oh you stupid ..

Jo, jag gick ju till jobbet igår, litet misstag sådär av mig. Började må riktigt dåligt någon gång innan lunch så då åkte jag till Sara och fick lite stöd av henne! På kvällskvisten träffades vi några flickor små och frossade tacos hemma hos Sara. Det är så skönt att ha riktiga vänner som rapar och fiser högt framför varandra och ingen skäms väl för någonting alls. Visst får väl jag gråta över att mina tår (?!) är fula om jag vill, får stöd till tusen även om dom kanske inte riktigt förstår varför jag är så ledsen, underbara vackra människor är vad dom är! Och ni vet då allt vilka ni är utan att jag ska sitta och printa ner massa namn. Så bra som vi har det tillsammans nu har vi väl aldrig haft det! Jag känner nu som jag aldrig kännt förr att det här kommer vara mina vänner för livet!


Iallafall .. Jag mådde inte som en prinsessa i Saras fåtölj, låg och feberfrossade lite under en filt. har väl inte blivit mycket bättre nu, det är bara skönt att få ligga och vila i soffan, om än lite tråkigt! Blir hemma imorgon också så jag slipper göra samma misstag en gång till. Det är bra fint med en bra chef alltså.


Är det förresten bara jag som blir tusen gånger känsligare när jag är sjuk? Allt på tv är sorgligt som fan idag, jag som aldrig gråter till tv. Kan ju ge ett jävla bra exempel; Förra sommaren var jag och Patrik på Kreta i en vecka, kanske den varmaste veckan den sommaren, man kunde ta mig fan inte andas i solen och om man la sig i solen en sekund så kändes det mer som om man låg och verkligen tillagade sig själv i solstolen, mindre trevligt. Så ni kan ju tänka er hur varmt och skönt det var på natten när man skulle sova? Ja, men så vi slog på acn, för det var ju skitsmart att sova i den blåsten två nätter i rad. Hej sen var Bella jätte sjuk med hög feber och snor som rann ner för näsan, även det jätte, JÄTTE kul när man är på semester. En kväll tog jag mig helt enkelt inte längre än till hotellets restaurang så vi åt lite där sen gick vi upp på rummet igen, jag låg och försökte sova men ni vet, hög feber och hetta (nej, vi sket i acn då) var ingen bra kombination .. När jag skulle vända på mig i sängen så råkade jag slå huvudet i sänglampan och började gråta som en tvååring, det gjorde inte ens ont men det var liksom sista droppen, det var inte igår man grät för att man slår sig liksom?! Ha, ja .. ett litet, men ganska långt, exempel.


Nu ska jag kanske ta och kolla på lite sex and the city.


37,5 .. har jag feber?

Har jag det? Jag är splittrad .. Igår på jobbet visade termometern hela 37,9. Jag tyckte fruktansvärt synd om mig själv men lekte cool och jobbade till 13.00 .. Tji fick jag, blev hemma idag. Igår kväll blev jag så arg och frustrerad på allt så jag grät en skvätt sen tvingade jag ut Patrik på en promenad, kanske inte en av mina bästa idéer med tanke på att när vi hade gått i kanske 20 minuter blev jag jätte yr och så kändes det som om jag trampade luft, då gick vi hem. Blev som en trotsig femåring när jag hade bråkat lite med mamma och sa att jag fan skulle jobba. När jag pratade med mamma igen blev vi vänner på en gång, jag hatar att bråka med henne, hela min värld rasar samman då. Jag frågade mamma när jag skulle sluta påverkas så jävla mycket av henne och då sa hon, jag citerar "Min mamma är 80 och jag 50 och jag påverkas fortfarande av henne hela tiden" se där ja, det lär väl aldrig ta slut, älskade mamma! (och pappa, och brorsan, och Patrik och vänner .. men gud sluta) Vaknade inatt runt fyra och insåg att det här går inte, så jag slängde iväg två sms och slocknade i mitt febersvett igen, skit mysigt! nej men vadå? Jag är inte ett dugg bitter. Solen skiner, det är världens mysigaste väder och här sitter jag liksom, jippi! Nu insåg jag att jag hade tryckt på nån jävla knapp på dosan så bildjäveln på tvn är liten, liten, liten! Fan vilken tur att Patrik kommer hem sen, annars hade jag nog gråtit mig till sömns ikväll. Jobbig dag. Imorgon ska jag jobba, fast mitt jobb suger så suger det här mer!

Dagens lycka; två fina nya, vita cyklamen (blommor för er som inte vet det) förgyller mitt hem och min vardag. GUD vad jag älskar blommor!


DÅLIGT ..

Fy fan vad dåligt av mig när jag säger att jag ska börja blogga ordentligt så har jag inte skrivit på länge, länge!
Men jag har varit så otroligt trött i veckan, helt stört! Samtidigt som man blir piggare och gladare av att träna så blir man väldigt trött också så här i början, fast på ett väldigt skönt sätt ..

Anyhow .. Nu sitter jag här i min soffa och väntar på Patrik! Har precis plockat undan tre ton kläder som låg lite här och lite där i min lägenhet så nu är det fin fint igen. I helgen blir det massa mys men älskling men imorgon kväll blir det käk och lite dricka med mina bitches, det ska faktiskt bli underbart kul. Samtidigt vill jag ju såklart vara med Patrik. Men nu kommer han ju flytta hit snart så då kommer det finnas all tid i världen, det kan fan inte bli bättre (eller jo, ge mig en mops så är mitt liv komplett sen! ja, och en gratis utbildning så jag blir florist, sen kanske en butik så jag kan öppna .. okej, nu räcker det)

Nu smäller det i porten så jag hoppas att det är Patrik som kommer. Jag hoppas på chinesfood ikväll!

KISSES!