Bring the beat back

Och så är det återigen fredag, veckorna går helt sjukt fort nu för tiden. Förr kröp dom verkligen fram, kan vara ett tecken på att livet börjar kännas lite bättre?! Fast, jag har ändå lite ångest med vad jag ska göra med mitt liv. Just nu vill jag mest av allt bara byta jobb och börja plugga upp mina betyg. Jag ska fan försöka ta mig till komvux på Måndag och se om jag kan prata med någon där. jag börjar fan vela lite på journalist alltså, eller, gör jag? Det skulle ju som sagt vara helt jävla underbart. Alltså, chefredaktör är ju det jag verkligen vill, men frågan är om jag tror tillräckligt mycket på mig själv för att klara av det?! Värt en funderare. Ja, det blir helt enkelt till att tänka på vad jag vill göra med mitt liv. Jag är ganska less på att stå och stampa på samma ställe. Trots att det har blivit en hel del stora och helt underbara förändringar i mitt liv dom senaste månaderna bara. Äh, egentligen borde jag väl inte klaga, men jag gört ändå ;)


Helgen blir återigen mycket stillsam och lugn, dels för att det är min halva jobbhelg och dels för att jag inte tycker att det är lika kul att festa längre. Och dels för att jag förhoppningsvis ska ha världens bästa söndag, sova så länge det bara går och bara ta det skit lugnt hela dagen! Eventuellt gå på bio på kvällen, as told. Världens bästa söndag med världens bästa person ;)


Snart blir det stan en snabbis med Annson,
jag måste (!!!!!!) köpa ett till lakan, en sak till duschen och kolla efter gardiner, sådeså! Sen blir det hem en snabbis och till jobbfan. 15-21.30, jävla äckel tid!

Some löv / Bellson.


lala.

Skönt söndag punkt. Nu är jag totally alone, lite skönt och lite ensamt. Mest ensamt, men jag får finna mig i det. Bor ju trots allt ensam. Så nu ska jag inta min ultimata nudel position och titta på lite tv. soft. heeeej.

Baby, you're the best part of my day

Oh, härlig seg dag så att säga. Mamma och mormor kom förbi runt halv två, mormor ville se min lägenhet och så bjöd jag på lite kaffe och fika, mys! Blev en kort husesyn, men mormor tyckte att det var väldigt fint och stort här, så mycket större än hon trodde, kul kul. Sen blev det kaffe och massa prat om allt och inget, mamma städade väl lite mellan varven också. Vad den människan har för störningar är det nog ingen som kan svara på, hon tycker nämligen att det är kul att städa. Så hon torkar bänkar and so on för fulla muggar medans jag halvskriker lite på henne, blir lite less när hon bara ska städa hela tiden, nörd mamma, hi.
Sen fick jag skjuts till Systemet och köpte diverse, snällt av min mamma. Jag passade även på att köra lite, och jag tycker faktiskt att jag kan köra nu, skönt. Så nu gäller det bara att ta tag i teorifan, BLÄ! Sen blev det dusch och nu tänkte jag väl ta och fixa nått att äta, det är tråkigt att laga mat till sig själv så man skjuter gärna upp det så länge det bara går, men fan vad hungrig jag är nu!
Ja, moving on. Klockan sju kommer Nathalie och hennes pappa och hämtar mig, ska ut till Hille och hjälpa Nathalie på hennes fest, hon fyller ju hela 18 år imorgon, congrats! Sen vet jag itne vad det blir efter det, kanske borde satsa på en riktig fylla ikväll!

Och på tal om fylla, eller inte. Men igår så dracks det lite, spelades en massa jävla Buzz (jag hatar Buzz, kan det bero på att jag inte kan ett skit?!) och lite Guitar Hero. Medverkade gjorde jag, Patrik, Mimmi, Thomas och två andra kompisar till Mimmi, eh ja. Det var verkligen trevligt och mysigt men min mage gillade verkligen inte att jag drack alkohol igen, tvär strejkade och så började jag må helt sjukt illa där ett tag, då är det fan lika bra att ge upp. Och då tänkte jag som så att jag kanske kan dricka lite ikväll istället, nu när magen är lite uppvärmd så att säga ;)
Nej, men trevlig kväll som absolut måste göras om, minus lite saker dock. Kul som fan att du är hemma igen Mimmi, woho!!!

Nu ska jag väl ta tag i matlagninge, suck. Sen ska jag sminka mig, mer än vanligt ikväll tänkte jag, och så blir det svajda om till lång svart skjorta, lila skärp och leggins, FINT!


 
Helt seriöst, hur fan ska jag klara mig utan dig sen när du försvinner? Skithål!


ååååh nej-.

ah, jag tänker för mycket just nu och då blir det bara massa svammel i inläggen. så det blir int´ nå, så det så.


hold your breath and count to ten ..

tre små ord; jävlar, fan, helvete!


best thing ever!

ja, vad ska man säga? Igår var utan tvekan den absolut bästa alla hjärtans dag någonsin!


Nu ska jag städa upp lite här hemma sen blir det en morgon prommis in da b-forest, skönt!
kort och gott, heeej!

Valbogatan ..

.. är numera mitt hem. Jag har alltså äntligen fått flyttat in i en egen lägenhet. Och det känns redan ganska hemma, jag tror att det beror på att jag har haft lägenheten i över en månad. Vi har ju varit här rätt ofta, rustat hela lägenheten (minus badrum för det var redan så fräscht!) Inatt var alltså första natten här, och den gick och var mycket bra, ja, det tack vare en snäll person som var villig att sova här med mig min första natt, skulle nog aldrig har vågat själv. Men massa mysigt iaf, så tack för att du ställde upp ;)

Jag har alldeles precis plockat upp mina två sista kartonger, en står dock i gaderoben, men det är massa skor bara och jag vill få i ordning i gaderoben innan jag ställer upp skor och sånt. Måste skruva upp mina krokar så jag kan hänga upp alla mina halsband. Nu ska jag klä på mig och traska (haha, inse att jag kan ner på stan, ganska stort) ner på stan och köpa lite små saker, som tex tops, viktigt!
Hoppas innerligt att min kusin kommer och kopplar in mitt vatten sen, annars börjar jag gråta, bu-fucking-hu.

tack och hej snygga tjej (Haha, Bert, jävla stjärna!)

Oh my goooooooood

och här sitter jag ikväll igen, hemma i Sälgsjön. Det måste seriöst vara flera år sedan jag var hemma två kvällar i rad, herregud. Men jag är trött och sliten efter dagen, men jag må säga att jag är mer än nöjd, det börjar bli så jävla fint nu alltså. Det ska bli så kul att få dit sängen imorgon och se helheten lite mer. And sure, det är bra mycket småpyssel kvar som hyllor och tavlor. Och så klart kaklet, men jag har iaf hittat ett kakel som jag vill ha, ett stort steg på vägen.


Nu ikväll blev det iaf mys med oxfilé, hasselbackspotatis, råstekt potatis eller pommes. Man fick helt enkelt vraka och välja mellan alla jävla potatis sorter, jag åt självfallet hasselbackspotatis. Jag kom även på den briljanta iden att slänga in lite morötter i ugnen, det blev mer än gott, jag ska börja äta mer rotfrukter, oh yes. Till det serverades även grönpeppar sås och nån slags hemmagjord fetaost grej, fin fina saker. Och självfallet ett glas vin, ikväll igen. Som sagt, mysig sådär "sista måltid" hemma, iaf när jag verkligen bor här.
Synd bara att det inte är ett bajs på tv ikväll. Ja, jag vet att jävla melodifestivalen går. Och i brist på annat lär jag väl glo på den med mamma och pappa. Det ryktades om att även Jonatan skulle hålla sig hemma idag, MYSIGT!
Nej, lika bra att sluta skriva nu så att jag inte lyckas radera hela jävla skiten i vanlig ordning.


Imorgon blir jag stadsbo,



sweet .....


when I'm with you ..

oh shit, imorgon flyttas sängen till min lägenhet, imorgon flyttar jag på riktigt. och det ska bli mer än skönt! jag tror och hoppas att jag kommer växa en cm eller två inombords. idag ska det skruvas upp en massa. var på ikea igår och inhandlade soffbord, skohylla, hatthylla, lampor och massa, massa smått! så idag har jag att pilla med. jag och mamma ska väl till lite små ställen på stan idag och köpa det sista. typ som krukor, överkast and so on. kul, kul, KUL! ah, min kusin hade ju glömt bort att han skulle hem till mig och fixa vattnet i köket, och nu har han dragit till vemdalen eller nått sånt, bra där! Det där med dåligt minne kanske ligger i släkten? ja, så jag blir utan vatten ett dygn eller så. men det får helt enkelt gå. för imorgon flyttar jag, vatten eller inte.

Undrar verkligen vad mamma och pappa tycker och känner just nu när jag verkligen ska flytta? Och Jonatan, I KNOW U WILL MISS ME. Men du får bo hos mig whenever you want to, så det så! LOVE!

Nu, smink, borsta odrägligt hår (SOM FORTFARANDE MÅSTE FÄRGAS, GAAAAH!) borsta tanden och dra in till stan. peace eller nått.


TRÖTTFAN!

Ja men vad kul att jag ALLTID, ALLTID råkar radera allt jag skriver !! Jag blir så jävla less och jag tänker så fan heller skriva om. Jag är trött, jag är hemma, det är fredag, det är mysigt, jag prioriterar min lägenhet i helgen, sova tidigt. KORT JÄVLA SAMMANFATTNING

Hare gött. gonatt ..  


so freaking close

Ah, ännu en packdag. Alltså va fan, sakerna tar aldrig slut, jag fattar inte! Så stort rum har jag fan inte, men samlat på mig saker, DET har jag! Men jag tror att jag är ganska klar nu, är några handdukar som jag fick i julklapp som jag inte har hittat än, men dom måste väl vara någonstans! Så nu ska jag bara plocka ihop alla skor och lite smått från garaget så är jag nog rätt så färdig packad, för idag. Sen är det bara det där absolut sista kvar som jag sliter med mig på söndag, för på söndag flyttar jag minsann in, woHO! Någon gång mellan 16-21 ska min soffa komma, kul kul kul! Så när mamma kommer hem runt en kvar i fyra ska jag/vi knöla in massa saker i bilen och åka ner med det till lägenheten, packa upp det som går och sen ska jag städa överallt och ingenstans!

Senare ikväll skulle kanske Anna komma förbi och provsitta min soffa, jag saknar min Anna minsann! Det märks väl vad klockan blir efter allt kvinnan skulle göra.
Ja men och annars och för övrigt så vill jag bara ...... alltså va fan, jag finner inga ord, alls. Lite läskigt är det nog allt, och lite rädd är jag nog. Ha, jaaa ;)



käääääääääos

ja men i mitt huvud iaf. det var kaos i mitt rum för bara ett litet tag sen, men nu har jag stoppat ner allt i kartonger.

OMG!
Jag flyttar verkligen så jävla snart och det är verkligen blandade känslor, verkligen. Det ska ju självfallet bli så underbart skönt att få flytta in till stan, att bo helt ensam i min alldeles egna och mycket fina lägenhet, komma närmare kompisar och allt. Men på samma gång är allt läskigt, jag ska lämna mitt rum, lämna mamma, pappa och Jonatan, lämna allt som är tryggt. Men jag bor liksom fem minuter ifrån mamma och pappa, och jag vet ju att om jag alltid är välkommen hem igen. iiiih, spännande. egen lägenhet!



Nu är i vilket fall nästan hela min gaderob nerpackad, har sparat några få plagg så jag slipper gå omkring naken hela veckan, skulle bli så kallt då. Har även rensat bort saker jag ALDRIG använder, jag var hård mot mig själv, jag måste sålla bort saker nu när jag ska flytta till en etta. Jag hade dock inte hjära att lämna någon väska behind, så dom följer med mig allihopa! Nu ska jag ge mig på typ handdukar, sängkläder och kanske skor. Eller så är jag klar för dagen? Mitt huvud är som sagt ett enda stort kaos och jag får inget perspektiv på saker och ting. Jag behöver lite mamma i mitt liv just nu känner jag! Så att jag får nog vänta tills ikväll, packa lite mer då kanske. Fast ikväll är jag ju på annat håll, då kan jag ju inte packa. Då måste jag vänta tills på torsdag, och då är det nästan helg och då ska det flyttas ......  AAH, ångest. Jag måste ringa mamma ..


"when I´m with you, you take me higher"


Vanilla Toffee Crunch ..

Nu har jag äntligen smakat den där omtalade satans glassen, Ben and Jerry´s. Köpte en liten, liten burk för en eller två veckor sen, vanilla toffee crunch. Den var väl god, mer än så vill jag väl inte riktigt säga. Men då är inte jag så mycket för glass jag heller. Aja, sak samma, nu har jag i alla fall smakat!
Igår skruvade jag lådor för kung och fosterland, har aningen ont i fingrarna idag, men det är det värt för nu är mitt kök SÅ nära till klart, sweet! Hoppas verkligen att det blir inflytt nästa helg. Så jävla typiskt att jag jobbar imorgon, jag har så mycket som jag vill få gjort. Bland annat köpa min byrå så jag kan bygga ihop den och börja flytta över massa saker till lägenheten, typ sängkläder, handdukar och kläder. Men men, nu jobbar jag. Inte så mycket att göra åt saken. På söndag verkar det luta mot köpis och ikea iaf, WOHO! Nu ska jag snart glida iväg till jobbet och jobba mina härliga 15-21.30, fy fan vad jag verkligen avgudar den tiden, inte. Ska hinka lite kaffe så jag blir speedad sen bär det av.
So fucking long.