sällan kortslutning på rubrik ?!

Klockan börjar närma sig bedtime, som det heter på engelska. Men här sitter jag och trotsar den engelska, rent och rakt översatt, sängtiden! Har faktiskt småstädat lite så här på kvällskvisten, tog tag i köket som verkligen behövdes fräschas upp. Vill ju att det ska vara fint här imorgon när jag får besök, PATRIK kommer och det är samma lycka varje gång. Försökte byta tid imorgon men det gick inge vidare bra, så det är bara att gilla läget ..
Att min kära bror fyller år idag OCH tog körkort i tisdags är väl bara något som MÅSTE nämnas, grattis kära bror! Även ett stort grattis till Nathalie som även hon tog körkort samma jävla dag. Lite press på mig nu, oh yes. Men mitt körkortstillstånd borde gå igenom snart, var ju tvungen att förnya det, helt jävla ocoolt. Men så fort det är klart ska jag fan bokstavligt talat köra stenhårt, med både teorin och körningen! Nej, nu får det vara nog. Ska lägga mig i sängen och kolla på lite tv.

Natti natt .. / Bellson.

Ett trevligare inlägg, varsågod ;)

Några timmar har gått efter senaste inlägget. Jag har verkligen inte gjort någonting alls, bara suttit här. Varför jag inte tog mig en lång prommis ute i det åtminstonde halvhärliga vädret kan nog ingen svara på. Jag måste verkligen sluta vara så jävla lat och börja ta mer långa promenader, vilket jag var duktig på förut. Inte något man mår dåligt av precis. Mer friskluft och mer rörelse är ju toppen, man blir gladare och för att inte tala om piggare. Så imorgon när jag vaknar ska jag ut och ta en lång promenad!

Nämnde ju tidigare att jag och Patrik ska åka till Grekland i sommar. Vi ska bo i Agii Apostoli som ligger 3.5 km från Chania, vilket är en helt underbart vacker hamnstad på Kreta. Hotellet heter Anais Holidays och har hela fyra plus, har nog aldrig bott så fint någon gång tror jag! Men det ska som sagt bli helt underbart att få en hel vecka på ett sånt underbart, fint och avslappnade ställe med någon man tycker så GRYMT mycket om! Så nedräkningen har nästan redan börjat, även så vad jag ska packa ner i resväskan. Planet går 17.20 den 26e juni, hade väl mycket hellre åkt 07.20 eller nått men nu är det som det är. Planet hem går typ 23.20 så vi får en hel dag där istället. Vilket som så längtar jag som jag aldrig längtat förr. Veckan kommer utan tvekan bli den bästa veckan utomlands på många, många år men god härlig grekisk mat och många kalla paraplydrinkar (även tusen liter färskpressad apelsinjuice, ett måste när man är utomlands) och jag har som sagt inte sett fram emot en resa så här mycket sen jag var väldigt, väldigt liten!

På fredag kommer äntligen lönen och efter jag har betalat alla mina räkningar ska jag köpa en DVD och en tvbänk, båda sakerna är verkligen ett måste! Kan inte hålla på och sno brorsans ps2 hela tiden och tvbänken passar verkligen inte in här och jag har spanat in en jätte fin tvbänk på IKEA, kommer dock inte ihåg hur mycket den kostade men jag har för mig att det var ett rimligt pris. Så på söndag när jag har Patrik här tänkte jag försöka lura ut honom till köpis så jag får bra hjälp med mina inköp. Speciellt när jag ska köpa dvd så dom inte lurar på mig nå skit. Jag vill ha en som inte kostar allt för mycket men jag vill att den ska funka bra! Sen efter det ska vi hem och fira min kära bror som fyller år på torsdag. Kuuuul att Patrik ska med och träffa några fler ur släkten som verkligen bara tjatar om att få träffa honom. Men det kommer gå så bra så, mamma och pappa gillar honom verkligen. Jag kan verkligen inte klandra dom ;D

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp te och vänta på att min Patrik ska ringa, vilket han borde göra snart. Har hemskt ont i både hals och huvud, hoppas verkligen att det går över tills imorgon eller åtminstonde onsdag!
Så återigen, hejdå & godnatt.


Måndag.

känns väl som om det är dags för lite uppdatering här. jag har blivit väldigt dålig på det på senaste, jag har inte så mycket tid till övers så på ett sätt får man väl se det på ett positivt sätt .. ck

I fredags var det meningen att jag skulle festa till det lite, så blev inte fallet. Efter en cider och en halv öl gick jag och Sofie tillbaka hem till mig och kollade på sex and the city och åt popcorn, och jag kan inte klaga för fan vad skönt det var. Jag känner ingen behov för alkohol och fest längre, alls! Skönt på ett sätt men lite små tråkigt på ett sätt. Men va fan, förr eller senare lär väl suget komma, det märks väl. Lördagen blev en lång väntan, mamma kom och hämtade mig runt en tolv-ett, sen vid fem bar det av till Uppsala i regnrusket, det var väl meningen att jag skulle köra men äh, orkade inte köra i spöregn så det fick vara. Sen efter det har jag bara umgåtts med världens bästa Patrik, jag verkligen hatar att åka därifrån (eller när han åker härifrån, same same) jag vill aldrig lämna honom. Men om fem jävla veckor är det tre veckors semester och en resa till solen som gäller, jag har nog aldrig längtat så mycket till sommaren som jag gör nu. Dels för att jag för första gången på väldigt länge har ledigt några veckor i sommar men mest för att jag får vara med Patrik i tre heeeela veckor. Och speciellt mycket längtar jag till den 26e Juni för då drar jag och Patrik till Kreta, Chaniakusten för att vara mer specifik. Helt underbart!
Äh va fan, det blir bara massa svammel här i vanlig ordning ..

Patrik, saknar dig som fan. Fast jag nyss kom hem från dig. Helt sjukt, haha. PUSS!

kass uppdatering, men så får det va. HEJ.


penselfan.

Damn, var precis över till Patrik och skulle måla igen, men penseln var stenhård, crap! Och jag äger då rakt ingen pensel, inte vad jag vet iaf. Synd att jag var så seg med det där, annars hade jag ju kunnat gå och köpa en jävla pensel. Men nej då, här ska det skjutas på allt in i sista sekund, aja. Kan inte göra så mycket åt saken nu. Helt underbart väder idag! Tänkte väl sitta här och häcka ett tag till, sen gå ner på stan en snabbis innan jag ska till jobbet och jobba härliga 15-21.30. Jag skulle inte gnälla alls om tiden låg på en torsdag eller någon annan vecko dag, men fredag, nä fy fan. Men men, tur att jag stänger med bra jobbarkompisar iaf! Sen kommer min Patrik och hämtar mig, woooohooooo, längtar nå så hemskt!! Saknar, saknar, saknar!! Sen ska vi svänga förbi Malin Bäcklin där hela gänget är och firar Anna som fyller år på måndag! Blir dock bara en snabbis, när man är nykter själv är fulla människor ingen större hit. Sen blir det jobb hela VARMA helgen, men pengar pengar. Och Patrik är ju här så jag har något att längta till imorgon på jobbet! Nu ska jag väl börja göra mig klar och försöka äta något. Hörs heeej.

saknad

Har inte så mycket att säga mer än att jag saknar Patrik så fruktansvärt, sjukt, äckligt, JÄVLA mycket !! fan ..