just a little update ..

Ikväll blir det lite myspys med mina flickor, några av dom iaf! .. Blir lite mat, dipp och spel tror jag. Sara och Malin va och handla. Vi ska äta kantarell soppa först, okej det går i men jag gillar inte svamp så där skit mycket, jag undviker det så mycket som det går. Sen ska vi äta sallad, med kräftstjärtar och jag äter inte skaldjur, aldrig, äckligt, giftigt, USCH! Bra att mina kompisar känner mig, öh? Tur att dom jävla nötterna hade köpt fetaost också, pjuh! Skulle ju egentligen färga håret idag, för imorgon hinns det nog inte riktigt med och inte på onsdag heller för den delen, det får helt enkelt bli på torsdag istället ..

Idag har jag hängt med Sofie, shoppat liite bara, skit kul. Köpte en skit mysig tröjja och en SÅ JÄVLA SNYGG VÄSKA, jag kunde inte låta bli, det var ju för fan en väska .. Pappa kommer skratta åt mig, jag har för många väskor. Eeh, rättning, man kan ALDRIG få för många väskor, so, moving on.

Helgen var väl sweet, jag gör en lång historia kort. Fredag, film alldeles jävla ensam, faktiskt alldeles jävla skönt (hade dock inte sagt nej till visst sällskap) Lördag, köpte kök med pappa på dagen, grejjade en massa i lägenheten, hem duschade och fixade sen bar det av in till stan med systemetkassen i högsta hugg. Det blev öl, cider och sing star. Sen sov jag gott. Söndag, träffade Malin och Anna en snabbis, rände runt med mamma överallt och ingenstans, sen närmare kvällen blev det liiiite chips (bara för att dom hette Tra-la-la, eller nått i den stilen) pizza, film och det bästa sällskapet jag kunde ha haft, helt enkelt världens bästa söndag! And thats it. Så enkelt är det och det blev iaf ganska kort! DUDE!

Imorgon kanske, kanske, kanske jag ska jobba lite på ett annat ställe, tänker inte avslöja var förrän jag vet säkert. Och nej för er som undrar, bara för det tänker jag inte sluta på Maxi, inte än iaf ;)

Nu
ska vi väl snart traska iväg till Anna i guess, bara till en annan del av sketna Brynäs!


GONE ..

wo-fucking-ho! .. vaknade imorse och mådde prima, blev lyckligare än lyckligast! Vet inte om jag kanske har andats med munnen hela natten pga att jag inte fått någon luft ur näsan för jag har fått en liiiiten spricka på överläppen, uh! Igår så var jag så slapp hela dagen, det kanske är därför jag är frisk, vi kan ju låtsas och hoppas så jag har gjort mödan värd liksom. Skulle ju kolla på Farväl Falkenberg men jag såg att The Holiday gick på en annan canal plus så jag tittade på den istället, hemskt mysig och bra film, så tack för att den gick och fick en stor del av dagen att gå. Ja, vad gjorde jag sen? Jag målade mina naglar chock rosa, tyckte att det var en jätte bra idé igår, meeen idag vet jag inte riktigt alls vad jag känner för dom .. Annars drack jag väl te hela dan, nästan i alla fall. Hur många koppar grönt te som helst, jag trodde att jag skulle få springa och kissa hela natten, men det behövdes inte, tack och lov! Grönt te är bra, om man intalar sig själv att man blir frisk av det bli man tydligen det också, jag är ett livs levande exempel. Iofs är näsa och hosta kvar, men febern är borta och det är allt som räknas just nu!
Igår när mamma kom hem hade hon köpt med sig något som hette Berocca , jag har ju sett reklam och det tusen gånger och har alltid trott att det ska smaka skiiiit, men det var helt cool lugnt, smakade apelsin, typ fanta. Nej, men det är tydligen massa bra vitaminer och mineraler som mamma trodde att jag behövde nu, och säger mamma något, ja, då är det bara att göra som hon säger också! Så jag drack och såg glad ut.

Nu sitter jag i min säng och dricker kaffe. En viss ANNA ringde och väckte mig 08.36. Jääävla Anna, undrar jag vad hon skulle säga om jag ringde och väckte henne vid den tiden. Jag skulle nog vara mer död än levande då, kanske ska ta och testa någon gång?! Men, jag somnade om, sov till typ kvart i tio. Nu ska jag väl sitta här och häcka ett tag till, sen ska jag ringa runt lite. Sen när mamma slutar klockan tre ska vi flänga runt överallt och fixa massa saker. Ja men so long.

MEN HELVETE.

Men fan också, jag hade skrivit ganksa jävla långt, och så råkar jag radera allt på nått jävla vänster. Fan vad less jag blir på mig själv !! Aja, det är väl bara att börja om då .. AAH! S T Ö R A N D E !



I morse när jag vaknade i feberyra och febersvett (uähck) och tog tempen visade den 38.7, jag var segare än segast, pillade i mig lite alvedon och drack massa vatten, vände på täcken och sånt, bytte linne och la mig ner för att sova igen. Vaknade, återigen i svett BLÄ, runt klockan nio, satte på mig mysigaste kläderna och la mig igen, somnade om ganska på en gång, även nu med både dator och Pelle i sängen, vaknade igen runt halv elva, tog tempen igen och den här gången visade den bara 35,6?! Lika glad är jag för det men gladast är nog räven. Äh, men jag mår ju lite kasst, känns i hela kroppen att jag inte är frisk. Men idag blir det soff/sängläge och film för hela slanten. Ska titta på Farväl Falkenberg som jag såg gick på canal plus ungeför tjugo över tolv, peeerfa. En film som jag inte har sett och  har hört ganska mycket bra om, det märks väl liksom. Annars hade jag tänkt försöka koppla i vår vhs i tvn uppe och kolla på lite disney filmer, jag vill verkligen titta på Skönheten och Odjuret, men det lär väl knappast bli av. Då kanske man skulle ta och leta på Bert den siste oskulden som jag har lovat ett tag nu, det vore kanske nått. Annars planerar jag väl att röja upp lite på mitt rum, mark my words BOMBNEDSLAG! Men det får bli eftermiddagens/kvällens projekt, hoppas jag mår lite bättre då. Ja, jag kan väl nästan med all säkerhet säga att jag nog kommer skriva ett minst lika långt inlägg senare under dagen, i brist på annat, så hörs senare.

Heeeej.


stick, aoh.

Ja och på hälsocentralen gjorde dom väl det jag trodde att dom skulle göra, stack mig överallt och ingenstans. Till och med i armen, uh! Fast, det gör mig inte så jävla mycket, bara jag får titta så jag vet precis när dom sticker så är jag nöjd, sen brukar jag titta bort. sen tog dom även massa halsodlingar och stick i fingret. hade 38 graders feber när jag var där och då mådde jag ändå rätt bra. När jag kom hem så åt jag tre skorpor, drack en kopp hallon te och total slocknade på sängen, sov i två timmar med både dator och Pelle i sängen. Jag som i många herrans år, ja sen jag var åtta år för att vara exakt, har tyckt att Pelle har varit världens bästa sovkompis har rätt hastigt ändrat inställning till detta. Jag har hittat något, eller borde jag kanske säga någon, mysigare att sova med ;) .. Men, trots det är Pelle en trogen sov kompis, åter igen en nörd varning från min sida. So sweeeta.
Mja, nu har jag nyss ätit lite mat, chicken nuggets och ris, efter det känner jag mig lite bättre. Dock vääldigt trött bara. Just nu dricker jag mina första droppar kaffe för dagen, har inte alls varit nå sugen innan, men nu slinker det ner rätt fint, mumma. Blir nog ytterligare några liter te senare, jag fryser så förjävligt hela tiden .. Mm, te!
Ringde till jobbet och sa att jag även skulle vara hemma imorgon, bra att dom är snälla där iaf och förstår mig, känns faktiskt skönt. Ha, fast dom kanske bara säger så till mig sen så är dom skit elaka när jag inte hör, fast det tror jag faktiskt inte. Men på fredag ska jag nog kunna jobba, blir säng läge onsdag och torsdag så ska det nog gå över, pray ffs! Så helgen blir nog mer än lugn, får åka omkring med mamma och inhandla nödvändigheter istället. Bra skit. Nu ska jag kolla på lite tv eller något sånt spännande. Hej hej.


fan fan fan fan FAN!

Åh, less less och åter less. Idag blir det ytterligare ett besök hos hälsocentral .. Blä! Mådde betydligt sämre när jag vaknade imorse, nu mår jag väl ganska okej. Är extremt seg i huvud och kropp bara. Kärringen på hälsocentralen ville inte att jag skulle komma alls, men jag gav mig inte och fick tid halv två. Ångrar mig ganska bittert nu. Just nu vill jag ignorera min sjukdom och ta tillbaka min sjukanmälan på jobbet och jobba, för jag VILL verkligen jobba! Om jag mår så här imorgon så tänker jag jobba, trots feber, HA! Jag kanske ska ta och ändra inställning, typ till att jag ÄR frisk, ibland brukar det funka. Så, om dom inte hittar nå fel och kör med standard repliken "Du har ett virus vi kan inte göra någonting"  så ska jag dricka mängder av grönt te, ta det lugnt, knapra alvedon och intala mig själv att jag är frisk! Sen är det väl bara att hoppas på det bästa.
För övrigt kan det nog inte bli bättre, sweet.


dagens dilemma ..

.. svarta eller vita converse? Vilka problem man har, eller hur? Nästan skamligt. Det slutade i vilket fall med vita, så idag är jag totally black and white, det är så stilrent på nått sätt. Men för att inte vara för svart och vit lägger jag till en väldigt rosa, svart och silver sjal, ganska ny inköpt, älskar den! Nu ska jag om cirkus fem-tio minuter tralla till bussen för att träffa Sofie inne i stan, kanske en lunch, små kolla lite och så lät det som om Sofie ville åka upp till sjukhuset och hälsa på far sin, ja men självfallet. Efter att Sofie är avklarad så tar jag nog en promenad upp till mormor i Andersberg och pratar för mycket skit om allt och alla. Jag har en massa att berätta för henne nu och jag vet att hon kommer bli glad för min skull, det är det som är så skönt med att vara där. Hon visar så mycket respekt och så mycket kärlek till mig och jag verkligen verkligen vet att jag är bra just precis som jag är när jag är där, och det är bara där jag känner så. Så på grund av allt detta så hyser jag sån stor respekt och såååå mycket kärlek till min mormor, älskade mormor! Min extra mamma. Jag ska nog köpa med tulipaner till henne då, Sen hoppas jag på valbo med mamma, tellar sen. Måste springa till bussen.
Heeeej.


whatever

Och så var även den här jobb helgen av klarad, gick ju som en dans på rosor (ja, nästan. om man bortser från några få mindre missöden som rymmande barn and so on) Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt trots att jag bara har jobbat i tre dagar. Jag är absolut mycket tröttare än vad jag brukar vara. Helgen har varit näst intill perfekt trots jobb, ibland måste man bortsef från sånt. Fast å andra sidan trivs jag på mitt jobb, eller ja, jag trivs med dom jag jobbar med, ja dom flesta. Och det är väl liksom det som betyder nått. Fast fan vad allt skulle vara roligare om Mimmi kunde ta och masa sig tillbaka till Sverige och Ica Maxi så skulle jag nog trivas ännu bättre, tror jag. Men, huvudsaken nu är väl ändå Sverige kanske, skit i Norge Mimmi ;)
I veckan är det en massa, massa saker som sak göras och inhandlas. Bla en matta som jag har spanat in på IKEA som skulle komma den här veckan, sen ska jag även köpa massa kartonger där jag ska lägga massa väskor och skor som jag ska ha i källarförådet, vill ju inte att dom ska stå hur som haver, liksoooom. Och vad som ska göras orkar jag inte rabla upp, det är ju kort och gott jobb, packning och lägenhet som gäller. Det blir bra.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag borde ju egentligen sova och komma upp i tid. Men jag är verkligen inte på sovhumör, inte på sova-ensam-humör iallafall, skulle gärna ha någon att prata sönder just nu. Meeen, det lär väl knappast bli av, så jag får helt enkelt prata med PellePanter ist (som är en panter och inget annat, hehe) så ska jag nog kunna somna tillslut jag med.


te och jobb

fan också, ibland blir jag så osäker på folk och vart jag har dom. jobbig orolig känsla inom mig, för jag vet ju egentligen ingenting alls. jag vet bara vart jag har mig själv, ibland räcker inte det.
anyways, dricker te nu, igen. jag har börjar druckit rätt mycket te på senaste, te är jävla gott alltså, plus att man blir alldeles vaaaarm. just nu är jag helt förälskad i rött te, mycket gott, hö.

Första jobbdagen gick relativt bra om man bortser från första timme som jag fick spendera i minihuset med alla dryga jävla ungar. Det var någon förälder som hämtade massa jävla barn och hade dörren öppen, då sticker en liten sak rakt ut genom dörren med en sko på sig. Då trycker människan ur sig något i stil med "ööh, det där är inte våran" näej, så jag fick jaga ungjäveln och bära in henne i minhuset igen. jävla unge. sen var det mer än vilt resten av tiden. alla skrek och kastade saker omkring sig, det var så stökigt och jag orkade verkligen inte städa, så det fick vara. jag tror att det blev aningen för mycket för mig där inne för ett tag snurrade det nå förjävligt i mitt huvud, trodde att jag skulle svimma eller nått. det skulle vara så jävla pinsamt att svimma på jobbet, jag skäms fan bara av att tänka på det! oh my, nej, det ska jag försöka undvika. Men som sagt, om man bortser från den första timmen så har dagen gått riktigt bra. klart att jag var tröttare än vanligt. och lite små tjurig, men det beror nog på annat. men, jag har lite små knep för att bli glad igen. jag tänker helt enkelt på saker och personer som gör mig glad. och just nu blir jag extra glad ibland när jag kommer in på rätt tankar. nej men så helgen ska nog gå bra.
nu ska jag lägga ner min själ i mitt te och min ensamhet, värdelöst. hejdå.

duktig idiot!

kunde faa-an inte somna inatt, låg och vred i evigheters evigheter, så går det när man dricker kaffe för sent på kvällen. kom iaf upp ungefär kvart i tio, bara det var bra gjort, med tanke på hur min dygnsrytm har sett ut på senaste! satte på kaffe och klädde på mig, kirra musik och gick ut på en kortis. min ben frös till is (dumma tjej satt på sig världens mest slitna mjukisbyxor) så där får jag väl skylla mig själv. var iaf ut cirka 20-25 minuter, men det kändes snarare som sju timmar, satan vad jag blev  trött. men, det är bara att gilla läget. någon jävla gröt blev det dock inte, kände mig inte så pass hungrig, jag drack sju tusen lite äppel juice, åt en macka och drack kaffe (måste ha en refill snart) nu ska massa fixas innan jag ska åka och jobba.
nu ska jag bädda min säng och små städa mitt rum och sätta igång och ringa halva sverige.

love / Bells.


uppdat.

måste bara lägga till att min mormor är världens sötaste! varje gång när mamma har varit där och hälsat på kommer hon hem med små saker åt mig, idag fick jag en sån där äggskärare. tidigare har jag fått massa annat som tex ett rivjärn, osthyvel, skärbrädor osv. sötast som sagt! tack min mormor!
nej, nu blir det apelsin, skorpa och rött te, mm!

home sweet home.

Ja, det blev ännu en till natt inne i stan. Allt som allt blev det alltså tre, två hos Malin och en hos en hemlig person, haha. Nörd Bella, aja, född sån? Va fan ska jag göra åt saken, så det är bara att acceptera gott folk, jag är en livs levande nörd, duuude ;) Varför det blev så lite som tre är pga att varken mamma eller pappa har blivit smittade!
Anyway ..
Sov på soffan inatt, det var så varmt brevid Malin, hon halvt om halvt låg PÅ mig, plus att kvinnan slås, fick en armbåge på kindbenet, mindre spännande! Det gjorde ont fan. Det var väl cirkus då jag lessnade och bäddade på soffan. Sov faktiskt rätt så bra på den och i morse fixade jag och Malin (eller mest Malin) värsta frukosten. Jag fick, kors i taket, i mig en macka och kräm, ja och självfallet massa kaffe och juice. Mm, kräm är gott. Värsta bäbismaten och värsta onyttigt, så det får bara äta ytterst sällan. Men om man inte räknar med min vistelse hos Malin så var det helst seriös flera, flera år sedan! Jag ska försöka hitta tillbaka till min värsta bästa vana som var följande; upp i bra tid på morgonen beroende på jobb, ta en lagom lång promenad, ungefär en 45-50 minuter, ta en snabb dusch, klä på och så vidare för att då vara rätt hungrig och äta havregrynsgröt med krossade linfrön, helt sjukt gott och helt sjukt nyttig. Jag ska börja med det igen så fort jag får, eller va fan. Jag får ju ta kortis prommisar ju, jag ska fan gört. Skulle vara för skönt och för att inte tala om för bra! Komma lite i form liksom. Ååh, satans jävla lunginflammation. Det skulle ta flera veckor innan jag blev helt frisk igen, men det går i alla fall åt rätt håll, tack för det! Fortfarande jobbigt med andningen om jag blir för uppspelt eller gör något ansträngande, så det blir rätt lugna dagar och promenader för mig, haha.
Förövrigt så har mamma fyllt år, congrats. Missade hennes födelsedag, men det gjorde inget sa hon och jag kompenserade med hela tre paket, jag är en mycket snäll dotter, ibland, när jag vill.

Nej, det här går inte, har fan suttit med den här skiten sen jag kom hem. Nu ska jag göra något annat, typ ta en dusch, göra ansiktsmask and simply just be a girl.

so fucking long.

p.s. imorgon börjar jag jobba igen efter LÅNG sjukdomsledighet, blandade känslor. återigen, nörd varning, höhö.


fleeeeee

aa va fan, jag flydde fältet. kände inte för att bli magsjuk så jag tog mitt pick och pack och drog in till stan! SKÖNT. ingen dator dock, PÄNIK. nu är jag hemma hos Sara och tog genast plats vid datorn! aja, nu ska vi spela nått spel. rappakalja?! hm .. hoppas det är kul. funderar på om jag ska åka hem idag. eller så kanske jag sover borta inatt igen och åker hem imorgon? hm .. aja, det märks. hej då.

SKITHÅL.

Kul, brorsan är magsjuk. JAG VILL INTE! Jag har ätit vitpepparkorn och nu dricker jag whisky och hoppas på det bästa! Jag är rädd för magsjukan, det är fan det värsta som finns!!!!!!!!!
men, jag får ha samma inställning som pappa brukar ha.
Får jag magsjukan så är det så, det finns inget jag kan göra åt saken.

MEN ÄNDÅ!!!!!!!!


where ever it goes ..

It starts in my soul
and I lose all control
when you kiss my nose
the feelin shows
couse make me smile
just take your time



please stay for a while .. 


what am I gonna say?

sweet, jag pratade nyss med mamma som hade pratat med min läkare. jag var mer än rädd igår, var trött men jag vågade fan inte sova. så jag pratade i telefon till typ tre eller något sånt, så skönt att få prata om annat så jag slapp ligga och tänka så mycket. ja, men du vet vem du är. och tack igen, verkligen! men iaf, mamma, läkare. han sa det skulle ta tid för mig att bli frisk igen, klart att det känns bra att få höra att det är som det ska vara,.. men jag hade nästan hellre hört att "imorgon blir du frisk, imorgon slipper du ha ont i hela kroppen, imorgon kan du andas normalt igen, imorgon slipper du hosta sönder hela bröstet, imorgon kan du gå upp för en trapp utan att känna dig döende, imorgon lovar jag dig att du inte kommer vara trött i hela din kropp och jag LOVAR att du kommer vara HELT frisk!" Fast så sa han inte, utan det skulle ta tid. Jävla lunginflammation, var jag tvungen att dra på mig just precis det? MEN han sa att jag fick gå KORTA promenader. oh happy fucking day, jag får gå ut och gå. om än kortisar. Det är sweet! Så det ska jag göra nu, ta en kort promenad. Men, va fan är kort då? 20 minuter? Det är en kort promenad, skönt. Sen när jag kommer in ska jag göra nått att äta och ta piller fanskapet, bara tre kvar nu! Sen ska jag ringa massa samtal. Jobbet och HSB står högst upp på listan, måste plocka ut lite semesterdagar i februari lönen, ty annars kommer den vara FÖR kass pga jävla lunginflammation!!!
jaja, nu ska här göras vettigare saker. hej så länge.


"you give me feelings that I adore"

oh crap.

Låg och tänkte lite i sängen imorse och kom fram till att det nog ska bli lite läskigt och ledsamt att flytta, visst ser jag väl fram emot det, mycket mer än vad jag har sett fram emot något i hela mitt liv tror jag. Men samtidigt, orka växa upp? Och jag kommer nog sakna Kiwi en aning, mysigt att glida hem på honom efter för långa och sega kvällar hemma hos Anna och Mattias i Andersberg. Fast å andra sidan var det hemskt kallt, jag kände aldrig mina fingrar när jag kom hem. Och för att inte tala om läskigt, KOLSVART 40 KM/H PÅ EN JÄVLA VESPA, UUUUUSCH! Jag vet inte hur många gånger jag har sett ögon i skogen, jo på riktigt! Säkert bara en liten katt eller räv, i värsta fall ett eller sju rådjur, men ändå, ögon i skogen! okej, nu när jag tänker om några gånger så kommer jag kanske inte sakna det så mycket. och vill jag åka omkring i skogen på honom bara för att så är det ju faktiskt bara att jag åker hem till skogen och gört. enkelt egentligen .. äh va fan. vi släpper allt och bara hoppas på det bästa i stället, för herregud, fint kommer det att bli. igår när jag kom dit var det helt färdigmålat i rum/vardagsrum (gosh, vad säger man när det är en etta?!) bara hall och kök kvar nu. på köket är det iofs en jähävla massa jobb. men det ska nog går rätt fort det också. jag tippar på två tre veckor .. sen blire inflyttningsfest så fort jag har fått lite ordning på saker och ting. dock en rätt lugn inflyttningsfest, jag vill ha mina saker i behåll och så vill jag även att mina grannar ska gilla mig.
Ja men sådär, där har ni även ett sånt inlägg, härliga saker! Nu ska jag snart ner till lägenheten och måla. Mig själv eller väggen var väl ändå sak samma ;)


rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

jahapp, det lutar så stort mot en hemma kväll ikväll. blev mer än glad när Sara ringde tidigare och frågade om jag ville komma hem till henne och Matte ikväll för att spela guitar hero och ha allmänt trevligt bara! men efter piller fanskapet mår jag inte bra alls, är skit seg i kroppen och huvudet. mår tack och lov inte illa längre. när läkare och apotekare säger att man ska ta tabletterna tillsammans med måltid ska man V E R K L I G E N  göra det också! har ju till och med mått dåligt när jag har tagit dom med mat men idag bestämde jag mig för att inte äta så mycket när jag skulle ta dom, miss av mig. mådde ganska pissigt sen. gör fortfarande för den delen .. så jag blir som sagt antagligen hemma. om inte det inte blir en drastisk vändning snarast, verkar dock inte som det. mamma blir väl mer än nöjd när hon tidigare idag var aningen upprörd över att jag skulle iväg till Sara, eftersom att jag är sjuk. mamma tror nog att jag är döende eller liknande, okej att lunginflammation inte är något att leka med men det känns som om det kvittar i vilkens soffa jag sitter, hemma eller Sara, same shit. men men ..
har fyndat morötter och dipp hemma. så ikväll blir det jag, mamma, pappa, morötter, dipp, popcorn framför tvn tittandes på "han som börjar på G och slutar på M"  på ren svenska är det lika med Gollum, min sötaste lilla kusinb William på 10 år som säger så för att han är så sjukt jävla rädd för honom, sötfan.
Anyway, imorgon blir det målning i lägenheten. Fan vad pappa och ligan har kommit långt, hela rummet är färdig målat, känns så jävla härligt för det blev så grymt snyggt! jag längtar, jag LÄNGTAR tills jag får flytta in!

nu ska jag dricka mer kaffe och vara social med mina päron, dom lär väl somna inom en timme eller så. närmare då jag kommer få lagom med panik. jag får la slå mig i huvudet så hårt så jag somnar eller liknande.
so long.

p.s .. är det farligt? för det gör mig lite rädd, fast bara lite ..  d.s

in sickness, nothing else ..

oh dear, som säkert alla vet så har jag varit sjuk i evigheters evigheter. några dagar innan julfesten för att vara exakt, julfesten hölls den 17e NOVEMBER! så säg 13e kanske, det är LÄNGE! i förrgår bröt jag ihop en aning för jag orkade verkligen inte längre. efter en kur penicillin utanförbättring var jag mer frustrerad än någonsin på att ingen ville lyssna på mig, ont överallt, efter en trappa var jag så trött så att det kändes som om jag hade sprungit ett jävla maraton, och okej att jag har varit sjuk länge och inte har mycket krafter kvar, men SÅ trött som jag var/är kan man inte bli av en vanlig förkyldning. min kära lilla mamma tyckte iaf väldigt synd om mig så hon fixade tid på sitt jobb (öron/näsa/hals) på sjukhuset. fick komma redan halvtolv igår, skönt. det gjordes en massa saker på mig, och efter att han hade hört konstiga ljud i höger lunga så skickades jag vidare till röntgen på akut tid, scary! Jag kände mig väldigt liten och väldigt ensam när jag satt där och frös och väntade. men det gick rätt fort, satt väl på röntgen allt som allt i en timme, och det är fan fort för att vara där. men whatever, när jag fick gå tillbaka så fick jag veta att jag hade "lite" (?!) lunginflammation !! ännu mer scary! jag blev rädd men mamma och doktor lugnade ner mig rätt fort, jag i fick nya starkade piller och tillsägelse om att i stort sätt bara vila, ligga ner och inte anstränga mig what so ever. helst inte jobba heller, så jag ska försöka undvika även det. SÅ ATT nu har jag ju svar på varför jag har varit så sjukt jävla trött och slut. läkaren sa att det inte var ett dugg konstigt att jag var tröttare än tröttast hela tiden och så fort jag rörde på mig för det blir man tydligen. men efter ett lååååång inlägg om min sjukdom så tänker jag fan lägga ner. känner mig som en tant närmare en 70 eftersom att jag tjatar så jävligt. meeeen, haha. så kan det gå. det kommer ett roligare inlägg senare ikväll, ett som inte handlar om sjukdomar och kramper i olika former. nu ska jag vila lite till, sen ska jag städa upp i mitt rum och ta tag i min byrå som måste plockas ur inför flytt. men först, mer kaffe! ;)


"it don´t make any difference to me, what they say"

dude

Och hela tiden är mina tankar hos Sofie och hennes familj, speciellt hennes pappa då såklart. Ikväll ska jag hem till Sofie och krama om henne och aldrig släppa taget. Sitta där och hålla sällskap ett tag, jag planerar typ massa te och total utrensning av alla känslor som finns inuti just nu! Te är alltid bra när man måste prata, te är mysigt punkt slut. Sofie, världens bästa vän (+familj) jag finns för ER allihopa!! Alltid. Vill du veta mer läs på http://sofiier.blogg.se

Innan det ska jag och Line flänga runt på en massa ställen, dagens första stopp är u-mot. alltid lika JÄVLA TRÅKIGT där! men va fan, det måste göras, bra att få det gjort! sen ska vi äta lunch på östernspärla, my beloved nudles, dude! ;) sen är det massa annat som ska fixas, bland annat biobiljetter till på fredag, sweet!

ja nej, borsta hår och tänder. so long ..


number two

ja men varför inte ett till inlägg här? jag har seriöst inte gjort ett jävla skit sen jag skrev det förra. och det var väldigt länge sen nu, flera långa och tråkiga timmar! jag har vilat, jag har plockat, jag har nördat här, kollat på tv och hostat. är väl iofs bra för mig att vara hemma en dag och göra ingenting. men fy fan vad långsamt det har varit. men nu är dagen snart över och just nu sitter jag bara och väntar på att bli trött, det går inge vidare. men jag hoppas på att jag somnar innan tre iaf, men det tror jag nog. jag vill bara att det ska bli nästa vecka, kort och gott. har massa att se fram emot. aja, nu ska jag fortsätta kolla på tv och försöka tvinga tröttheten att komma. eventuellt stänga av datorn också? ja, det märks.

natt natt ..

jävla söndag.

jag har sjukt tråkigt. klockan är inte ens sju och jag håller på och gå under, får ett litet sammanbrott inom snar framtid känns det som. shiiiiiat. fick iaf saker gjort i lägenheten, har grundmålat en gång i gaderoberna. pappa hade iaf jävligt roligt åt mig när jag hade lyckats kladda in hela min fot, halva benet och därmed hela min stjärt när jag satt mig på huk med vit färg. han tröck ur sig något i stil med "hahaha, men Isabelle, det är ju mer färg på dig än vad det är på väggarna. Du slutar aldrig förvåna mig, och då är jag väldigt van med dig"  och jag kan inte påstå att jag var det minsta förvånad där jag satt bland färg och täckpapp med en roller i ena handen och en pensel i den andra, färg i hela håret och överallt. men trots allt detta kände jag mig mycket stolt när jag var klar med allt. fast jag och mamma var mer än överens om att hon ska måla andra omgången så att det ser ut som om en vuxen människa har gjort jobbet, när jag målar liknar det mer som om en femåring har varit i farten. nej, det är lika bra att jag håller mig till saker som jag kan istället. som typ ... öh, eeeeeh, va faaan. jag får helt enkelt bestämma färg och inreda så sjukt snyggt sen. för där litar jag allt på mig själv iaf, mer än mycket till och med! köket kommer nog bli sjukt snyggt. det känns så jävla bra att jag bestämde mig för att byta hela köket, verkligen! det må bli en tusenlapp eller två dyrare, men va fan. whatever känner jag för det just nu  .. jag längtar bara tills jag får flytta dit!
nu ska jag väl forstätta ha tråkigt i min säng, spännande, verkligen jätte spännande ..

ha, sweet ;)


my tears are for you!

helt plötsligt känns alla mina problem så små och obetydliga. S, jag finns här det vet du! Mina tårar och mina tankar är för er, och bara för er! Jag ber och hoppas med hela mitt hjärta!! Jag finns här när du behöver mig, forever and ever and whenever! LOVE!