JAG SER DET SNÖAR! ;)

Eeh ja, någon lång promenad lär det väl knappast bli idag, dels pga min förbannade jävla hosta som har bestämt sig för att bli snäppet värre för var dag som går, fan ta min hosta! och imorse när jag vaknade så var jag helt sjukt tjock i halsen, hade inte ont alls men det lät som om jag hade satt en mandarin i halsen, mindre roligt. sen även pga att det toksnöar ute! shiat. fast det gör mig ingenting, det får gärna fortsätta i några dagar!
försöker få någon att följa med mig till köpis, det går väl sådär. men jag måste fan ut till köpis och försöka hitta en jacka, helst vinter skot också!

fast nu måste jag nog lämna datorn för att fixa lite där nere.

" G O D  D A M N "

ja men host.

Mm, jag skulle ju som sagt försöka hitta en vinterjacka igår, det sket sig, soooo bad. Men jag hittade två tröjor iaf, en svart finstickad sötsak, helt vardagsbetonad, inget speciellt med den. Sen en grå tröja med skit härliga armar och mysig krage. och så är det tryck, typ en tjej och massa rosa detaljer. Skit snyyyygg. Men nu var det ju vinterjacka eller vinterskor som skulle hittas, ingen lycka där. Ska ner på stan snart och göra ett nytt försök, kanske lägga ner lite mer energi på just jacka, stänga ögonen för allt annat? yeah, like that´s gonna happen. ;)

egentligen skulle jag ha pallrat mig upp åtta imorse, Line skulle ringa och väcka mig då, hon ringde halv nio och det enda jag sa var något i stil med "Nej, jag måste sova mer, jag orkar inte gå upp, jag måste sova!!" Lines svar var "Jag meed" Samtalet avslutades utan något ens i närheten av hejdå mellan två härliga whiskyröster, jag slocknade så fort jag lade huvudet på kudden.
Nu hosar jag snart upp mina inälvor eller liknande, mysigt va? Nej, var väl det jag trodde, för det tycker då fan inte jag heller, inte alls. Jag har pillat i mig hostmedecin i hopp om att det ska bli bättre, hoppas verkligen det!

lång dag på jobbet idag, eller inte. 17-21.30. på torsdag är jag ledig, då ska mitt rum fan städas, och så ska jag ta en så jääähävla lång promenad. behöver både friskluft och motion, indeed.

" it seems i found the road to nowhere "

;(

vi måste nog bygga ut friggebon på baksidan för någon lägenhet inne i stan verkar det ju inte bli på tal om. jag vet inte hur många jag har varit med och budat på nu .. men det skiter sig bara hela tiden, dom bli för dyra och jag blir less.hoppas jag hittar en jacka idag iaf. fan ta alla. hej då.


sweetest thing ever.

den här helgen har det väl inte hänt något allt för spännande, jag har helt enkelt, kort och gott jobbat hela helgen. så jävla skönt på ett sätt faktiskt. slippa flänga runt och göra massa onödiga saker som att tex supa sig dyngrak som jag gör allt för ofta nu för tiden. men på jobbet har det faktiskt flytit på riktigt bra, alla dagar har gått sjukt fort. även söndagen gick undan av bara fan, skönt!  något roligare har väl egentligen inte hänt, inget jag tänker gå in på här iaf    ;)
idag var det väl kanske lite planerat att jag skulle försöka leta, och helst köpa, en vinterjacka. men idag har mina fötter verkligen tok strejkat, alla tår vill böja sig uppåt och korva ihop sig det är inte en underbar känsla så att säga, inte ens lite skönt. det gör bara fruktansvärt ont. fick lifta med Johanna ner på stan (taaaack, guld värt) skönt att slippa åka bussfan, verkligen. orkade verkligen inte leta efter jacka, at all. tänkte väl ta det imorgon innan jobbet istället. kanske tvinga med någon till valbo? jag hittar alltid så mycket mer och mycket bättre saker där.

för övrigt händer inte ett jota, jag börjar bli less på mitt enformiga liv. jag vill att något händer och jag vill att något händer nu. du? ha, ja tack! men seriöst.

Jag har ju helt glömt bort !!!!!! Min käraste lillebrors flickvän är ju lucia kandidat. Nathalie Ekström nr 3. RÖSTA. För hon måste vinna, hon är värd det, hon skulle passa perfekt, helt perfekt. Så i år ska jag och kolla på lucia i heliga trefaldighetskyrkan för första gången någonsin, det ska faktiskt bli mysigt.

nu ska jag nog duscha, köpte respons shampo och balsam idag, det luktar helt sjukt gott!
imorgon ska jag btw buda på en lägenhet, snälla håll tummarna för miiiig!

såe, over and out.

Sweet, not.

igår var en mycket händelserik dag på jobbet, eller ja. två saker som måste berättas om i alla fall.
Numero one, en unge spydde överallt och ingenstans, jag missade tack och lov själva händelsen för jag var på rast, men Danne fick se allt live, kul för honom. Pappan torkade upp spyan med papper och la det utanför dörren, haha skitkul. för där måste jag, inklusive alla andra springa in och ut hela tiden. och jag hatar spyor det är nog det värsta som finns. för att inte tala om magsjukan. uuuuuh! Alla vägrade iaf torka upp spyan och då menar jag alla. Danne försökte tvinga mig men jag skrek som ett barn och total vägrade, HELL NO! spyan låg dör och mös skitlänge, Danne sprayade rengöringsmedel på den (?!) antagligen i hopp om att det skulle bli bättre, varför det nu skulle bli det?! Det vet nog inte ens Danne själv. Men efter mycket om och men tog Ida hand om spyan, jävla modig tjej måste jag få säga!
Numero dos, spiiiiindelfan. Alla barnen ville sitta i kassan förutom Isabelle, hon vill fylla på påsar. Eh? Fråga inte ens. Men så va faktiskt fallet, jag var den enda som ville fylla på påsar, sååå mycker mer stimulerande än att stå och dra mjölkpaket fram och tillbaka. Stimulerande kanske var ett konstigt ordval, men så blev nu fallet. Jag blev helt lyrisk när jag blev förfrågad så att jag nästan sprang ifrån kunden, stackars jävla kund, nooooot. Aja, när jag hade fyllt på vid kassorna skulle jag även fylla på borta vid scanner väggen, lallade dit och började fylla på i godan ro, och där sitter en jävla spindel jävel och gottar sig precis där jag ska fylla på påsar, jag blev en jävla nerövs tjej och nästan småsprang därifrån med pallen. Frågade Maria, hon skrek rakt ut, Johanna såg inte allt för sugen ut. Jag ringde Danne och var nervös och berättade om mitt trauma. Emmy gick till slut och fyllde på papperspåsarna, hon la spindeln i papperskorgen. Jag är numera liiite rädd för papperskorgen. Slutsats, jag hatar spindlar. Dom kan krypa på mig, hemska tanke. MEN jag började inte gråta hysteriskt den här gången, framsteg Isabelle, framsteg!
Nu ska jag borsta mina tänder och bege mig till jobbet. Vad som händer ikväll får ni veta imorgon. SO LONG.
/ Bells.

ooooh dear.

ohlala. idag har jag ägnat hela min dag åt att städa, nästan. stor städade ur gaderoben och fixade med en massa papper. det tog sin tid, det var inte direkt organiserat i min gaderob, men nu är det! skönt att få ordning bland kläderna, verkligen. fick ihop två kassar med kläder som jag inte har använt på hur länge som helst. det tog åt en aning att slänga bort vissa saker, meeen det gick. sen så gav jag grejer till mamma också. snällt av mig! :)
sen har jag också bara druckit hinkvis med kaffe, pratat i telefonen, kollat på tv, fixat med kort och papper. det har varit skönt att bara tagit hand om sig själv en dag. tänkte åka in till stan och gå ut med Malte, men lilla mor förbjöd mig på grund av min förbenade hosta. just ja, jag har tvättat och lagat mat också. lika bra att vänja sig om man ska flytta snart liksom. men tvätta stör mig inte alls, nästan lite kul. jag älskar när det luktar ny tvättat, det bästa som finns! och laga mat stör mig inte heller, det är också bara kul. det låg en korv i kylen, korv kändes så tråkigt. hittade lite kycklingfilé i frysen och tog fram wokpannan och rörde ihop en wok. så jävla enkelt med wok. jag hade i massa chilipulver och sambal oelek, fart blev det, gotta!
senare på kvällen ångrade jag ganska styggt att jag hade varit hemma hela dan, raslös?! ooooooohyes. jag dansade omkring på nedervåningen i hopp om att bli lite tröttare. men förgäves, lika pigg var jag för det. meeeeeeeen, what to do när klockan är runt nio och det inte går någon buss och man är utan körkort. bara att gilla läget. har kollat på oceans eleven, blev inte ett dugg tröttare, ett tag där i soffan bara. men nu när jag är i mitt rum känner jag mig genast mycket piggare, för typiskt. imorgon ska jag försöka gå upp sjukt tidigt, bara så att jag kan sova imorgon. äh, bones nu, sen sex and the city, woho. (jag måste köpa en boooooox)


give me some sugar.

Nu var det väl ändå ett litet tag sen jag skrev här. Nästan en vecka kanske? Har totalt tappat inspiration och jag vet inte vad jag ska skriva om. Kanske är för att mitt liv inte är så jävla spännande för tillfället? Kanske.
Carro har varit hemma en sväng, l o v e ! jag var väl inte så där skitpigg på att låta henne åka tillbaka, jag hade en STOR plan på att binda fast henne under min säng eller liknande men den sprack tyvärr i bitar, värdelöst. Men nu är hon bara borta i en månad, kommer hem 22/12 tur det, annars hade gått en långsam död till mötes. love that girl, bästaste Caroline!

Ha, just ja. Jag var ju på julfest i lördags. Alltså, vad ska man säga? jag drack för kung och fosterland (och alla stackare som satt på läktarna utan tillgång till sprit) kul hade jag, tills jag tappade bort alla inne i stan. då vill jag påpeka att jag även tappade bort mig själv. jag vinglade mig hem till Anna och sov där, pratade väl så stackarn fick ont i öronen.
Min hosta vägrar ge sig! Jag var ju sjuk där en sväng innan julfesten, eller, jag var väl sjuk då också men det ignorerades. Men back, min hosta försvinner inte. Det kittlas i halsen konstant, hela tiden och så har jag sån där härlig hosta som sitter lååååångt nere i bröstet, not hot.
Nu ska jag faaaaan ta tag i min gaderob, alltså, kaaaaaaaos. Jag  m å s t e  slänga allt som jag inte använder nu, måste verkligen. Min gaderob är överfull. Eller slänga, jag skänker bort. Sagt och gjort, nu ska jag städa min gaderob, sen ta halv tre bussen in till stan och gå en lång promenad med Malte, SÖTFAN.

heja Bella.

oh yes jag kan jag kan. idag så började jag och mamma med maten ganska tidigt. fixade massa grönsaker och så vidare för vi skulle nämligen äta tacos, hela familjen samlad för omväxlingsskull. Även Nathalie skulle komma. Så mamma stekte köttfärs och jag hackade grönsaker. Sen så sa mamma åt mig att hälla på kryddan på köttfärsen, sagt och gjort. jag tog två påsar och hällde på. såg lite förundrande på alla svarta prickar i kryddan för så brukar den minsan inte se ut men jag tänkte inget mer på det. sen när vi väl började äta var jag aningen skeptisk över smaken, satt och tuggade och smakade väldigt länge. men jag tänkte att det var säkert för att jag har varit och fortfarande är lite sjuk som jag tyckte att det smakade konstigt. men efter ett tag var jag fan tvungen att fråga om det inte smakade lite annorlunda än vad det brukade. familjen höll med, allatyckte att det smakade lite väl likt fajitas. så jag gick och tittade vad jag egentligen hade haft för kryddor i köttfärsen. och det var mycket riktigt två stycken påsar med fajitas kryddor. varav alla svarta jävla prickar. jävla tabbe. jag som var så jävla sugen på tacos. men, inget att rekomendera i alla fall! håll er till taco kryddor när ni gör tacos, så var det sagt!
imorgon iaaaaf, så bär det av till Hannah innan läkerol. myyys. jag längtar faktiskt! hoppas bara
vilken överraskning, jag bad Natta överraska mig med en godis. Rätt var det var kastar hon en på mig, mellan mina ögon, helt underbart skönt. haha.
HEJ.

panodil zapp!

panodil zapp är lika med värsta dunderkur. tog två små pills och jag känner mig redan mycket bättre. hoppas och ber att jag mår hur bra som helst imorgon. jag menar, det skulle ju inte vara helt fel att vara pigg på julfesten, inte helt fel. nu har jag ju bara det här lilla problemet kvar. vart fan ska jag innan? jag hoppas att Hannah är snäll och vågar släppa in mig hos henne, verkligen. annars får jag väl supa mig full hemma, vilket jag hoppas att jag slipper, verkligen.
jag fick lilla rycket nyss iaf. städa upp på mitt rum, rev ut lakan och skit. håller på och tvättar det nu. svett äckel. det är nog det jobbigaste med att vara sjuk, att man svettas så sjukt mycket på nätterna! då bara älskar man duschen, satt där i evigheters imorse när jag vaknade. har även druckit kaffe och grönt te. sköööönt. sen har jag plockat ur och i diskmaskinen. plockat upp alla påsar från när mamma hade handlat. nu är jag helt slut. ska kolla lite tv och hinka vatten. så, hejdå.

feber :(

jag vaknade imorse med 38.6 graders feber. jag kände mig klenare än klenast och mindre än minst, mest ensam i hela världen and so on. stackars mig tänkte jag. vaknade runt nio i min egen svett och feber yra, jag menar, jävligt mysigt. tack, skönt. jag var ganska snabb med att ringa jobbet och sjukanmäla mig så dom kan hitta någon annan som kan jobba. tråkigt som fan, jag vill faktiskt, tro det eller inte, jobba idag. och va faaaan, på lördag är det ju julfest! men jag ÄR frisk på lördag. jag ska ligga inne nu, i soffläge och bli frisk. det ryktas om att sprit ska vara en bra medecin, höhö. nej, men mycket vatten, knapra alvedon och ligga ner borde väl funka. och dricka grönt te, jag har fått för mig att det hjälper. nej men helt seriöst, var jag tvungen att bli sjuk just precis nu, just precis den här veckan? skit hål fakiskt.
ååh, nu fick jag sådär sjukt jävla ont i huvudet igen. måste lägga mig ner, igen.


skiiiiii.

ååh, min pappa kom precis hem från Lofsdalen nu, han har varit upp och gjort ett jobb i en stuga där. Eller stuga och stuga, det är väl i stort sätt värsta lyxkåken med stug touch, cirka. Han och Håkan var där i vintras med och grejjade en massa. En 10 bäddars stuga om jag inte misstar mig helt. I ALLA FALL, där uppe hade det varit 10 grader kallt imorse och mer snö än här, fast det hade fortfarande varit gränsfall till att kunna åka skoter, alltså inte långt ifrån. JAG MÅSTE FLYTTA UPPÅT. Jag vill ha mer snö och mer kyla, sweetnes. SKOTER och skidor är nog kanske det mysigaste och roligaste som finns. vi, familjen då alltså, pratade lite smått om att åka upp dit lite närmare våren, mars kanske. Och då alltså låna den här stugan som pappa har fixat en massa med, och eftersom att det är en 10 bäddars så är det bara att anmäla intresse till mig om någon vill hänka. Skulle vara kul att ha någon med sig.
för övrigt så har jag i stort sätt suttit hela dagen. var iväg till köpis med mamma och inhandlade några viktiga saker. sen var jag in på ica maxi och skulle handla lite. jag skulle köpa tre saker. Bröd, juice och kaffe. När jag kliver in i affären får jag total blackout. ja men är jag förvånad? inte ett dugg om jag ska vara riktigt ärlig. men jag tänkte att med tiden måste det väl komma om jag börjar gå. jag kommer på bröd och lite senare även kaffe. men fan, sen slog det totalstopp. så jag stog vid taco sakerna och funderade hemskt länge. tittar mig omkring för att få syn på äggen. ÄGG, tänkte jag och blev för ett ögonblick glad. men, nej inte ägg. efter mycket om och med så var jag klar. mamma trodde att jag hade gått vilse eller kidnappad. tur för mig att fallet inte var så. jag fick med mig allt jag skulle, plus en päron lättdryck, gotta.
imorgon blir det lite jobb 15.00-21.30, om jag inte har blivit ännu mer sjuk än vad jag redan är, men det tror jag inte så det ska nog klaras av. ta en panodil eller sju så är jag ready to go, LIKSOM. efter jobbet ska jag, ja, vart vet jag inte än. men jag ska iaf träffa Carro och Ida som har hittat hem från Spanien, ÄNTLIGEN! kanske en öl? vem vet. jamen va fan, jag menar det måste ju firas! på fredagen blir det chill och utprovning av kläder och på lördag blir det julfest. det ska bli kul som fan, hoppas jag. i värsta fall super jag ner mig själv och har kul ändå. heja Bella!

stackars mig, eller?

jag är sjuk. fy fan för det, för jag orkar inte. vaknade imorse med feber, pillade i mig panodil, drack kaffe och kände mig för ett ögonblick mycket bättre. drog mig iväg till jobbet och gick den där jävla brandutbildningen, tråkig och värdelös men nödvändig. vissa saker var väl lite intressanta. fast hade jag fått bestämma hade jag gärna skippat den. när den var klar skulle jag gå till mormor eller någon och vänta på bussen. jag gick ut men vände ganska snabbt in igen, skiiit kallt och snöstorm, typ. ringde pappa och så kom han och hämtade mig. min pappa är så snäll! köpte en tidning och en paprika. hade lovat mamma att fixa mat tills hon kom hem, hemmagjord pizza var beställningen. så det fixade jag, sjuk och allt. kunde inte äta ett jota, pillade i mig typ två tuggor plus lite sallad. dricker vatten för kung och fosterland istället. gissa om jag får kissa stup i kvarten?
tog mig i alla fall till brevlådan och hämtade in posten. vi hade fått en liten hm katalog. jag säger bara, jag vet inte vad, men fy faaaaaaaaaan vad mycket sjukt snygga kläder det var. allt från smycken till klänningar och väskor. jag kommer köpa sönder hm! en liten glimma med ljus i min mörka dag är alltså hm katalogen, som har äckligt mycket snyggt. så ikväll ska jag och mamma beställa en massa, massa saker!
nu känner jag mig hur sjuk som helst, har precis tagit mer panodil och druckit typ sju liter vatten, jag är helt sjukt törstig och helt yr, alltså snurr yr. yr är jag ju alltid, ja, ni som känner mig vet mycket väl vad jag talar om. ni andra får väl undersöka saken.
nu ska jag knöla ner mig i soffan med en filt och ännu mer vatten och kolla på pirates of the carribbean at world end. som jag har längtat efter att den filmen ska komma ut! och äntligen.

i don't worry.

jag fattar inte, söndagskvällar/nätter är lika med en omöjlighet att somna, jag vred och vände i evigheters evigheter innan jag somnade, jag vill ha någon att sova med som jag kan hålla vaken när jag inte kan somna! jag låg och snoozade i två timmar idag. helt sjuk. men va fan, jag kom upp tio iaf, bättre än senare. duh. nu ska jag snart ta bussen in till Line, hon åker ju till Barcelona imorgon det jävla helvetet! avundsjuk? JA! hon är bara borta tills på Lördag, men jag kommer sakna fanskapet ändå!
PÅ TORSDAG KOMMER CARRO OCH IDA HEM! WOHOOOOOOOO! Så jävla underbart, det ska bli helt sjukt kul. Jag saknar ihjäl mig!
och på lördag är det julfest med jobbet. jag ser faktiskt fram emot det som fan, det ska bli kul, hoppas jag! samtidigt måste jag nästan erkänna att jag är en gnutta nervös, konstigt nog. men det blir nog bra allt!
nu måste jag grejja lite innan jag ska iväg till bussen.

Oohfull.

ja jävlar, jag som skulle vara ha en vit helg. det gick verkligen skit dåligt! slutade 21.00 igår (jobbade över en timme, hade ju inga planer) jag hade dock sagt åt Line att köpa fem öl, i förebyggande syfte. under min sista rast ringde jag Linson varav tjejen kläcker ur sig att mina öl låg på kylning i kylskåpet och det var verkligen fetingdrag på festen. min alkoholabstinens och folkabstinens tog över. efter jobbet åkte jag på fest hemma hos någon som jag tyvärr inte kan komma ihåg vad han heter idag, men trevlig iaf! jag började med att klunka min första öl så fort så jag blev nästan full på en gång. några öl senare var det ett faktum, en halv sallad + fem öl = dyngrak Isabelle. omg. men kul som fan hade jag faktiskt på festen. sen skulle alla (när man självklart har som roligast) gå på krogen. följde med, och så skulle det in på olles av alla jävla ställen. kan inte säga att jag gillar det stället. men det var helt okej, drack cider och hade jävligt kul där också, ända tills, HÖR OCH HÄPNA, han Idol Ola kliver upp på scenen och börjar uppträda, min underbara fylla dalade sakta men säkert bort. alla mina töntiga kompisar (som gick att hitta) ville stå och lyssna på Ola, less och full som jag var tvingade jag dom därifrån efter ett tag. Gick till Frasses, öh, första gången jag var där inne. Sara fick en tjuga av mig för att hon försökte beställa frukostfralla, fanns inte. jävligt surt, och jäähävligt kul! jag åt mina jävla chilicheese (mmmmm) och skrattade som jag inte skrattat på länge. underbart. gick tillbaka till festen, trött som ett djur, beställde taxi, kom hem runt tre och slocknade väldigt på en gång utan några som helst problem.
idag är det farsdag, pappa fick en sån där korthållare och två trisslotter. han blev jätte glad trots att det inte var någon vinst på nån av dom. sen kom mormor hit och åt med oss. jag har suttit och pratat om allt med mamma och mormor bra länge nu. skitmysigt.
snart bär det av till valbo och farmor och farfar igen. sen lutar det mot film med mina hoes. looove it!

jag vet inte vad jag ska skriva, så.

ooh, maten igår blev ju hur god som helst. det blev dock mat lite sent, typ halv nio. då stoppade jag det första i min mage för dagen, förutom en hårdmacka på morgonen. kässt, då blir man mätt så fort. Stefan, sjukt god gryta var det iaf! Så jag hade kunnat väntat några timmar till, sds. Det blev väl kanske 2-3 glas vin också, jag blev helt sjukt trött och när jag kom hem var jag säker på att jag skulle få somna i tid. Glad tjej gick och la sig tidigt och stängde av tvn redan runt elva i tron om att "nu kommer jag sooooomna" HAHA, trodde jag ja. Fem över tolv var jag less och insåg att nu vare ju sex and the city. Mm, det borde visas mer, jag måste köpa boxen! Anyway, sen låg jag fan i evigheters och skruvade på mig i sängen, och när jag säger skruvade så menar jag fan skruvade! Lakan, täcken och allt va fan det nu heter är i en enda stor röra idag, men vad gör det om hundra år?
jag hade gett mamma ett uppdrag, även brorsan, mamma skulle ringa runt nio och säga åt mig att gå upp. brorsan skulle komma in till mig och dra ur mig ur sängen innan han åkte till skolan. När mamma ringde klockan 09.05 fick jag hemskt bråttom upp ur sängen, slår i fotjäveln på nått jävla vänster, jag skriker, telefonen skriker, jag vill dö, telefonen känner inte samma sak och fortsätter glatt att skrika. Ooh, seriöst, smärta! efter den traumatiska händelsen la jag mig i sängen i 20 minuter och tyckte hemskt synd om mig själv och i tron om att det onda i foten skulle försvinna, men så fan heller. jag går som ett helvete, correction, jag går ÄNNU mer som ett helvete en jag gör i vanliga fall. hoppas att det blir bättre under dagen, i really do.

idag ska jag äntligen jobba, tack och tack. innan ett besök på ungdomsmottagningen, mamma vill att jag ska ta livmoderhals cancer vaccin. Hon klämde ur sig det här om dagen var av jag skrek rakt ut, tror hon att jag ska ha råd med nå dylikt?! Men mamma och pappa ville betala och jag menar. kan man vaccinera sig mot skiten så ser jag ingen anledning att inte göra det. ska kolla upp kostnader och skit, måste vända mig till u-mot. först, annars vet jag inte. dom vet säkert vart jag ska vända mig. aja, men nog pratat om det. nu ska jag dricka mer kaffe och kanske tvätta håret, jag har inte bestämt mig än.

ärlighet.

Malin och Lines plan var pizza och flott, typ chips och dipp. jag som ska ändra min matvanor hade andra planer. typ sallad, morötter och ananas (för jag har blivit kär i ananas) våra planer ändrades fortare än fortast när Stefan vill hänga med oss och kolla på film. Stefan är nämligen kock (han jobbar på den där italienska restaurangen på södermalms torg, clinique?) och Stefan ville laga mat åt oss, inte mig emot. Så nu har Line aka Blixten skrivit en shopping lista. Halv tre går min buss, då bär det av till Ica Maxi och inhandla diverse saker!

på tal om Ica Maxi så har jag inte jobbat på evigheters, inte på hela veckan närmare bestämt. Inte fått en enda extra tid, fy fan alltså. Mer rastlös tjej får man leta efter, helt seriöst. Jag är som en jävla hoppitossa eller nått, fan vet jag. men imorgon och på lördag blir det jobb!

och på tal om rastlös het så kommer vi väl in på ensamhet också, faktiskt. jag är ensam och jag är så jävla less på att vara ensam. jag behöver lite kärlek i mitt liv innan jag blir mentalt sjuk. eller bara lite närhet, en kram eller tusen?! men det verkar ju vara för mycket begärt. å andra sidan så bor jag ju i gävle och i gävle går det inte att hitta en kille med varken hjärna eller hjärta. det är ett hopplöst fall, jag måste flytta. men jag vill och kan inte, jag har ju allt här. alla min underbara jävla kompisar (fy fan vad jag älskar er tjejer, ni är bäst, bäst och bäst. utan er skulle jag vara nere på botten och kräla) sen har jag ju hela min familj och min släkt här, och alla vet ju vad familj och släkt betyder, ALLT! även fast dom springer mig på nerverna och jag inte vill något annat än att flytta så är dom bäst. dom har hjälp mig så sjukt mycket när jag var deprimerad och helt borta. men som sagt, så är jag tillbaka till mitt vanliga, galna och konstiga jag! ohyes. love it,

och på tal om kompisar, CARRO FÖR I HELA JÄVLA HELVETE,  KOM HEM!!!!!!!!!!!!! jag saknar dig så äckligt jävla mycket nu, helt sjukt! du har varit borta allt för jävla länge. Min Liin! Fy fan för Spanien, jag hatar Spanien! Du får aldrig åka bort igen, du betyder för mycket för mig. Det märks verkligen hur mycket folk betyder när dom åker bort en längre tid, men, den 22 december sätter du dina fötter på svensk mark igen, och jag längtar såååååååååå! jag älskar dig Caroline (för jag vet att du läser!) du betyder mer än du vet och tror, mer än vad jag visste och trodde. me love u long time, all the way to the moon and back, over and over again.

söndagar, fy fan för söndagar.

jag hatar söndagar, punkt. dom är alltid lika sega och alltid lika ensamma. ensamheten är nog värst. lika grått som alltid, lika seg som alltid. nästa söndag ska jag ta mig fan göra något kul! eller ja, jag ska iaf göra något. vad som helst.
det blev tvådagars i helgen, jag är för gammal för sånt. jag är yr. långt inlägg, nej.


men jag orkar inte.

igår cirka kvart i elva åkte jag till jobbet i tron om att folk hade handlat klart allt till helgen och skulle slappa hemma hela dagen mend att pyssla med diverse saker. f y  f a n  v a d  f e l  j a g  h a d e ! det var alltså helt sjukt med folk, fan vad less jag blev. jag blev seg som en åsna i huvudet ganska kvickt, var i minihuset en timme och ville mer eller mindre skrika åt 50% av alla dryga jävla ungar som var där. men klockan blev, tack och lov, sex ganska fort. var av jag gick och bytte om, började gå mot bussjäveln som jag SJÄLVFALLET missade. jag total lackade, ringde taxi och åkte hem till Anna. där fanns det mat och alkohol (ja, även Annson och Linson fanns där, mys!) efter mat och lite cider drog jag mig hem till Sofie där jag drack ännu (!) mer, rättare sagt tre cider och en hel flaska vin i tron om att bli dyngrak och få vara glad i en timme eller två? men fyllan ville icke komma och det ville inte heller lyckan. krogen sög, jag sög, alla sög! jag ville bara åka hem och dö i min säng, aldrig visa mig ute igen, faktiskt! men jag fick inte, kom hem vid tre, det toksnöade ute och jag måste erkänna att det gjorde mig på lite bättre humör. sen frös jag, fy fan vad jag frös. och inte fan fanns det någon i min säng som kunde värmas heller, fan vad surt. jag klädde på mig lager med kläder sket i allt som hette tvätta av sig sminket och borsta tänderna, tog PellePanter, och la mig i sängen och skaka som ett löv, fy fan. somnade efter många illamående-och-frys-ryck! 

ooh, nu ringde Line, jag kom av mig. hon ska festa ikväll också, vill att jag och Anna ska hänka. en sida av mig vill ge kvällen ett försök till lycka och fylla. den andra sidan vill vara slappast i hela världen och ligga i en soffa och kolla på tv hela kvällen. ångesten biter fan i mig, i Anna också för den delen. Måste ringa och prata med tanten, och kanske lägga upp ett litet förslag och kanske försöka ge kvällen en chans? och om det suger så är det väl bara att åka hem. fast fan, orkar jag verkligen med massa fulla folk och för den delen att vara full själv när jag vet att jag oftast mår skit dan efter, både fysiskt och för att inte tala om psykiskt. men fy fan, jävla ångest. jag måste ringa Anna.