blåsor och huvudvärk.

oh, jag har dragit på mig nått jävla virus så jag mår inte alls som en prinsessa. ont i hela kroppen, huvud och hals. jag trodde att det bara var vanligt halsont men igår var mamma här och så passade hon på att kolla i min hals. då har jag lyckats få nå jävla blåsa/blåsor i svalget och eventuellt halsen som är fruktansvärt obekvämt och gör ont. inte coolt! speciellt inte så här nära semestern. har ynka tre arbetsdagar kvar, arbetsdagar som förmodligen kommer flyga förbi (om jag nu kan jobba vill säga) pga att det är midsommar vecka och då är det väldigt mycket att göra på jobbet. men som sagt så märks det väl om jag kan jobba eller inte. dom kommer nog hata mig ganska rejält om jag ringer och sjukanmäler mig, men va fan ska jag göra?! det går inte att jobba när hela kroppen total strejkar och när jag får sveriges jävla svett attacker så fort jag reser mig från soffan. fanns inte panodil som kunde lindra huvud och hals värk hade jag nog med all säkerhet legat i min soffa, sovit och gråtit om vartannat. men, what to do. jag kan inte göra så mycket annat än att vänta ut det. och hoppas innerligt att det går över tills imorgon kväll .. och som grädden på moset känner jag mig så jävla ensam och uttråkad. får se om jag kanske åker hem till mamma och pappa ett tag och hittar lite sympati eller om jag bara sitter här hela kvällen och tycker synd om mig själv.
imorgon kväll är det iaf sex and the city filmen som gäller! och det ska jag väl orka med, det tar fem minuter att gå ner på stan, sen ska jag bara sitta i en bio salong och kolla på en film för att sedan ta en fem minters promenad hem. that I can do! .. sen får vi som sagt se hur det blir med jobb. onsdag och torsdag vet jag inte alls hur det blir med, men på fredag ska jag väl vara så pass frisk att jag kan jobba igen!

Uh, saknar Patrik nå fruktansvärt när jag mår såhär. Jag vill verkligen bara att han ska vara här och pyssla om mig, eller bara ge mig en kram. Men neeeeeeej, för han bor där och jag bor här. Bajs också. Men snart, snart, får jag tre hela veckor med honom. UNDERBART!

Nu ska jag återgå till att vara ynklig, patetisk och tycka lite mer synd om mig själv.

so fucking long.

Patrik, som du nyss sa. Bara tre äckliga dagar kvar nu, sen så ;)