21 år, congratulations!

Ja, då var man ett år äldre, känner väl ingen större skillnad i vanlig ordning.

Fick min första present i fredags av Patrik, HELA SEX AND THE CITY BOXEN.
Där kan man lungt säga oh-my-FUCKING-god! Alltså, vad ska man säga? Jag fann då rakt inga ord och det mesta till tack var väl ett x antal chockade blickar och små utbrott. Som om inte det var nog, jobbade hela lördagen och när jag kliver in i min lägenhet på kvällen inser jag ganska på en gång att jag (till min lycka!!!) inte har en jävla sladd rakt över rummet från bänken till soffan, och det ligger inte heller ett modem mitt på golvet. Då har människan, den underbara helt klart bästa människan i mitt liv, fixat ett trådlöst modem och pillat med det under dagen! Ännu gladare och återigen mållös. Men alltså, TACK TACK TACK TACK TACK. Jag vet inte annars vad jag ska säga. Bättre presenter hade jag verkligen inte kunnat fått av dig! Mm .. utan tvekan sweetest thing ever!

Måste ju bara berätta om mitt lilla missöde,
jag slog i båda mina fötter utav bara helvete. Min resa började på min soffa och min slutdestination skulle vara köket och ett glas vatten. Jag kom dock bara cirka en meter från soffan, är ganska tight mellan soffan och soffbordet. Så, klumpig som man är, började jag med att fastna med höger tårna i ena soffbenet, snubblar där med till och fortsätter med att köra in alla mina vänster tår i ena benet på soffbordet. Allt, allt annat än skönt vill jag be att få tala om! Mina tårar började genast rinna, samtidigt som jag halvt om halvt små skrattade lite för att jag kände mig så förbannat klumpig! Mina tår värkte för länge och FÖR MYCKET. Patrik gjorde några tappra försök med att kyla ner dom med två frusna falukorvar men till min besvikelse blev det nästan bara värre, anyways, vi gick och la oss och när jag vaknade nästa morgon kändes det lite bättre tills jag till min fasa upptäckte att min vänstra lilltå mådde allt annat än bra, den ser ut som en liten runt, blå/lila vindruva. Kan tyckas gulligt, för mig gör det mest ont. And thats the "missöde" läs och njut.



Igår var jag upp ganska tidigt och åt frukost med Patrik innan han åkte tillbaka till Uppsala. När han hade åkt la jag mig i sängen och slog på sex and the city, somnade om en liten, liten sväng. Sen vaknade jag, drack kaffe och städade så svetten fan rann! Sen kom mamma med massa presenter. Fick bland annat en cafe grupp, eller vad man säger, till min balkong, det blev mycket, mycket fint! Sen fick jag massa smått och gott, allt från jätte söta blockljus till jätte fina jätte rosa skålar. Fick även lite kläder och en mycket fin väska! Senare under eftermiddagen kom även släkten med presenter hit och dit, orkar verkligen inte rabbla upp allt! Men glad blev jag! Men idag på min riktiga födelsedag ska jag hem till mamma och pappa och äta mat, få lite mer paket! SWEEEEET!
Nu måste jag springa ner i tvättstugan och ta hand om min tvätt, sen blir det en sväng ner på staden.

So long.
Och grattis till mig själv och alla andra som fyller år idag ;D


sooool, sol, SOL!

Ih, minst lika fint väder idag! Mys! Sov hos mamma och pappa inatt, skönt faktiskt. Jagade iväg brorsan till min lägenhet så jag fick sova i en riktigt säng. Sov hur bra som helst, det gör jag alltid här, hade dock liiite svårt att somna. För ett tag sen la jag kött i marinad, sweet. Ikväll blir det grill hos mamma och pappa .. Först ska dock jag, pappa och Patrik slänga lite grejjer, soffor och sånt ..
Äh, vet inte vad jag ska skriva alls. Finner ingen inspiration, trots bra musik och allt. Så nu blir det, kaffe, cosmo, vecko revyn, briller ute i solen, finally! Patrik kommer vid fyra, längtar såååååå!



Värt att lyssna på; Jordin Sparks feat Chris Brown - No air



solen lyser och jag är redigt bakis.

eller äh, redigt var väl att ta i. men jag mår väl inte direkt som en prinsessa. just nu sitter jag och äter lite frukost bestående av delikatessknäcke med pastrami (nyttigt!) och cocacola (helt jävla onyttigt!) ska snart ner på stan och möta upp Anna, vi ska ta en fika/lunch (jag fika hon lunch, hey jag får gratis och jävligt god mat hos mamma och pappa och cirka två timmar. bättre för mig och min SKRUMPNA plånbok) men det blir mys. vi ska försöka placera våra ases ute i solen och glassa i våra brillor, bara vi inte fryser ihjäl. måste även nämna att jag är sjukt nöjd med min klänning som jag införskaffade mig igår i Uppsala, dock från gina, men still. Hade den igår på krogen men stora smycken och lite smink, idag tänker jag minsann hade igen med en tunn vit långärmad under, lite mer snälla smycken och allmänt söndagsmysig, how fucking sweet.

Igår var det väl bara för jävla kul, Sofie kom och förbi mig vid halv fem-fem, då vi traskade hem till henne och började laga mat (fläskfilé, potatisklyftor med rosmarin och flingsalt, grönpepparsås och en massa sallad, YUMMIE!) Till maten drack vi ett skit gott rött vin. Sen kom Mimmi, Hanna, Carro och även Ida en liten snabbis. Hade jääävligt kul med sing star och för mycket bacardi razz, apple och melon. OMG. nej men det var helt sjukt roligt och det var bra länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Mimmi (det jävla fyllot, höhö) åkte hem vid tjugo över elva, skit tråkigt. men va faaaan, det blir fler gånger. vecka 18 tex, då jävlar ska du hålla ut till småtimmarna ;) sen blev det såklart krogen. där var det faktiskt helt okej. dock inte mer än så. runt en kvart i tre la jag huvudet på kudden, sen jävlar sov jag.

Anna ringde som sagt och väckte mig, så nu ska jag sminka bort mitt bleka bakfylle ansikte och gå ner mot stan och mysa i solen. sen ska jag hem till mamma och pappa, äta mat och mysa. om jag har tur får jag elda i gräset, det är lycka! sen imorgon kommer min Patrik hit, så får jag träffa honom igen! blir rätt mycket träffas nu, inte mig emot!!! me heart you baby. puss!


regn

Åh, nu regnar det sådär tok mycket. Skulle kunna göra allt för att få ha Patrik här nu och bara mysa under en filt med en kopp te eller nått. Skulle vara HELT jävla perfekt!

huvudvärk!

jag har och har haft en huvudvärk hela dagen som heter duga. fick stanna hemma från jobbet till och med. men imorgon ska jag dit, huvudvärk eller inte! .. så är det bara.
Idag har tre av mina absolut bästa vänner varit här och fördrivit tiden med mig, love you girls.

Patrik, lots of love ;)


you're my all

Den här helgen har ju gått alldeles för fort, jag tycker att jag för bara en timme sen satt och längtade på jobbet. Men, nu är helgen förbi och det måste utan tvekan ha varit den bästa helgen någonsin. I fredags när jag kom var jag bara så glad över att få se Patrik igen, världens bästa känsla, det kändes som om vi aldrig hade varit ifrån varandra. Vi åkte hem till honom, jag var väl mer än nervös när vi parkerade bilen utanför huset. Men det gick hur bra som helst och Patriks föräldrar var jätte härliga och trevliga, konstigt vore det väl annars, jag menar Patrik är ju helt underbar så va fan liksom! Var in till Patrik och lämnade av massa grejjer sen fick vi mat, jätte gott. Resten av fredagen spenderades bara hemma med massa, massa mys. Inte mig emot om man säger så! När jag vaknade till på lördagen såg jag att det var jätte fint väder så jag kunde ju verkligen inte somna om. Så blev det frukost mys och sen åkte vi in till stan rätt tidigt, köpte glass och åt i solen. Sen strosade vi bara runt överallt och ingenstans och pratade väl antagligen om allt och inget också, jag måste erkänna att jag faktiskt gillade Uppsala, jag har verkligen varit helt emot den staden förr, varför vet jag inte riktigt. Hittade dock inget speciellt men det blev ett linne, hårspännen, en skål och ett "smyckesträd", skålen och smyckesträdet orkade jag inte släpa på som dom anländer på fredag med Patrik! Sen åkte vi iaf hem en snabbis, drack lite kaffe, böt om och lite sånt för att sedan återigen åka in till stan. Vi åt på en grekisk restaurang som hette Tzatziki, verkligen jätte bra ställe. Skit bra och snabb service och skit god mat! Blev till och med efterrätt! Vi satt där bra länge och bara pratade i hörnet, så sjukt jävla mysigt. Typ tjugo i åtta gick vi mot bowlingen där vi hade beställt en bana till klockan åtta, den timmen bara flög förbi, det var verkligen skit kul. Trots att jag verkligen sög till och från så gick det rätt så bra. En kille från coop reklamen bowlade iaf brevid oss, skit coolt tyckte vi, eller ja, iaf jag!
Igår blev vi hundvakt, lång promenad i skogen och bara massa, massa soffliggandes och mys återigen, det kan inte vara annat än mysigt när man är med Patrik ;)
Så imorse efter ett lite små jobbigt hejdå måste jag säga skulle jag försöka hitta upptåget, det gick inge bra alls så jag hoppade allt på ett annat tåg. Trodde att jag skulle bli äckligt fattig men jag fick åka gratis, hey, inte mig emot!!!
Ja va fan, nu orkar jag inte tugga på något mer om min helg utan ska faktiskt ta mig ner på stan och äta lunch med Line ..

Men Patrik, du har blivit min bästa vän och jag har så sjukt roligt med dig och det spelar ingen roll vad vi gör. Du betyder bara mer och mer för varje liten sekund som går och jag har verkligen aldrig kännt så här för någon i hela mitt liv. Det är iaf en helt underbar känsla och jag hoppas att den aldrig försvinner utan att den bara blir starkare med tiden, och det tvekar jag inte på. Jag skulle göra allt för dig, precis allt! JAG ÄR SÅ GLAD ATT VI HAR TRÄFFATS, och det här kommer bli SÅ bra sisådär efter sommaren eller nått! Just nu längtar jag bara till fredag. PUSS!


FREDAG!

Jag har varit vaken i typ 25 minuter och har redan hunnit klätt på mig, sminkat mig en gnutta, bäddad sängen, gjort kaffe och en macka. Fan vad snabb jag är ibland! Men idag är det fredag och 15.30 går tåget till Uppsala och Patrik, fan vad jag längtar!

Looove!

TISDAG ..

.. är lika med två dagar kvar tills jag får träffa Patrik igen. Känns dock som en hel evighet, men jag ska försöka att få dom att rulla på med skaplig fart. Har massa inplanerat så det ska nog gå rätt så fort. Så på fredag sitter jag på tåget mot Uppsala 15.30, och det ska bli riktigt kul faktiskt. Både att träffa Patriks föräldrar, mysa runt på stan, bowla, äta, bio, promenader, hundar och allt vi har inplanerat. Men det roligaste, mysigaste och härligaste är ju självfallet att jag får vara med Patrik, och sova med honom i TRE hela nätter!
Nu ska jag plocka i diskmaskinen och fixa te!

"you're my heaven, you're my world"