popcorn und juice ..

ah, det blev hemmakväll i soffan idag. ingen som ville/kunde svänga runt med mig ikväll så det var bara att gilla läget. sitta framför tvn med popcorn och juice. men det gick allt bra det också, men tanke på att jag inte är helt frisk än. eva på jobbet ringde och bubblade om några fasta tider, hon skulle ringa upp meeeen det gjorde hon icke. hon hade väl kanske mycket att göra på jobbet, ringer väl förhoppningsvis imorgon ..

jag har börjat kört rätt så mycket bil nu och det känns faktiskt skit kul! så fort vi ska åka någonstans så kör jag and i love it. känner mig så mycket tryggare i bilen nu än vad jag gjorde för ett år sedan, helt underbart! jag och brorsan ska väl snart beställa halk körning och åka på det tillsammans, kan ju vara skönt att åka med någon man känner. och med brorsan vettu, det bli ju prima skinka!

imorgon så ska nog kanske jag och pappa ut i svampskogen. åh, det är så sjukt jävla mysigt och plocka svamp. strosa runt i skogen, sakta, äta lite blåbär, lukta (ja men det luktar ju så sjukt gott ute i skogen, jag trivs i skogen) och sen bli som ett barn på julafton när man hittar värsta svampflocken! senare på kvällen lät det som om det skulle bli lite sprit kanske, jag hoppas och ber till gud att sara inte ångrar sig, verkligen! det skulle vara skit kul att komma ut lite imorgon. kanske inte ens krogen, en pub eller nåt. skulle vara soft ..

nu ska vi väl snart hämta Nathalie och Jonatan som är och kollar på någon match på träffen i Sätra .. så då ska JAG åka och hämta dom sen, men med mamma brevid såklart. nji, jag vill verkligen ha körkort nu, nu, nu. ska kämpa på som fan här i höst!
ja, nu ska jag kolla lite mer tv.

so long suckers.

can u help me ?

Idag har det varit en bra dag, om man borter från allt hostande, snörvlande och snorande. Vaknade upp i lördags med världens halsont, som dock svävade bort över dagen. Tur, trodde jag, på söndagen vaknade jag mer förskyld än någonsin. Hostan kom ungefär en dag senare och nå bättre värkar det nog inte vilja bli på ett tag .. Jag känner verkligen att det börjar krypa sig upp i bihålerna i vanlig ordning, får ALLTID bihålsinflamation när jag blir förskyld, DET SUGER.

I måndags träffade jag en kurator och det känns sjukt jävla bra. Han var hur trevlig som helst och jag ser verkligen fram emot att få gå dit igen för det var så grymt jävla skönt att få prata med någon som inte känner mig överhuvudtaget. Jag är grymt glad att jag fick just honom!
Efter kurator besöket träffade jag Sofie och shoppade loss utav bara helvete. Köpte kläder, smycken plus en bok för över tvåtusen (fast jag lämnade tillbaka en tröja i tisdags) Vi hade i alla fall grymt trevligt, var och käkade lunch på Mingel, åt deras wok och blev positivt överraskad, den var grymt god. Sofie flyttar ju till Östersund på söndag, SÅ JÄVLA TRÅKIGT. Men hon är ju bara fyra timmar bort!

Imorgon blir det besök till komvux och fråga sju tusen frågor, fixa lite annat, kolla efter skolor för gott folk jag har nämligen kommit fram till vad jag vill plugga till. Journalist, kul som fan. Det ända jag någonsin riktigt har tyckt varit kul är att skriva. Och då tänker jag som så att jag pluggar till journalist och försöker uppnå mitt stora mål att bli chefredaktör på någon stor tidning som till exempel Cosmopolitan eller Vouge, STOOOORA DRÖMMEN! Hope to make it come true ..

Men herregud, nu blev det ett långt inlägg. Måste bara avrunda med att Carro och Ida flyttade till Spanien idag, bu-fucking-hu. Jag kommer sakna mina bitches till 1000. Mm, måste hälsas på. Nu, snyta mer, hosta lite .. Kanske sova? Kanske ..

MAGALUF!

I natt drar vi .. Jag, Anna, Line, Malin och Sara. Det ska bli så jävla skönt! För att inte tala om roligt!
Sitter hemma hos Anna nu och väntar på att klockan ska bli 02.30 så vi kan glida iväg till Arlanda någon gång. Har nog inte riktigt fattat att vi ska åka än, det kommer och går. Just nu är jag helt sjukt jävla nervös i alla fall, åh RESFEBER..
ha det så bra i kalla sverige när jag solar mig, öh röd?! (ja, jag har en aning svårt för att blir brun men röd, det kirrar jag fin fint) , i varma spanien! bye!

work it darling ..

Det har då inte blivit så mycket cityfest för mig inte .. Jag var ner på dan en snabbis i onsdags med Carro och käkade wokade nudlar och på kvällen  blev det en öl och hemgång pga av jobb och kässt med cash. Meeen, på fredag blev det faktiskt mer än en öl, hela tre + ett glas vin, haha. Var på en fest på Brynäs med Sofie, det var faktiskt kul, annorlunda, fast kul! Sen vare jobb igår 11-21 .. sen åkte jag hem och dog .. eller nå. Idag och imorgo  äre jobb, as usual. Men va fan, jag ska snart vara full dygnet runt i en vecka, så inte fan lider jag eller!
Har precis fixat lite matlåda (fullkornsspagghetti, pastasås med chilismak, paprika, yummie!) och snart ska jag glida iväg till mitt kära ica maxi, hö. sapp, borsta tänderna and so on, sen bär det av.
hoppas att alla andra glin hade en rolig cityfest i alla fall!


I need to be with my self

ja va fan vad seg jag har blivit på att skriva blogg då, thats no god Isabelle. Ändringar på det nu .. Man får ut så mycket känslor när man skriver, tro det eller ej, bättre än massa annat.
Och gott folk, jag är inte så trevlig för tillfället av ganska bra anledningar, I FEEL LIKE SHIT. har ring kurator idag och ska börja prata, and thats all I'm gonna tell u for now. men som sagt, big girls don't cry.
MAGALUF , om endast ynka elva dagar. UNDERBART, det ska bli skönt och komma bort och rensa hjärna och lever och fylla mitt blodomlopp med massa sprit. Nej, men seröst. Det ska bli så skönt att komma bort ett tag.
Hösten då? HÖSTEN DÅ? Jag vet då fan inte vad jag ska göra till hösten, jag ORKAR inte jobba kvar på Ica Maxi, sure, det är fan trevligt där. Men nej, inget för mig. Nu är det över med butiker för min del, i alla fall stormarknader. Klädaffär eller liknande skulle jag inte backa för ska jag be och få tala om. Ja, jobb idag i vanlig ordning. Fast bara från 15.45-20.30 kan det bli bättre? Jobbar i stort sätt HELA cityfesten, förutom på onsdag, hade väl tänkt glida ner då och kolla läget. Ta en öl kanske? Men faktiskt, så känns det helt okej att jobba. Har ändå inte allt för mycket pengar så, what the heck.
Nej, nu ska jag kanske göra något annat?! Kanske?!