det var aldrig meningen ...

third day's a charm. det går bra för mig, faktiskt. idag har jag ätit tacos med massa grönsaker och sen på kvällen åt jag feta fruktsalladen och nyss åt jag lite fil med linfrön (linfrön är faktiskt SKITGOTT) .. men, jag kan inte ljuga. klart att jag har lite abstinens efter massa saker, speciellt pasta, nudlar och bröd. men om bara typ 10 dagar får jag börja äta fullkornspasta och fullkornsbröd lite sakta men säkert. jag trivs mycket bra med min nya livsstil, nu saknas det bara att jag blir ordentligt frisk så att jag kan börja träna ordentligt.

IDAG så kom Sofie till mig vid tio, vi (eller jag) åt frukost och drack kaffe, pratade om massa viktigt och även en massa oviktigt. skulle åka in till stan med 12.24 bussen, men det blev illa nog typ 13.40 bussen. OMG, väntade på bussen i EN TIMME OCH TIO MINUTER! det hade tydligen vält en tankbil någonstans .. jag förstår inte ens varför vi stog kvar och väntade, men det gjorde vi. imorgon blir det väl rätt lugnt, ska väl träffa anna (som btw har tagit körkort, CONGRATS MY LOVE) sen på fredag blir det allt fest, ska ut tidigt till valbo, gå promenad med the dogs, gå på köpis, laga mat, äta, feeeeeeeesta! yey.
nu ncis.

godnight.

början på något nytt ..

idag blev jag nyttig tjej, för nu räcker det faktiskt. min frukost bestog av en banan, två kiwis och lite fil. sen till lunch åt jag en tonfisk sallad utan pasta och nu åt jag kyckling och wokgrönsaker (observera; inget ris) jag hoppas verkligen att det går bra. just nu känner jag mig mest frustrerad, över tusentals saker. inge bröd, pasta, ris, potatis. snabba kolhydrater so to speak. men, hoppas att frustrationen går över och att jag är så jävla fit for fight till i sommar!  blir ingen träning alls för tillfället, är fortfarande snuvig och hostig, får vänta ett liiiiitet tag till, men i slutet på veckan borde jag kunna träna, tills dess får det bli promenader. på fredag ska jag ut, oh yes. mm. nu är jag trött .. jobb imorgon, naajs!

red sticks and a pink flower.

Herregud, inatt när jag skulle släcka lampan efter en vanlig kvällsdos av NCIS så ser jag honom, THA SPIDER! och jag menar, hur faaan ska jag kunna sova i vetskap om att han kryper omkring i mitt tak? NOOOOO WAY! så modig som jag är (öh?) satt jag på mig massa kläder (jag menar, han kan ju flyga på mig och ha onda tankar som att till exempel springa runt på mina armar med sina små äckliga ben eller värre, ta en tugga av mig!) hämtade lill-hugo (lill dammsugaren i mamma och pappas rum) och började slå på honom, men fanskapet fortsätter att leva, jag ger även ifrån mig massa konstiga ljud och pip samtidigt som jag viftar i mitt tak med en på slagen dammsugare halv ett på natten. när jag var ypperligt nära ett nervöst sammanbrott dyker min allra käraste mamma upp bakom mig och undrar vad jag håller på med och varför mina tavlor ligger på sängen (ja la dom där så att han INTE på något sätt skulle kunna gömma sig bakom dem) jag berättar att han är tillbaka. min coola morsa går och hämtar lite skithus papper och tar spindeln med det medans jag sitter i sängen som en liten boll och hyperventilerar. fin historia va? den är sann dessvärre. Det är inge kul att ha sån jävla spindelfobi som jag har. fast det har faktiskt blivit liiiite bättre sen vi flyttade ut till Sälgsjön.

Mja, blir inget jobb imorgon heller, oh the nose, behöver jag säga mer? Jävla sjukdom, hate it. Inge fest blir det i helgen då heller. IT SUCKS !


i'm just so god damned bored thats all ...

"are we there yet?"  shrek 2, kung filmen. den är för bra .. det får nog bli morgon dagens projekt. idag har jag kollat på "The DaVinci code" äckligt bra, fast boken är bättre. Längtar verkligen tills "Änglar och Demoner" kommer på film, den kommer bli sååå mäktig.
Blir en helt del jävla inlägg här nu när man har så där tråkigt som man bara kan ha när man är sjuk. Imorgon ska jag nog nästan tvinga med mig mamma så att jag kan få åka och hyra några filmer så att jag har något att sysselsätta mig med my man. aja .. om någon har nån sån där bra "sjuk-sysselsättnings-idé" får man mer än gärna höra av sig till mig, ja det får man.


SPINDELFAN !

vaknar i godan ro, tittar upp i taket, för det gör man ju. och där sitter han och myser nästan precis vid mitt fönster. han kan väl sitta i sitt eget jävla rum, fan ska han i mitt rum och göra? äckliga jävel. tänkte försöka övervinna min fobi och suga upp spindeljäveln med en dammsugare. det gick inte, jag blev alldeles upprörd så jag lämnade dammsugaren och sprang för livet.

åh, det suger att vara sjuk. nu har jag fått ännu mer hosta. tråååååkigt. ringde till jobbet och sa att jag itne kunde jobba imorgon i alla fall. DET SUGER ÄNNU MER ! jag vill ju jobba, fixa pengen liksom. jag knarkar halstabletter hela tiden, fishermans friend. yummi !

pappa måste sanera mitt rum när han kommer hem!

what goes around comes around

oh my damn. pinsamt inlägg måste jag säga, full .. mm, kul.
FAN, jag är sjuk. det är Så tråkigt! jobbade 6.00-21.00 i måndags, a very long day, ha. men det gick faktiskt hur bra som helst, var ju ledig mellan ett och fyra. trodde att jag skulle vara lagm döeende när jag skulle tillbaka till kassan vid fyra, fel av mig, var piggast i hela gävle, typ. så det var skönt. var helt lycklig för att jag skulle kunna träna på gymet på tisdag, för det har inte blivit av på typ två veckor pga massa olika saker,har bara blivit massa promenader. men lurdag en gång till Bella, när jag vaknar känns det som om jag har en grod-fan eller något i halsen, py pan ! samma visa idag, fast värre. OH MY DAMN !
mja, får väl typ göra det bästa av saken och ..... vila (?!) gash, jag blir så rastlös av att vila.

fast nu har jag några små projekt. först ska jag duscha, bli lite härligt, vilket jag inte alls är för tillfället, hahahaha. sen ska jag städa och bädda sängen och sen ska jag pilla in massa kort i mitt album, nice. så det ska jag göra nu.


HEJ DÅ.

full

jag är en liten undelat som fpr så dåligt med mat för dom jag bor för dom jag bor hos dom är så snåååååla. dom ger mig sill varneda dag men det vill jag inte ha .. för jag vill bara för jag vill bara hA COCA COLA !!!!!!
nu ska jagsova.hos anna. det är mysigt och ja ör fukkll. ouss hej

sweetnes.

fint. min baksida =)


dom åker massa skoter på sjön. och allt jag kan göra är att titta, för våran är broken. uuuäääh ! ser så skönt ut! gäääsa!


på alla stjärtars dag jobbade jag först, fast bara till tolv, sen var jag ner på stan och åt lunch med Anna, på café kanel, konstigt ställe. jag satt massa vatten i halsen och passade då på att spruta upp lite i min nästa också. helt frustrerande, men, thats me. jag gör allt och inget och kosntiga saker hela tiden. sen var jag i alla fall och köpte JÄTTE fina JÄTTE röda tulpaner och lite choklad till mormor och åkte upp till henne och fikade och pratade en massa. fina mormor, sötnöten började nästan gråta när hon läste sitt kort "Till världens bästa mormor" jag älskar min mormor, hon är så bra att ha. en av mina bästa kompisar, FAKTISKT. till henne kan jag säga allt mellan himel och jord utan att skämas och i all vetskap av att det kommer stanna hos henne och bara henne. inte ens mamma får veta, sånt som är skönt! längtar tills i vår/sommar när hon flyttar upp hit och bor alldeles granne då kan vi dricka kaffe och prata skit hela dagarna. och plocka blommor, blåbär och fixa med våra fin land! åh .. jag längtar! barfota i gräset! JAG OCH MIN MORMOR!

idag blir det jobb, fast bara mellan 16.30 och 19.30 skönt. imorgon med 12.00 till 19.00 blir fin fina pengar det på en lööördag! nästa fredag får jag lön, DÅ ska jag allt köpa mig en ny mobil, naajs. ska mamma få min gamla. trevligt. måste nog nästan dra med mig brorsan så han får en ny också. hans är ju lost.

OCH JUST FAN, igår färgade jag tillbaka mitt hår till "intense coffee" skönt faktiskt. har ju trivats i slingor och ganska ljust hår men nu är jag back on track och precis så ska det vara! men nu var det väl tänkt att jag skulle gå ut och gå innan jobbet pga av annan lat het (orkade inte ta bussen in till stan och träna på gymet för att sen åka hem för att sen åka och jobba) då får man GÅ fort och länge ist ! hihi. ja, satte. det ska jag göra nu. tack för min mormor, min familj (och till familjen till hör även Nathalie, brorsans tjej) och mina vänner. KÄRLEK till er i massor. PUSS.


sunny.





sunny.

ÅH !


scary shit.

shiat, kollade lite oprah, i brist på annat att göra, fick se massa jobbiga saker. fan vad äckligt det är att man klagar, egentligen. skit äckligt!
nu sitter jag här i godan ro och pillar med min iPod, alltså, jag blir aldrig klok på den där saken. det är helt okul att vara oteknisk! trust me, oh, TRUST ME! tror jag börjar greppa det lite i alla fall, fast bara lite. ska snart ta en promenad, så fort min iPOD har laddat klart. kände inte för att stå intsängd på ett gym när det var soft väder ute, liksom liksom. "nobody is gonna take me higher"

  hihi, ville vara dutti fan och sätta in en bild. kan kanske bli en till sen. oh oh oh !

men guys, lördag, trevlig kväll må jag säga. jag gillar att vara med Sofie, hemskt jätte mycket, det är nog för att Sofie är så bra, det tror jag! Jag och Sofie och våra mammor ska på dejt här framöver. Ha, fan vad kul. Ser jag verkligen fram emot måste jag säga!  
MEN, iPod fan, det står bara "Do not disconnect" dah, då vågar man inte riktigt disconnecta, inte jag i alla fall. Alltså, dom borde erbjuda "how-to-handle-your-iPod"  kurser för människor som inte riktigt hänger med, som till exempel me, myself and I, Isabelle Hedström Dackell, sveriges trögaste när det gäller tekniska fanskaps saker !! hö.

OH YES. Nu får jag disconnecta, är liiite rädd för att batteriet tänker dö efter halva promenaden. Ja, i så fall är det väl bara att gilla läget då. Nu ska jag klä på mig tränings kläder sätta upp hår och på med mössa så att jag inte fryser om di små örena. Men peace.


BAJS PÅ BUSSEN.

ja, OMG! sitter då för tillfället i valbo. måst e uppdatera. jag och Sofie sitter på bussen ifrån stan .. efter mer än halva resan säger Sofie "Bella, är det där en bajskorv?"  Tittar jag ner på golvet och ser någonting som ser oroväckande likt en bajskorv. Lyfter på några tidningar som ligger brevid mi9g och konstaterar för Sofe att det visst det är en bajskorv. HELT OMYSIGT !!!!!!!!!!!!!!! nu är jag full. orkar inte skriva mer. ska dricka mer vin med Sofie nu. Ville bara berätta om min "bajskorv-på-bussen-upplevelse"  so long suckers. nu ska jagdricka. heeeeeeeeeeej.

a bit later ...

nu har jag arbetat och hela köret. det gick bra och var faktiskt ganska skönt, konstigt nog. mjaaaaa, imorgon blir det jobb igen. 9.30-19.00 ... sen hem till Erik, blir väl fest där antar jag, faaaaaaast jag tror FAKTISKT  att jag blir helt cool lugn, nada alkohol. hm, med tanke på det måste jag ju ringa Sofie också, hon ville ju ut på lördag. yeye .. orkar nog faktiskt inte. äh, det märker vi imorgon.

jag har bitit av min nagel på höger pekfinger. fan ta mig. fast jag skyller på Line, jag blev så hemskt nervös när hon skulle hålla på och rulla ner för trappor och slå sig! så fan ta Line, hihi. Nääää!
Nu ska jag väl sova snart, upp ganska så tidigt imorgon, åtta. Inte så tidigt, bara lite tidigt.
PUSS / Bella.

oh my damn.

Igår på våran härliga krogvända slår Line kullerbyttor ner för trappen på Heartbreak, FY FAN. Det var något litet cepe som knuffa ner henne !! Jag blev så jävla rädd så jag visste fan inte vart jag skulla ta vägen, tjejen var ju så jävla yr, hon fattade ingenting. Ett tag där trodde jag fan att jag skulle svimma! På grund av att hon hade slagit huvudet så jävligt tog jag och Line en taxi upp till akuten .. Man vet ju aldrig, med huvuden och sånt. Och med tanke på det stadiet Lines hjärna redan är i ville jag inte att hon skulle förlora några fler av sina få små hjärnceller (HAHA!) men det gick bra där, fick en snäll doktor som hette Frej, hihi. Cute. Nu kommer mamam, ska hjälpa henne. pussss!


oh shit, inte DU igen ...

jahapp, sitter man här igen. full, trött och ny duschad. ja, för er som vill veta luktar jag shamop och kokos, mmmm. nice! blev krogen ikväll, slick. det var en sån "sådär" kväll. fast ändå ganska trevligt. blir det stav fel och diverse vet vi ALLA att det beror på att Bella är full. Fast jag brukar fan var bra duktig på att träffa dom små knapparna ändå, kan dock inte skriva sms en omöjlighet. okej, intresseklubben antecknar!!!
träffade lite gamla kompisar, var väl trevligt. eller var det? fan, idag är en jobbig dag. eller, idag, ikväll, inatt. nu. just nu är jag i "jag-ska-aldrig-mer-dricka"  stadiet. det har väl dock gått över imorgon när man vaknar. haha .. imorgon ska jag bara vara, bara vara barnvakt och titta på massa tv och vara lat i soffan. SKÖNT ! alltså, va fan, när jag satt i taxin hade jag massa kul och smart som jag skulle skriva här (öh?) men nu är det så lost! har i alla fall blivit tagen på stjärten ett x antal gånger ikväll. WHATS UP WITH GUYS AND ASES ? och varför tror dom att dom får ta på stjärtar hur fan dom vill. cepen, det får dom inte. inte min i alla fall, då blir jag mest agressiv. AGRESSIV var det, så var det. nej, nu är jag nog för trött för det här, lika bra att sova innan hela livet går åt fan, hahahaha. för sent ;)

/ bella.

"du fattas mig, kom tillbaka"