börjat komma in lite i det och får beröm för vad jag gör, det känns kul att veta att man gör ett bra jobb, för det här med ansvar för en hel avdelning som är rätt stor är väldigt nytt för mig .. I vilket fall så trivs jag fruktansvärt bra på Maxi i Uppsala, tusen gånger bättre än i Gävle, sad but true. Dom jag jobbar med är fan helt fantastiska, kände mig välkommen på en gång och jag känner att jag verkligen kan vara mig själv, thank god. Mm, idag är jag dock hemma från mitt härliga jobb, är sjuk! :(  Igår eftermiddag fick jag en fruktansvärd huvudvärk och när jag slutade klockan sex trodde jag att mitt huvud skulle gå sönder på riktigt, blev soffan hela kvällen och i morse när Patriks klocka ringde förstog jag ganska på en gång att det inte skulle bli nå jobb för mig idag .. Tog tempen och jag hade 38.3, inte aphögt men det räcker för att man verkligen inte orkar göra annat än att ligga i soffan/sängen.
Så dagen har spenderats i soffan, inte många ryck, har orkat diska lite grann sen var jag tvungen att ta en dusch nu på ef och duscha bort allt sjukäckel! Sex and the city filmen har givetvis rullat på tvn idag, abso-fucking-lutley! Nu kommer väl snart Patrik hem, tur det, jag har saknat honom hela dagen, mitt hjärta!



Feberkyssar, love / IsabelleH