bara massa svammel!

Ooh, jag tror att det värsta har börjat lagt sig nu .. Men jag fattar nog inte riktigt att jag har körkort, körkort, hallå! Kvällen har varit lugn, tog bilen alldeles själv och åkte iväg och "överraskade" Line litegrann! Söt hon! Körde omkring och kände mig allmänt cool eller något .. Var in på maxi en sväng och köpte grädde till mamma och vindruvor till mig själv!
Dagen till ära hade min kära far köpt kina mat från Lilla Saigon, lätt bäst kina mat i hela Gävle! Tur det med tanke på att allt jag hade ätit innan var en macka till frukost och en halv banan till lunch, never ni vet. Så kina maten satt så jävla fint!
Imorgon blir det en fika/lunch med Line på stan, tänkte kolla runt lite också, för min bästaste, snällaste pappa satte in 500 kr på mitt konto för att jag klarade mitt körkort, då vill jag påpeka att han även betalat mitt körkort, det räckte liksom meeeeeer än nog men jag fick ytterligare 500 kr, snälla pappa!!
Iaf, imorgon blir det iaf fest med lite gamla Maxi tjejer, bland annat Camilla och Mimmi, vet inte om det kommer nå fler men jag är nöjd med bara dom, det är ju liksom dom jag saknar nu när jag inte jobbar där längre! Men det ska bli fruktansvärt kul. Sen åker jag med dom till Uppsala på söndag för dom ska hälsa på oss då, helt perfekt! Nu blir det bara massa svammel, som vanligt, men jag är så trött .. Så jag ska nog faktiskt ta min bok och lägga mig sådär skit tidigt ikväll, det behövs ibland.

godnight kiss / IsabelleH

brum .. ?!

äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått mitt efterlängtade körkort !!!!! Jag är så fruktansvärt glad och det är så skönt för det känns som om det var den sista lilla pusselbiten som behövde falla på plats .. Jag orkar tyvärr inte skriva nå mer alls, har sån jävla huvudvärk, antagligen eftersom att jag har spänt mig hela dagen och nu har jag liksom slappnat av och fått en jävla spänningshuvudvärk .. men det bli Gävle heela helgen lång! Det ska faktiskt bli skönt att återigen vara lite hemma i mitt kära Gävle med min familj och mina vänner .. klart jag kommer sakna Patrik, men jag tror att det är bra att sakna varandra lite grann, nyttigt för förhållandet! Men GRATTIS till mig själv! ;D

I´m out / IsabelleH


suck ...

åh, sitter i stort sätt och väntar på att få åka till jobbet. det är det som suger så hårt med att jobba ef ibland, man sitter liksom och väntar på att få åka till jobbet, om man inte har något att göra iofs, men det har jag inte! TRÖÖÖÖK! Idag är fan ingen bra dag alls .. det blir så när man drömmer skit hela natten och sen ska man sitta ensam och tänka på det man drömde, trots att det bara är en dröm! aja .. nu ska jag återgå till att vänta.

tröök / IsabelleH

45 minuter i vatten

Gudars, efter en hel dag i soffan bestämde jag mig för att det var dags att göra något åt mig själv och vårt badrum .. Man blir väldigt bekväm och lat när man skaffar pojkvän, något jag aldrig har förstått pga att det förhållandet jag är i nu är det första seriösa jag någonsin haft. Anyway, tillbaka till mig och badrummet. Jag plockade ut alla handdukar och allt som inte riktigt tålde vatten och gick lös med rengöring och en svamp. Duschade rent hela badrummet och sen duschade jag mig själv och peelade heeeela kroppen. Nu sitter jag här i soffan igen, ren och nyinsmörjd med  The bodyshops olive body butter, så min hud är leeen som en baby stjärt. Sex and the city rullar fortfarande, det har blivit mörkt ute, snart kommer Patrik hem och den här söndagen börjar lida mot sitt slut ...


None

Godnattpussföridag / IsabelleH

regn och rusk, jävla söndag.

Suck, det var väl den mest gråa söndagen på länge det här. Men trots väder och ensamhet och känns det faktiskt inte allt så jobbigt det här .. Hitills har jag spenderat min söndag i sängen med Patrik innan han åkte iväg och jobbade, då förflyttade jag mig till soffan och här har jag i stort sätt suttit sedan dess. Jag tog dock cykeln och cyklade iväg till ica och köpte en veckorevyn, vindruvor och lite annat smått och gott. Men återigen i soffan med sex and the city, en varm filt och i en lägenhet jag faktiskt kan kalla hem numer så känns det ganska mysigt att sitta här alldeles själv en grå och regning söndag. För om man tänker efter, vad har jag att klaga på? Jag har en helt underbar pojkvän (har lite svårt att säga sambo än), en jätte fin och mysig lägenhet i en helt ny stad som jag fortfarande inte alls vet så mycket om, mer än att den är helt underbar, ett nytt jobb där jag trivs bra, underbara vänner och en heeeelt underbar familj. So there, inget att klaga på. Allt är perfekt, men jag skulle inte klaga om mina vänner och min familj också bodde här, men dom är fortfarande så nära ..
Nej, tillbaka till sex and the city. Borde egentligen städa, men jag ägnar min uppmärksamhet åt soffan ett tag till.

Massa regnig kärlek / IsabelleH