Desperate Housewives !

Finally, äntligen!
Det har börjat igen .. Jag började housewives säsongen med en skål popcorn och ett glas apelsinjuice med isbitar, skit mysigt. Skulle dock vara mer mysigt om min kära sambo skulle vilja ligga med mig i sängen, mysa, äta popcorn och titta. Men han envisas med att spela Super Mario Galaxy på Wii och vägrar lära sig äta popcorn (som btw är det goodaste snackset som finns, om man bortser från vindruvor) så det är bara att gilla läget, vi får mysa i sängen senare när vi ska sova ..






Mitt hår är ett endaste stort kääääos! Bokade tvättid mellan halv elva och två imorgon, sen sprang jag upp för att fixa mitt hår innan jag skulle gå och möta Patrik .. Jag fick panik och nästan bokstavligt talat sprang till telefonen och ringde fixade en klipptid tills imorgon, ska klippa mig på Olssons Frisörer på Gränby centrum klockan tio, nära och bra. Tvätten får vänta tills klockan två, tur att det fanns en senare tvättid, för vi behöver verkligen tvätta ..
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, jag vill ju trots allt att mitt hår ska vara nytvättat imorgon när jag ska dit .. Sen blir det nog sängen, är så jävla trött fast än att jag inte gör något speciellt alls om dagarna, är väl iofs kanske just därför jag blir så trött ..


Sleep tight and don´t let the bed bugs bite / IsabelleH

diskmaskin ........

Nu har jag diskat ett litet berg igen, jag förstår inte, vi är två stycken och det blir verkligen skitmycket disk! Idag kan jag iofs förstå att det var mycket med tankte på vad vi åt igår. Jag gjorde panerad torsk, potatis, stuvad spenat, ärtor och potatis, så fruktansvärt gott! Så då gick det åt en hel del kastruller och små skålar .. men ändå, jag HATAR att diska, det är så tråkigt! Ge mig en diskmaskin !!
Idag ska jag bara vara hemma .. iaf tills Patrik slutar, då tror jag att vi skulle till IKEA, vet inte riktigt .. Tills dess ska jag iaf hinna putsa glasbetongen mellan sovrummet och köket, och ta en promenad, går väl till Willys till fyra, får vi se om Patrik åkte bil eller om han gick imorse .. Äh, det här blev bara massa svammel, skriver senare istället. Nu ska jag äta lite mat.

Tack och hej / IsabelleH

sallad!

Ooh, på torsdag börjar jag äntligen jobba! Jobbar torsdag och fredag 9-17, jätte sköna tider att börja med faktiskt. Hoppas verkligen att jag trivs och att dom trivs med mig! Men det tror jag faktiskt!
Idag tog jag en sväng ner på stan för att leta efter skoooor, men jag hitta inte ett jota, skit trökigt. Så jag gick in på Panini köpte med mig en sallad och åkte hem. Dom har utan tvekan den gooodaste salladen jag någonsin har ätit! Så är ni i Uppsala och vill äta en god och fräsch lunch, gå till Panini. Man får btw plocka ihop salladen själv så man får den preeeeecis som man vill ha den! tips tips .. Nu kommer snart Patrik, får väl se vad vi hittar på ..

/ IsabelleH

äppelkaka

Ah, då var min promenad avklarad och det var fruktansvärt skönt att få komma ut i finvädret och verkligen jätte skönt att få röra lite på sig, man blir så mycket piggare i längden. Just nu är jag bara trött, trots att jag stängde av min klocka i sömnen och sov till tjugo över tio, värsta sovmorgonen. Men det känns skönt att jag har fått saker gjort trots det. Har som sagt dammsugit och plockat en massa här hemma, diskat ett x antal gånger, mycket skönare att diska lite grann än att diska världens berg ..
När jag kom hem så tog jag mig i kragen och började helt enkelt baka och vara allmänt huslig. Vi hade fått en hel påse med äpplen av Patriks mamma, kände att jag (Patrik äter inte äpplen, råa då vill säga, äppelkaka går tydligen bra, hihi) aldrig skulle hinna äta upp ens hälften innan de skulle bli dåliga så jag gjorde helt enkelt en äppelkaka, så nu luktar hela lägenheten kanel, äpplen och nybakt. Så mysigt och så hemtrevligt, det bästa som finns är att komma hem till någon och det luktar helt nybakt. Jaja, nog pratat och äpplen och nybakt ..
Snart kommer min Patrik hem, får väl se vad vi hittar på för spännande, jag röstar för en myskväll hemma, det gör nog Patrik med, får se får se.
Imorgon får jag iaf höra mer om hur och när jag ska jobba, sweet.

Nybakt kärlek ;) / IsabelleH

sugar

Mitt liv här i Uppsala börjar faktiskt arta sig riktigt bra .. Lägenheten börjar verkligen ta sin form och det börjar faktiskt kännas som hemma. Igår fick vi äntligen upp ett draperi till vårat lilla sovrum, skönt att kunna dra för och vara för sig själv där inne ett tag. Tar ju även bort en del ljud, och det bästa av allt är ju att det blev skit snyggt och jätte mysigt! Behöver dock stryka tyget lite med för det är en massa veck och skrynklor, måste dock köpa ett ordentligt strykjärn först. Sen fick vi även upp tavlan i köket, den passar jätte bra där och jag är mer än nöjd över att det var jag som spikade in kroken i betongväggen! Ska ta en runda och knäppa massa bilder sen så att ni kan få se, om jag hittar sladdjäveln till kameran vill säga.
Nu är allt städat och klart här iaf, har dammsugit (igen) gjorde det igår men eftersom att jag är en nöt och bestämde mig för att ha sönder ett glas cirka 12 inatt och verkligen inte orkade ta tag i skiten då var jag ju tvungen till att dammsuga igen, så snart ska jag ta med mig kameran ut och gå på en härlig promenad i det här helt underbara höst vädret.

Skriver väl kanske några rader senare ..

pussochkram / IsabelleH.

NERVER!!!

jävlar i helvete, nu är jag så där NERVÖÖÖÖÖÖS igen!

AND NOW I CAN FLY!

Ha, what to say?! Jag har typ fått JOBB! ;) var på intervju igår och han ville att jag skulle komma och testa jobba redan nästa vecka. kan inte bli bättre!!
Nu ska jag ner och göra mig klar, ska ner på stan med mamma ..

Lot´s of freakin´ fucking LöööVE / IsabelleH ;)


I will love you 'til the day I die ..

Ooh, så var allt tvättat och klart. Fruktansvärt skönt att få allting fräscht och rent igen! Det trökiga är att när man tvättar hinner man liksom inte riktigt göra något annat, men nu är jag som sagt klar och ska alldeles snart snöra på mig mina converse och trampa iväg mot Patriks jobb så jag är där när han slutar .. Fick klipptid åt honom klockan fyra på gränby så vi ska ta en promenad dit tillsammans så han får trimma håret lite. Jag ska underhålla mig med att kolla i affärer under tiden, eventuellt handla lite små saker på Kvantum.

Dagens låt, Takida - Curly Sue går till Patrik, varenda litet ord stämmer så bra in, this is for you baby;


Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling's alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly,
I don't deserve all the love that you're giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I,
 I will love you till the day I die

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive


SATC

Sällan, ännu en grå och trökig dag här i Uppsala och jag har fortfarande inget jobb, suck!
Igår skulle jag egentligen tvätta mellan två och halv sex, men vi har fortfarande inte fått någon nyckel till den där låsgrejjen som man bokar tvättid med så jag måste skriva en liten lapp och sätta in i det där hålet, och låt oss bara säga att lappen får F A N inte sitta kvar där den ska så alla bara snor vår tvättid, så var även fallet igår. Arg som ett jävla bi funderade jag för en sekund eller två om jag skulle stå kvar där och vänta på den jävla människan som hade tagit vår tvättid. Gjorde ett nytt försök och bokade en tvättid till idag, skrev dock en längre och mer komplicerad lapp plus en till som jag satt brevid! Men till min stora lycka (om man bortser från en jähäävligt stor och äcklig spindel som satt på dörren in till tvättstugan, var nära på att skita i tvättiden pga aset) så var dagens tvättid kvar, pjuh! Så efter jag slitit nere i tvättstugan ett litet tag, missta mig inte, jag gillar faktiskt att tvätta. Anyways, när jag jag upp igen stod tvn på och till min LYCKA var det Oprah och hela avsnittet handlar om Sex and the city the movie, den här dagen kan nog inte bli bättre!













                                                 Loove / IsabelleH

jobb.

Har suttit framför datorn i över två timmar och kollat efter jobb på bland annat platsbanken. Det finns fan ingenting som passar mig! Det här känns verkligen hopplöst, BLÄ!



ge mig ett jobb nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!


I´ve got a brand new attitude .. ;D

Oh my, jag är så trött! Hade dubbel körlektion i morse halv nio .. igår kväll va jag helt säker på att det var runt två det var, men yr som jag är hade jag väl blandat ihop det med något annat. Tog bussen in vid åtta, jag hade verkligen glömt bort hur äcklig den där morgon bussen är, när alla ska in till skolan, det är så kvavt och äckligt på bussen, luktar verkligen URK! Men körlektionen gick iaf fruktansvärt bra, lärde mig jätte mycket!

Igår var verkligen en fruktansvärt underbar dag med massa underbara människor! Träffade Sofie runt två, vi satt oss och drack kaffe och pratade en massa, synd att vi inte umgås mer än vi gör, men vi går alltid om varandra på något sätt. Carro, Line, Malin E och Malin joinade även ett tag. Men kvart i fyra sprang jag och mötte Nathalie istället, vi satte oss på George och åt varm macka, inget slår deras varma mackor! Vi satt faktiskt där bra länge och pratade om allt och inget, söta, underbara människa! Du är så fin Nathalie, både utanpå och innuti :) Hon kommer till Uppsala på lördag så då blir det en sväng på stan .. Sen blev det iaf film hemma hos Sara med Line och Malin, ja självfallet Sara också .. Jag åt en heeeel ask vindruvor själv, låg några små och rullade omkring på botten på slutet av kvällen. Vindruvor är vätskedrivande så jag sprang på toa en hel del den kvällen, jag som kissar mycket annars .. ;)
När jag kom hem på kvällen var min mage mer än förbannad, det bubblade och lät utav bara helvete och så fick jag sveriges magknip ..
SLUTSATS:  ät INTE en hel ask vindruvor själv, trots att dom är så goda som dom är.
men för att se det positiva i det hela, det var åtminstonde inte godis jag fick ont i magen av, tur det!






Måste bara säga att jag verkligen älskar p!nks, som hon numer "heter", nya låt "so what", den är grym och det fan hon också, creds till henne alltså!
And she´s H O T !



Some sugar for ya´ll .. / IsabelleH

rain on me

Mm, bara massa regn och rusk .. Jag vill ha strålande sol, men fortfarande höst. En sån där kall höstdag så man får sätta på sig en mysig halsduk och bara gå omkring och njuta av den friska höstluften och alla vackra färger!
Verkar dock vara för mycket begärt för regnet vägrar sluta och dagen känns gråare än grå och min huvudvärk vill inte försvinna och jag kan inte påstå att jag ens vill gå utanför dörren idag ..
Men, jag ska träffa Sofie runt klockan två och göra något, jag vill iaf gå lite på stan och göra av med lite pengar .. Sen ska jag träffa Nathalie och ta en fika, eller ja, en sen lunch helt enkelt, sweet.
Ikväll blir det nog kanske film med min flickor, skulle väl egentligen äta med dom också men jag tror inte att jag har hunnit bli sååå fruktansvärt hungrig till klockan sex   :)

Just precis en sån här dag vill jag ha, men jag lär nog får vänta ...




Käärlek / IsabelleH.

TOP MODEL !

Vilken fruktansvärt tråkig dag det har varit idag, och då syftar jag på vädret. Regn och rusk gör mig verkligen så fruktansvärt trött, och att jag inte fick något kaffe förrän klockan hann visa fyra gjorde inte saken bättre. Jag i stort sätt svepte första koppen, piggare vette fan om jag blev, mådde snarare lite illa. Huvudvärken vägrar släppa, har haft ont i hvudet i över ett dygn nu och jag kan inte säga att det är någon höjdare, snarare en liten "highway to hell" eller något i den stilen ..

Ikväll blir det en hel kväll här hemma i Sälgsjön, det är så fruktansvärt lugnt och skönt här och mitt huvud mår bäst av tystnad just nu. Får snart min mammas köttbullar, potatis och broccoli. Kan nog inte bli bättre än så i matväg! För övrigt saknar jag Patrik jätte mycket nu, så jag längtar tills jag får åka hem och krama sönder min älskling!
 
MEN, ikväll börjar även Top Model igen, looove it. Så jag och mamma har laddat upp med vindruvor, som förövrigt har blivit något av ett beroende för mig, jag är sugen på vindruvor konstant, bättre det än typ salt som brukar vara mitt vanliga craving! .. Sen blir det nog lite popcorn också, så fan, där som saltet med in i bilden ändå men jag ska göra mitt bästa och försöka hålla mig till vindruvorna ...  ;)









Peace and love .. / IsabelleH


Stå på tå, tror du att du blir längre då?

Alltså, huvudvärken verkligen vägrar släppa. Trodde att lite mat och kaffe skulle göra susen, men icke ..
Men jag är fortfarande glad, oohyes.
Anna kommer och hämtar mig senast nio, så ska vi kolla på film halva natten, jag och Anna kan sånt. Det ska bli jätte kul faktiskt, jag liksom saknar henne!
I veckan har jag massa saker inbokad, fast bara massa, massa trevligt! Ska träffa massa goa vänner, fika och prata skit i evigheter och sen har jag en dubbel körlektion på torsdag som jag faktiskt ser fram emot ..
Sen måste jag självfallen hälsa på min mormor nu när jag är hemma, även det ska jag hinna med på torsdag!



Titta, jag tror att jag har lärt mig att lägga in bilder utan Patriks hjälp, ganska chokerande med tanke på min kunskap om datorer. I´m so proud!

Nu ska jag ägna min uppmärksamhet åt tvn, återigen, och vänta lite på att Anna ska komma ..

Lots of love (mest till Patrik, tihi) / Bellson.


YES!

nervositeten har släppt men huvudvärken har tagit vid. jag hade väl spänt mig så mycket hela dagen och när allt släppte fick jag världens jävla huvudvärk!
skrev iaf teoriprovet idag, OCH JAG KLARADE DET! ;D så jävla underbart! nu är det bara körningen kvar och den går nog alldeles galant!
mer än så orkar jag nog inte skriva just nu, måste vila huvudet.

ciaaao

oh my gosh

jag är fruktansvärt nervös!

trök

Igår var Patrik ledig så vi hann gå igenom de fyra fruktansvärt irriterande lådorna som har stått här inne i vardagsrummet alldeles för länge! Jag är ju visserligen ledig om dagarna men jag vill ju inte gå lös på Patriks saker, vet ju inte alls vad som är viktigt och inte .. Ja, kort och gott är det inte så lätt att städa här och det ligger saker ta mig fan överallt vilket leder till att jag får smärre panik och allt slutar med att jag skriker en gnutta, eventuellt gråter lite sen skiter jag i saken, för annars går det med all säkerhet sönder en massa saker när jag dampar lös. Men, bättre har det faktiskt blivit, har ställt saker i hallen som ska ner till förråder, får se om jag tar mig mod till att gå ner där själv sen, läskigt med källare, så jag gissar på att det knappast lär bli av.
Nu ska jag dammsuga, torka golven och försöka röjja upp lite mer, sen ska jag äta någon lunch och runt halv fyra ska jag traska iväg mot Patriks jobb så ska vi ta bilen till Gränby och köpa lite stuffs. Bl.a. mat tills ikväll, fajitas, och sen även en Wii Fit, WOHO!

Cykeltur

Jag och min fina, trögtrampande, cykel bestämde oss för att ta en sväng till Gränby köpcentrum, måste ju börja utforska stället där jag bor liksom. Efter en relativt kort cykeltur och endast en ynka fråga om vägen kom jag fram i en del. Gick förvånadsvärt bra med tanke på hur yr jag är, men lokalsinne har jag faktiskt rätt bra, tro det eller inte! Tog raka, bestämda steg till Apoteket och köpte mig en till nässpray, min förkyldning i näsa och hals har blvit värre men huvudet känns mycket bättre och hellre det måste jag säga! Nästa stop blev Coop Forum dör jag köpte två Fishermans Friend och så passade jag på att söka jobb när jag ändå var där, whatever, nu vill jag bara ha ett jobb vart kvittar! ..
Köpte även en skitsöt liten pyamas på hm, Hello Kitty, vad annars? Var verkligen i behov av en ny pyamas!
Preecis när jag var på väg att dra mig hemmåt såg jag att jag hade missa Mique. Gick in, kom ut 20 minuter senare och ca 500:- fattigare. Köpte en tandborstmugg och matchande tvålgrej (ja, en sån där som man har flytande tvål i så man slipper dom fula tvålarna, plus att man kan köpa refill tvål som är billigare, ha!) och ett suuuuuperfint duschdrapperi. Vitt med en stor svart stjärna, veeeery nice! Såg även en matchande matta men vill vänta så jag kan åka dit tillsammans med Patrik så att den får godkänt. Cyklade förbi Willys på vägen hem och hälsade på Patrik en liten snabbis, men nu är jag tillbaka i säkerheten igen. Tänkte bjuda på bilder på allt jag köpt men hittar ingen på internet och både sladd och kamera är någonstans i röran så det får bli en bild från mamma och pappas hus istället!




None   
Baksidan, snö och sjö, mys!


Ikväll blir nog iaf golvet färdiglagt, och igår köpte vi en liten byrå/tvbänk till vårt lilla sovrum, blev verkligen helt perfekt. Så nu har vi äntligen tv i sovrummet och min stooooora 42 tums står här i vardagsrummet och glänser! Så snart är allt på sin plats, möbelväg saknas bara ett vitrinskåp som vi har spanat in och ett nytt badrumsskåp!
Nu måste jag vila mitt stackars huvud ett tag. Kanske skriver lite mer sen!

Kärlek / Isabelle.


tung dag

Hitills har det varit en tung dag, återigen spenderad i soffan, så trökigt! Tyckte att jag mådde relativt bra igår kväll när Patrik och hans pappa grejjade i hallen med golvet fixade jag mat till mig och Patrik, hans pappa hade redan käkat på vägen, sen plockade jag undan allt, diskade till och med ! Sen satt jag i soffan och huttrade med en filt för dom slet ju omkring och blev varma och ville ha balkongdörren öppen, uh, kyla. Senare på kvällen gjorde jag och Patrik fruktsallad och jag mådde faktiskt riktigt bra. Jag var glad och tänkte att jag skulle ta en power walk på morgonen, äta frukost, duscha och cykla bort till Fyrishov och köpa ett kort så jag kan börja simma. Men, imorse när jag vaknade ville jag knappt lyfta mitt huvud från kudden, jag fick tvinga mig själv från sängen till soffan ..
Nu har jag precis duschat i hopp om att få må lite bättre, vågar inte riktigt känna efter .. oh scary! Ska fortsätta plugga teori, sen när Patrik slutar fyra ska vi göra lite ärenden, bla IKEA, så förvånande ..

ciao.

None

Sjukling .. =(

FY FAN, jag har gått och blivit sjuk. Och bara sådär halvsjuk, inte så man bara sover utan sådär att när man gör något får man en dunkande huvudvärk och svettattacker, återigen, FY FAN! Jag som har fått hit min cykel och allt. Skulle cykla runt och fixa massa saker idag men icke .. Får hoppas att jag mår bättre imorgon!! Patrik ska köpa med sig halstabletter och min dag spenderas verkligen bara i soffan med tjejerna i sex and the city.
Måste dock städa upp lite grann här sen, Patriks pappa kommer och hjälper oss att lägger resten av golvet, pappa skulle ju ha gjort det igår men han var ju sjuk, åh, det är ju självklart han som har smittat mig!
Nej, nu måste det nog bli liggläge ett tag!