same shit.

ooh, onsdag idag va? jomen visst. va fan, jag missade desperate housewifes igår kväll, jobbade ju till halv tio, så jävla värdelöst! om någon vet när man reprisen är eller kan ladda hem avsnittet åt mig ska jag åka till på stört och ja, inte vet jag. typ hångla upp eller nå. tell me!
idag ska jag träffa Sara Olerud, det är så jävla kul att vi fortfarande träffas när hon tar sig till Gävle, (hon har la flytta te göteborg) gå lite på stan kanske och käka lunch. shiat, jag är verkligen i stort behov av ett eller sju par nya skor. måste kolla lite idag. ikväll blir det jobb. 17.00-21.30. sen bär det av till Anna på Brisgatan, ett stenkast från maxi. och imorgon är jag ta mig fan ledig, faaaaaast, jag ska hjälpa Anna och flytta, men det ska bli kul och se hennes nya lägenhet, där jag förresten kommer bli inneboende, woho!
ja men så vare. ciao.

eh, ja. rubrik?

idag är jag trött kan jag kort och gott säga. men det är så skönt, förhoppningsvis så somnar jag i tid. lite lagom iaf. jobbat idag igen, men det är bra, skönt att göra någon nytta och skönt att tjäna pengar istället för att göra av med dom.
ha, efter jobbet idag skulle jag hem till anna och käka. prata lite skit och så. vi skulle träffas halv åtta (när jag slutade) och handla lite saker. runt en halv sju så stog jag och fixade med tobakskorten och ser en smått irriterad anna komma klampandes mellan frysdiskarna. jag började genast skratta, för inners inne så fattade jag ju varför hon var där så pass tidigt. hon hade ju självfallet inte ställt om klockan och var skapligt less för att jag inte fanns där jag skulle finnas klockan halv åtta. beklagade sig lite hos fredrik i charken varav han säger "men, anna. klockan är halv sju" hhahaha, sötnöt. hon är precis lika yr som jag är. det är därför allt går käpprätt åt helvete när vi ska göra saker tillsammans.
och på tal om käpprätt åt helvete så yrade jag till det ett antal gånger på jobbet idag. sa ju massa fel i vanlig jävla ordning, inget konstigt med det. ha, sen, seeeen. dom där pinnarna man lägger emellan varorna ni vet? ja, ni vet. jag fick tag i en baguett och skulle stoppa upp dom där brevid. hahahaha. jag är så jävla yr ibland. jag är ganska säker på att ingen fattar ett jota om vad jag pratar om. whatever, jag orkar fan inte förklara om. det är bara att fråga.
nej, nu måste jag nog sluta skriva annars kommer det bara bli ännu mer svammel. imorgon blir det jobb, 9.00-15.00. sköööönt att sluta tidigt. sen ska jag kolla på en lägenhet klockan fyra. oh yes.

oljud överallt!

en anledning till att jag vill flytta är att varje lördag och söndags morgon ska det göras en massa jälva ljud, en massa jävla ljud. pappa typ borrar, mamma dammsuger, klampar omkrin på golvet som en jävla antilop (?!) och kastar omkring saker och brorsan går omkring som en jävla invalid och klappar händerna i takt till min musik. ja men hjälp mig?! jobbigaste familjen.nu .. ha, fast ändå nu när dom har blivit tyst i några sekunder/minuter så kan jag ju faktiskt inget annat än att skratta, fan vad störd vi är. men i stundens hetta, nyvaken och livsfarlig vill jag seríöst bara klappa i för dom. ljust nu hör jag bara min musik och pappa som bökar på framsidan. jag har btw hjälpt honom med att dra fram en slang ur väggen på framsidan (han håller på och sätter upp nå värmesak) eftersom att jag har teeny weeny fingrar blev jag den lycklige utvalde, fick köra in mina stackars fingrar i väggen (ja, det var självfallet ett hål i väggen, jag är ju inte superman) bland isolering och diverse läskiga saker, men efter att halvt har brutit av mina fingrar av massa lirkandes så fick jag ut slangjäveln ur väggen, pjuh.
nu snart ska det åkas iväg till jobbet, en heldag 12-21, pengen oh yes.
glad påsk.

jag börjar bli flitig "blogg skrivare"!

tada, jag blev hemma. och bra känns det måste jag faktiskt få säga. skulle väl iof vara mer än roligt att vara full med alla mina kompisar (ja, förutom Sofie och Sara, nöjda? ;D) på slick och vara dryg. men det får vänta till nästa helg. haloween och allt då, kul faktiskt. den här helgen blir det jobb and jobb only. fin fina pengar!
idag har det varit en allmänt soft dag. åkte in med tolv bussen och mötte upp Blixten, efter låååååååång väntan så gick vi och käkade på österns pärla, jag har blivit förälskad i deras nudlar! SEN skulle jag upp på gina och köpa min efterlängtade klänning, ville dock pröva den först. till min jävla förskräckelse var 38an waaaaaaay to small över mina boobs. FANSKAP, 40 var ett tält. jag ville grina en skvätt men svalde min klump och gick vidare. hittade i stort sätt ingenting på stan, en nyckelring, massa jävla hårspännen, fingervantar, örhängen och en grymt fin ögonskugga på make up store. bra.
mamma hämtade mig och Blixten vid gamla gefle spa och så åkte vi till maxi och handlade litegranna. åkte hem var hemma i en halvtimme och kände hur rastlösheten började krypa över mig. men fast besluten till att inte festa ikväll så åkte jag in till stan och tog med Malte ut på en sväng. gick förbi Sofie och sa hej, först blev hon rädd för hunden, men sen gick det bra och Sofie kom på att han var ju faktiskt snäll. på vägen hem skulle hundfan hålla på och vara cool och skälla på en hund och vara galen. jag blev arg på Malte och skämdes, det sket han i i stundens hetta. men han är söt, det gör ingenting. han går så fort, men det är väl inget annat än positivt.
imorgon ska jag jobba. skönt, faktiskt. sen blir det jobb hela helgen fre, lör, sön, mån, tis, ons för att vara mer exakt, skiiiiiiiiiit bra! är lika med mindre ränna på stan och slösa pengar.
ja nä, nu så. hej.


to drink or not to drink?! that is the question.

Ho, inatt har jag haft en jävligt knasig dröm som jag har haft kanske en tre-fyra gånger på rad nu. faaaast, jag tänker nog inte berätta den här, den är en aning nasty.
och för ett litet tag sen ringde Mats, jag har verkligen längtat (längtat kanske är och ta i, men jag vill ha lite charktider faktiskt!)  efter att han ska ringa, jag vill inte bara jobba kassa, det blir lite segt i längden. men näeee, då ville han ju självfallen ha hjälp på lördag 6-12. men va fan, jag jobbar ju 12-21 det räcker väl?! men tråkigt iaf. det är ju bra på charken/kött, i like it. man får röra på sig istället för att stå och stampa på ett och samma ställe i evigheters, rastlös som jag är. jag får ju ryckningar och spasmer, jag måste prata med folk. inte gå som en jävla robot "hej hej, 517.50, vill du ha på summan? 50 öre tillbaka blablablabla"  haha, gudars vad jag klagar idag då.
nej men kassan kan väl också vara trevligt. skit kul, nej. men det funkar. det är ju trots allt ICA Maxi jag jobbar på, inte på cosmopolitan eller liknande. ååååh, damn, jag måste ta mig till komvux, fuck. 

IDAG, IDAG har det ramlat in pengar på mitt konto. herre-min-jävla-gud vad sjukt underbart. ett ska jag vara hos Patrik (min kurator, jo, det är sant. och det säger jag här. bra bella) det tar väl en timme, sen ska jag springa ut och in i alla affärer, gorgeous!

Ikväll då? Takida, slick, dans, massa fylla, ha skit kul, må som jag förtjänar imorgon på jobbet eller vara hemma ikväll (med tanke på att alla mina kompisar ska på Takida finns det ingen att umgås med, buhu) och må som en prinsessa (?!) imorgon på jobbet? känn dig med än välkommen att hjälpa till i mit lilla problem. TACK!

"it don´t make any difference to me, what the world thinks about us baby"

WHATEVER.

allt som äts på morgonen smakar verkligen skit och växer i munnen. det  g å r  inte helt enkelt. sju glas juice och en kopp kaffe, det går däremot. halv tolv kommer min kära mamma och hämtar min kära bror, då tänkte jag göra ett smart drag och åka med dom hem till "Blixten" så slipper jag betala buss sen! det blir ett kort intensivt (njaaaaaaa?) inlägg nu. måste ner och klä på mig, vill gärna inte åka halv naken in till stan. blir nog aningen pinsamt, men bara aningen.
I M O R G O N  F Å R  J A G  Ä N T L I G E N  L Ö Ö Ö Ö Ö N !


spritmarinerad rattmuff.

ooh, idag ska jag till hälsocentralen och bli stucken i armarna. dom hittar never ever blod i mina armar. så dom sticker alltid tills jag blir blå! så om jag ser halvt slaktad ut i armvecken idag så beror det på det. men förhoppningsvis så slipper jag iaf komma tillbaka, kärringar, dom kan ju ingenting. stackars mina armar, jag känner redan smärtan! ah, tur att kryckan ska med så att hon kan slå ner dom om dom pinas för mycket. och det kan nog vara bra att hon också är med och lyssnar med tanke på att min läkare pratar och pratar och praaatar.

sen var det väl meningen att jag skulle kolla på lägenhet klockan fyra. meeeeeen 'Hej! Vill du jobba idag 16-20?' Det vill jag väl egentligen inte alls, JAG VILL HA LITE RIKTIGA TIDER. Jag måste fixa ett till jobb, fy fan. men, det är bättre än ingenting. I KNOW! Tur att jag har mina fasta tider, annars skulle väl allt gå käpprätt åt helvete. Och på torsdag är det lön, tack gud fört!  jag äger 100 kronor för tillfället.  jag kan verkligen inte hålla i mina pengar. jag måste fan görat den här gången, verkligen!

takida på torsdag då? fast jag veeeeeet fan inte. ett; jag lyssnar typ aldrig på dom, dom är inte speciellt bra 2; jag jobbar på fredag, det är lön och det är lika med foooolk. kul att vara tokbakis då. nej tack. stå i kassan och lukta sprit, näru. jag har redan skämt ut mig på det där stället så det räcker och blir över till månen och tillbaka.  fanskap. nu ska jag ta mig ner och försöka fixa mtt rum lite grann, KANSKE. 


HEEEJ.


But things will never change.

idag är det lördag (duuh), vad jag ska göra, ja, det vette faen. igår var det väl meningen att det skulle festas till lite, men nä. min stackars plånbok var waaaaaaaaaaaaaaay to skinny så jag tog stackarn och åkte hem. det lär väl bli något i den stilen idag med med tanke på att jag har i stort sätt nada pengar. jag får pimpla kaffe hela dan. nej, men jag ska nog följa med mamma och mormor och handla, mormor behöver nästan lite hjälp, hon ser ju inte så bra! då får jag ju köra lite bil också, och det är alltid lika kul. jag tror att jag har börjat få lite mer grepp om dragläge och sånt skit, braaaa Bella!
Ooooh aaaah, jag längtar tills jag ska köpa min lilla jävla mops, för det ska jag då. Så fort jag flyttar, eller, nästan så fort jag flyttar, fy fan vad jag längtar. Jag har tjajat om en hund sen jag kunde börja prata, om jag får gissa så var nog mitt första ord H U N D. Nej, men det ska bli riktigt kul, så ska jag ha en hona och så ska jag para henne och få en massa söta jävla mopsbebisar! På tal om hundar, undrar om det blir någon promenad med Linda och Malte nu i helgen, man kan ju alltid hoppas, jag ska ju nämligen börja gå ut och gå med honom. Han är söt han!
men gudars, jag kanske ska ta och göra något annat än att sitta och pilla på den här satans jävla datorn? hmm .. snart. måste göra lite saker först.


"you are so hot that I melted"

electric lilac.

nu håller jag på och torkar mina naglar, jag har precis målat dom alldeles lila, cute. tänkte att jag skulle trycka in lite färg i min svarta utstyrsel för kvällen. som sagt så fyller ju lilla Lovisa hela 18 år, graaaattis! så ikväll blir fest på mingel&bar. sen får vi väl se vart det bär av. jag är fattig som en lus, så jag kan i stort sätt inte göra något alls. men, det märks senare ikväll.
jag har i vilket fall som helst fått VÄRLDENS äckligaste och största finne på sidan av näsan, det är så äckligt. jag hatar sånt skit. det är något fel på min hy, jag måste till något bra ställe med bra produkter och när jag får lön och inhandla lite ansikts saker. drygt att ha så känslig hy. jag vill inte riktigt smörja med min hyper feta ansiktskräm heller, pga av finnen alltså. då kanske han får nya krafter och blir ännu större. så min plan är att låta han torka ut. uuuusch. tur att jag har mineral (i.d. kan jag starkt rekomendera, det blir grymt bra resultat. lite dyrare, men värt det utan tvekan. och så håller det skit länge. jag har haft min sen april och det är fortfarande bra mycket kvar!) smink så att jag inte täpper igen porer och skit.
nej, nu kanske man ska fixa något att äta innan det bär av till Line och Malin som sitter och ljuger hemma hos Line. och så är Lines söta hund Isak hemma, uuuuunderbart.
so long.

Sofie, min Sofie!

oh, a change of plans. Jag ska hänga med Soooofie idag ist! Underbar jävla människa, hon är så äkta. Hur jag klarade mig utan dig innan vi började umgås är fan ett under, faktiskt! Om du läser det här så gör du mig till en bättre och starkare människa, all the time! Åh, nu blev jag sådär sentimental. Men egentligen, vad fan skulle man göra utan alla sina vänner? Underbara människor är vad ni är. Anna, Line, Sofie, Malin, Carro (som är borta i Spanien och flänger, KOM HEM!) och Sara då såklart, även fast vi inte umgås så mycket sooo.
Nu ska jag fixa mig, med eller utan byxor (mina byxer som var min plan för idag är hos Line, skithål!)

Alot of looooooove to all my bitches! 'Couse you are MY bitches.

hey there delilah?!

idag sket det sig med ytterligare en lägenhet. känns ju alldeles så där skit spännande, eller inte. jag vill flytta nu, nu, nu! skulle vara nå så grymt skönt att ha en helt egen lägenhet och ibland bara få vara helt ensam och helt slapp!
imorgon har jag storslagna planer. först så ska jag försöka gå ut och gå, har haft så grymt ont i fötterna den här senaste veckan. idag när jag övningskörde hem så typ låste (?!) sig hela foten, det gjorde grymt ont och så blev jag rädd. va fan, jag måste ta mig till fot&sko på söder. kanske ska ta och fixa det imorgon? men, tillbaka till mina storslagna planer. efter det tänkte jag faktiskt ta mig ut till valbo och hälsa på farmor och farfar. ta en sväng med hundarna om dom är där. om sur-Minnona känner för det vill säga. annars tar jag med mig Mirra och drar ut, hon är alltid lika lycklig och pigg! jag älskar hundar, jag blir alldeles jätte lycklig av hundar. ha, sen tog mina storslagna planer slut. jag kommer med all säkerhet på något mer att göra och någon mer och hälsa på. på fredag tänker jag nog iaf hälsa på min mormor och prata av mig lite. henne kan man liksom berätta allt för! hon tror på mig, alltså, hon tror att jag klarar av saker, på det sättet tror hon på mig. så det är så skönt och komma dit och stärka självförtroendet en gnutta om än bara för en stund!
nu ska jag fortsätta dricka mitt te, jag känner mig lite små hängig. värdelöst! en bra film kanske? fast fan, jag har inga!

sötfan ;)

i am soooo finding my way back!

och första pris går till Isabelle Hedström Dackell som snoozade i en och en halvtimme. herregud, vad är det för fel på mig?! jag kan inte somna på kvällarna/nätterna och vill sooooooova hur länge som helst. förr kunde jag i allafall gå upp i tid ändå. vaaa faaaan. imorgon MÅSTE jag komma upp i tid. någon måste tvinga upp mig, och så ska jag gå ut på en gång. nästan helt naken, eller näää, men så att jag fryser! hehe. och sen ska jag dricka sju koppar kaffe så att jag blir stirrig och pigg! jag blir nog med all säkerhet skakig som ett asplöv också, smällar man får ta.

och för det andra så vill jag inte. jag vågar inte. får tunghäfta. värdelöst. men för varje dag som går plockar jag upp mer och mer av mig själv, det är så skönt. jag saknar mig själv, jätte mycket! men snart så. jag är glad, HÖR NI DET? ni och du lyckades inte, JAG ÄR GLAD! och jag mår BRA!
HAAAA, up yours.
nu ska jag gå ner och dricka mer kaffe och vara mer glad och vara mig själv hela jävla dagen. och så tänker jag skita totalt i vad andra tycker när jag är mig själv (är lika med konstig) för det är det jag gör bäst!


fotfan.

idag har mina fötter varit jäävligt jobbiga. jag brukar ju oftast bara ha ont framme vid tårna och lederna där och ibland upp i vaden men nu jävlar ska hela foten göra ont. jag orkar verkligen inte med sånt tjaffs. var ju till hälsocentralen förra veckan för jag har haft så grymt ont den senaste tiden. betalade 150 spänn (en liten men dryyyyg summa) för att få höra nästan exakt samma sak; "jadu isabelle, det har ju blivit lite värre men vi kan inte göra något. du får gå till fot&sko på söder och fixa skor eller inlägg där."  och så la han även till att ett par sko där kan gå lös på 14 000 F J O R T O N T U S E N. han är verkligen en jätte bra och snäll läkare, men hjälp?!  men jag måste dit och kolla om dom kan fixa nå inlägg till ett rimligt pris, inte nå jävla fjortontusen.

och så sa eva att hon skulle ringa idag om fler fasta tider, men jag har inte hört ett ljud. hoppas att hon ringer imorgon, annars tänker nästan jag ringa och kolla hur det blev. det skulle ju inte vara helt fel med lite mer "säkra" pengar! 
nu tänkte jag nästan försöka sova och somna i en rimlig tid, och gå upp i tid imorgon. ställde klockan på 08.20. undrar jag hur länge jag kommer snooza, en timme kanske? men då är jag ändå uppe tjugo över nio och det är rimligt. jag börjar dock känna mig lite små sjuk, ont i halsen och skit. hoppas att det är borta imorgon.
nej, nu ska jag borsta tänderna och soooova.
godnatt.

once upon a time ...

och jag slapp bajsnödiga ungar i minihuset men jag slutade när jag slutade. men det gjorde absolut precis ingenting. det blev en öl eller åtta efter jobbet. så inatt har jag sovit gott och för att inte tala om länge. ända till tolv, det var väl kanske flera, flera månader sen jag sov så länge. skönt var det!
nu sitter jag i min säng och väntar på bättre tider. dagen lär väl knappast föra med sig något spännande. inte ens något bra på tv, på HELA kvällen. trökigt som fan! och somna i tid lär jag väl knappast göra. undrar om det finns något mer jag kan klaga på? det gör det med all säkerhet. fast jag orkar inte.
nu vill jag att något kul ska hända.

nu blir det shrek 2.


GRÖTSON.

lördag morgon och jag sitter och äter gröt! ha. men jag börjar tolv och har inte "lunch" förrän vid fem. så då fick jag den smartaste idéerna av dom alla, jag gör gröt till frukost. så jag väntade i cirkus en timme när jag vaknade (annars hade jag inte ens fått i mig en sked) nu har jag få iaf ätit hälften och det får duga. jag K A N inte äta på morgonen, det är äckligt, smakar konstigt och bara växer i munnen! näe, tacka fan för kaffe säger jag. vad skulle man göra utan kaffe?
ikväll vet jag icke .. öl kanske? alla tjatas på mig, så jag tror att det blir en öl. kanske .. va fan, jag skulle ju vara nykter och klar i mitt huvud en helg hade jag ju sagt. satan. ja men som sagt, vi får se. det kanske bara blir en öl i sällskapssyfte och sen en film hemma i sängen/soffan. låter som en helkväll. eller inte ..
nu ber alla hårt att jag slipper torka bajs i mini huset och att Danne räddar mitt liv en än gång och låter mig sluta lite tidigare eller låter mig plocka chark. ooooooooooooh yes. nej, nu måste jag borsta mina tänder och ja, nått annat.

so long fuckers.


Ah la peacful melody.

Igår såg jag verkligen fram emot en helkväll på krogen med Sofie, kul som vi har jag och hon. Alltså, vad ska jag börja?! Eller, jag tar det kort och gott. Sofie blev full som ett djur, mådde illa och ville spy. Jag och Sofie skippa krogen och jag fick ta tjugo över tolv bussen hem, jävla slyyyyna. Hahaha! Äh, det kommer fler helger och då ska jag begränsa Sofie till två, på sin höjd tre cider. Men, idag tackar mitt huvud mig för Sofies fylla och min tidiga hemgång! Hö.

Ikväll blir det laga mat och kolla film hos Malins pappa i Sätra, hon är tydligen kattvakt för Tomas och Bettan är ....... ja, någonstans i Sverige så vi har ett helt hus för oss själva, underbart. Jag var och köpte två flaskor vin igår i sista sekund, så pimpla vin ska vi allt göra, jag och mina beloved bitches.

På tal om beloved bitches, Lines knä hoppade ur led för två veckor sen utanför krogen när hon var med mig, jag har ju alltid sagt att jag ska då ta mig fan vända på mig och springa om hennes knä tänker hoppa ur led när jag är med MEN jag stannade duktigt kvar och tog hand om Linson som skrek som en gris, det var äcklig ska ni då veta, FY FAN. men, jag var snäll kompis och följde med till sjukhuset och var mer än beredd på att slå ner både doktorer och sjuksystrar om dom inte var snälla mot henne. Tur för dom (eller ja, kanske mer tur för mig) så var dom hemskt jätte snälla faktiskt. Så numera går, eller rättare sagt hoppar, Line runt på kryckor så numera är hon känd som "Kryckan" eller "Blixten" cuuuuuuuute!

För övrigt jobbar jag kvar på ICA Maxi, och det fonkar liksom. I´ve got my eyecandy, så det är lugnt liksom.
Men, ikväll blire käk och vin, sen får vi väl se hur pass rastlösa vi blir, jag känner mina vänner. Vi kommer nog kanske inte bli hemma hela kvällen. Får se, det skulle nästan var skönt. Men ..

you´re so hot that I melted ...