Best ever .

Ja, då var jag tillbaka i Uppsala .. Mamma och pappa åkte hit med mig och lite saker, inklusive min tv och min spegel. Så skönt! Dom hjälpte mig att skruva upp diverse saker som spegel, klocka och nya hängare i badrummet, eller ja, det var väl mest pappa som skötte skruvandet medans mamma och jag rände omkring på stan. Mamma ville hitta lite nya kläder och shoppingrundan kändes lyckan. However, lägenheten fick utan tvekan ett rejält lyft och det börjar väl sakta men säkert kännas som hemma .. Nu sitter jag här, rätt ensam pga att Patrik har inventering på jobbet, och tittar på En prinsessas dagbok 2, bättre än inget alls. Patrik kommer väl hem runt en tolv och jag planerar att vara vaken då så när filmen är slut blir det sex and the city för hela slanten (om jag förstår mig på x-boxen det vill säga) hoppas verkligen det. men hur svårt kan det vara?

ett litet p.s min mamma och pappa är verkligen det BÄSTA som finns, dom ställer upp så mycket för mig. sure, alla dagar är inte dom bästa men när jag verkligen behöver dom vet jag att dom finns där för mig. och jag vet att jag har sagt det förr men jag bara måste säga det igen, bäst, bäst, bäst. utan dom skulle jag aldrig klara mig. och nu när jag har Patrik känns allt SÅ mycket bättre, han har verkligen gjort mitt liv helt och han är den biten som har fattats i mitt hjärta, jag älskar honom så.
kort och gott,
oändlig kärlek till dom! forever and ever !!

ett till p.s imorgon börjar mitt nya liv.

sleep tight and don´t let the bed bugs bite ..
Kärlek / Isabelle.


rastlösheten tar vid .....

alltid, alltid, alltid, alltid, alltid, ALLTID, blir det såhär när jag bestämmer mig för att jag ska sitta hemma själv en dag och vara allmänt slapp och bakis. jag blir så fruktansvärt rastlös såhär mot kvällen. det är en annan sak om man sitter två stycken och är slapp en hel dag, då har man åtminstonde någon att prata med samtidigt som man är lite rastlös, å andra sidan blir man inte alls lika rastlös om man är med någon. Men, lär jag mig av mina mistag? Åh nej, absolut inte. Och inte kommer jag ta mig i kragen och hitta på något heller, men vem vill hitta på något idag för den delen? Nej, precis. Så jag får helt enkelt sitta här och se fram emot mina poppade popcorn som jag tänker göra i ordning till antingen masjävlar som börjar klockan 20, eller så tar jag dom till en annan film som började klockan 21, märks väl hur länge jag orkar vänta. jag har legat och vart sugen på tonfisk hur länge som helst, jag vet, jag är konstig. en rostmacka med mjukost skulle inte heller vara fel. fan, nu blev jag hungrig. fortsätta kolla på tv nu. Man vet aldrig, jag kanske skriver en gång till sen ;)

so long suckers. / Bells.

20-årsfest!

Igår hade vi Malins 20-årsfest, hon är den sista i "skaran" som fyller 20, och det var väl ändå på tiden! ..
Det blev iaf en lyckad fest och vi körde peruktema, första gången, men med all säkerhet inte den sista. Alla hade olika och konstiga peruker. Håll utkik på bloggen så ska det väl kunna dyka upp nå bilder i framtiden, alla var i vilket fall fruktansvärt snygga! .. Festen hölls hos Malin, fick tyvärr inte tag på någon annanstans att vara så vi lånade en extranyckel hem till henne och fixade allt i smyg, stackars Malin trodde att vi skulle ha en filmkväll. Det blev väldigt lyckat och jätte trevligt. Peruker på krogen är dock ingenting att rekomendera. Satan vad varmt det blev, och den satt verkligen inte där den skulle utan gled omkring på huvudet hela tiden! Jag hade en rödlila peruk i Marilyn Monroe stuket, coolt. Fast jag föredrar nog faktiskt mitt eget hår. Tog en taxi hem runt halv två för då hade jag verkligen lessnat. Idag har jag verkligen bara legat heeeeeela dagen, och jag planerar att fortsätta i samma stil till ikväll när jag ska sova.
Så kvällens ska tillbringas hemma med pappa som är lite halvdålig och blir därför hemma istället för att hänga på mamma som ska på kräftskiva hos min morbror. Jonatan är på teambuilding med laget i Falun och kommer inte hem förrän imorgon .. Men det blir lugnt och skönt med bara mig och pappa. Men med tanke på att vi aldrig kommer överens om vad vi ska kolla på lär väl jag ligga här i Jonatans rum och pappa ute i vardagsrummet, nåväl, det räcker med att veta att han är hemma så känner man sig inte lika ensam. Popcorn och litervis med isvatten är nog ett måste ikväll !!
Imorgon ska jag, mamma och pappa åka hem till mig och Patrik i Uppsala med min tv och min spegel, TACK OCH LOV! har inte haft en helkroppsspegel på jätte länge och det är mer än drygt! .. Patrik är på bröllop i Leksand men kommer tillbaka imorgon, hoppas jag får se honom en timme eller två innan han ska iväg på jävla inventering! ..
Oj, nu blev det återigen ett långt inlägg, well, njut eller nått ..

Love / Bells.


LINE! ;D

Oh, idag har jag verkligen haft en helt underbar dag!
Jag och Patrik sov nog ända till tio, sen satt vi i soffan bra länge innan vi fixade frukost .. Sen gjorde jag mig iordning för stan och Patrik för jobb. Mötte upp bästaste Line på stationen runt två. Gick omkring på stan, pratade samtidigt som vi shoppade .. Blev en supersöt klänning på VILA och en skit härlig sjal, grön med blommor på, även den på VILA. Sen blev det lunch på ett ställe som hette Panini, där fick man "göra" sin egen sallad, helt jävla perfekt! Då får man den liksom precis som man vill ha den, kan inte bli bättre. Där satt vi faktiskt bra länge, åt och prata. Efter maten blev det espresso istället för kaffe, gott, himla stark kaffe smak, men gott. Fast jag är nog mer av en lattetjej om sanningen ska fram. Sen blev det åter lite springa runt på stan innan vi satt oss ner på ett café för en kaffe paus, då kom även Lines kusin Lisen och joinade, nice! Hon bor btw jätte nära mig och Patrik, bara fem minuters gångavstånd! Sen var det väl egentligen meningen att jag och Line skulle ta en öl någonstans ikväll, men när vi kom hem hit kändes det inte speciellt lockande att åka ner på stan igen så vi blev kvar här, skönt måste jag säga. Min snälla Patrik skjutsade Line till tåget som gick 22.19, och nu sitter vi här, jag och min Patrik, jag vid datorn och han med Wii (super mario galaxy) fruktansvärt bra tvspel måste jag säga! Och fan vad jag känner att jag verkligen älskar det här, att bo med någon, eller rättare sagt att bo med honom! Han har verkligen fått mig att må sååå bra, och som jag älskar honom, hur fan klarade jag mig innan jag hade honom? Jag har skrivit och suddat flera gånger nu, för det finns fan inga ord som kan beskriva hur sjukt jävla mycket han betyder för mig !!

Men Line, tack för en helt underbar dag, och tack för att du finns!

Nu ska jag pussa på min Patrik och berätta hur mycket jag älskar honom, imorgon blir det en liten tur till Gävle. Skönt, jag saknar min familj!
Puss och godnatt!


Slapphelg!

Har inte så fruktansvärt mycket att skriva på grund av att jag kort och gott inte har gjort så fruktansvärt mycket. När jag kom i torsdags så mötte Line mig på tågstationen, vi traskade ner mot staden och så bjöd hon mig på lunch, sweet. Satt och pratade en massa strunt bara, var fruktansvärt skönt att få prata av sig lite. Sen på kvällen bjöds det på mat hemma hos Malins mamma i bomhus då hon fyllde 20 år, grattis!
Sen var det Slappt med stort S hela helgen. Gårdagens ansträgning var väl en timmes svamp plockning med pappa här i skogarna, mysigt som satan. Jag och pappa är värsta bra svampplockar teamet, hittade dock inte så mycket. Kanske blir en längre sväng nästa helg, åh jag hoppas! Senare på kvällen tog jag och mamma en liten tur i bilen så jag fick köra lite, skänkte bort lite kläder och pratade i bilen, det behövdes verkligen, att pratas ut.
Idag tog jag moppen och körde ut till Valbo, först in på Köpis med H&M och destination pga presentkort, sweet dude. Hittade en fruktansvärt fin stickad, lång tröja som passar helt perfekt nu när det börjar bli lite kyligt i luften, och så var den billig 198 kronor. Tur att jag fick 100 kronor av mamma så att jag kunde köpa den, fattig som man är. Unnade mig även tre par nya strumpor, alltid lika välbehövligt .. Tog en sväng förbi farmor och farfar, drack lite kaffe och pratade. Åkte därifrån en hundring rikare, så snällt och även det välbehövligt!
Väl hemma fick jag lax och romsås, fruktansvärt gott ..
Snart åker jag tillbaka till Uppsala och Patrik. Jag har saknat honom så mycket!

Kortis ..

Det är verkligen såkallad "bloggtorka" här, men nu när sötaste Camilla har gjort det fint här kanske jag har lust att blogga lite mer ..

Jag har i vilket fall som helst flyttat till Uppsala nu, är hemma lite över helgen och små fixar lite med lägenheter plus att Patrik jobbar hela helgen så det skulle nog bli en aning långsamt där. Jag tror att jag kommer trivas bra där, så fort jag hittar ett jobb bara, vilket jag måste göra fort annars kommer jag sakta men säkert bli galen!
Äh, jag har faktiskt ingen större lust att skriva idag heller, är bara allmänt trött och lite nerstämd idag ..
Imorgon åker jag tillbaka till Uppsala och det känns faktiskt skönt att få komma tillbaka, jag funkar inte utan Patrik, punkt eller nått ..
Och tack till alla mina vänner som finns kvar, känns som om jag har förlorat några stycken av löjliga anledningar, men nu vet jag vilka som står vid min sida no matter what, tack för det!

Lots of love / Bells.

ett litet p.s. Patrik ska få lära mig att lägga in bilder i mina inlägg så min blogg blir lite livligare och roligare att läsa, då blir det även lite roligare för mig att skriva .. =)

att hyra ut en lägenhet.

Herregud, igår la jag ut min lägenhet på blocket och jävlar i min låda vad det har ringt folk. Och om jag kunde skulle jag hyra ut den till allihop. Det här måste vara en av de svåraste sakerna jag har gjort i hela mitt liv! .. Jag måste helt enkelt hyra ut den till en person som känns bra helt enkelt. Hitills har två stycken varit här och kollat och en utav dom ligger verkligen på plus, väldigt trevlig tjej! Näej, nu ska jag snart åka till jobbet och tro det eller inte men det ska bli skönt att få jobba och inte tänka så mycket på lägenheten. Men känner jag mig själv kommer jag säkert tänka på det lika mycket ändå. Jaja ..