snaaart.

idag är det mammas dag. jag plockade en jätte fin bukett med blommor till henne, hur stor som helst! jag vet ju att hon uppskattar vilda blommor mest. sådetså.
om en vecka är jag på rhodos med mamma, pappa, brorsan och nathalie. jag ska bo med brorsan och nathalie, det blir nog jätte bra det! har redan väääääärsta resfebern, oh my gosh! jag bara älskar grekland och alla dess öar. det är ju så sjukt fint där! mm, men nu ska jag titta på tv. i veckan händer inget speciellt. jobb imorgon, sen blir det växla pengar och köpa det sista inför resan bara. greeeeeeeat!
godnatt.


jag ska måla hela världen lilla mamma

mm, it´s been a while. meeeen, jag börjar med att i onsdags så var jag och anna på pirates of the carrabien (stava?) och den var såååååå bra! jag verkligen älskar dom där filmerna. orlando var så sjukt snygg i slutet, jag tappade nästan andan! men min jack sparrow var nog ändå bäst, som vanligt. jag ska nog blir pirat (?!) sov hos anna, vilken miss. mamma som hade gjort så fint i mitt rum! bäddat rent, skrivit ett fiiiiiiint brev och lagt lilje konvaljer på min kudde. skojjar inte om jag ångrar djupt och bittert att jag inte åkte hem! jag kan klaga ganska mycket på min mamma, det gör vi nog alla. men i slutändan så är hon så jävla bra! det är sjukt hur mycket hon har hjälpt mig genom åren, hur hon har stöttat mig genom allt. jag älskar min mamma, äckligt mycket. det ska jag visa allt jag bara kan på söndag! (eftersom att det är morsdag för er som har missat det!) jag skrev i alla fall tillbaka ett brev tillbaka till mamma igår kväll. jag har mått ganska pissigt ett tag, acctually. men hennes brev hjälpte mig på något sätt, jag fick blev så glad. mm, fina mamma! mamma jag äääääälskar dig! nu ska jag kolla lite på tv. om cirkus en vecka gott folk, pyser jag och familjen till rhodos, SÅ JÄVLA SKÖNT. bara jag och min familj i en hel vecka. kan det bli bättre?
kärlek till hela min familj! godnatten.

underbart!

igår hade min underbara bitches fixat världens bästa dag för mig och anna! vid ungefär ett var vi på alborgen och var som små barn igen. det var faktiskt riktigt kul. mitt lag (jag, sara och carro) var dock inte så tålmodiga och gick oftast ut från cellerna skit förbannade och sura för att vi inte alls fick ihop det. my damn! men det var grymt kul ändå. sen skickades jag och anna hem till anna där vi drack, drack och gjorde oss i ordning! sen bar det av till malins mamma i bomhus där dom hade fixat värsta festen med grillat, lekar och lots and lots of alcohol. me like! jag (och alla andra också för den delen) blev fulla och odrägliga. vid tolv drog vi ner på krogen, hang loose. det var naaaajs!
nej, men tjejer. en helt skit lyckad dag, kväll och natt. tack, tack och tack. älskar er allihopa!

nu blir det läsa lite cosmo och äta ett äpple. imorgon ska jag och malin träna, sen blir det jobb.

varför?

ska det vara så svårt? ska det vara så jävla svårt och ta tag i sitt liv!? jag måste verkligen göra det snart, nej inte snart helle för den delen, jag behöver göra det nu! nu eller aldrig eller hur? för i hela jävla helvete, PULL YOUR SELF TOGHETER AND HAVE SOM PRIDE FOR THE LOVE OF GOD. this is it, i'm back again!
imorgon måste jag nog supa till och tänka om. haha. fuck of and die.

framtiden, whata?

min pappa säger att jag måste sluta vara så hemskt rädd för spindlar, men jag säger att jag inte alls måste sluta vara så hemskt rädd för spindlar. dom är äckliga, PUNKT SLUT!
fan, jag kommer verkligen inte fram till vad jag vill göra med mitt liv. vad jag ska plugga till, det börjar kännas lite jobbigt. men idag har jag i alla fall gått ner till tre saker som jag känner mest för.
1. Mode och skönhet (av något slag, stylist, makeupartist, hudterapeut m.m)
2. Djur, djur, djur, djur. (men vadååååå? min mormor säger att jag måste hitta en bonde. kanske skulle söka in till "Bonde söker fru" ? höhö.
3. Författare av något slag (då snackar jag alltså inte skriva helt allvarliga romaner här. utan vi snackar tidning. typ cosmo, lilla drömen!)
Kanske skulle försöka baka ihop dom där tre på något vänster, but how? Jag kanske kan styla en hund i massa söta kläder och skriva värsta artikeln om det i cosmo, eller inte. åh, det här kommer aldrig gå. vi får hoppas på det bästa, jag kanske har kommit ner till två nästa gång?

mök.

vad gör jag här inne egentligen? jag ska sova, actually! idag blev det en liten sväng om, egentligen borde jag nog ha varit hemma. varför var jag inte det tro?
fick veta saker som jag egentligen inte borde veta .. men jag lovade att hålla min käft och det är vad jag ska göra. i´m someone you can trust so to say. seriöst, nu ska jag slå ihop mina små blå. godnatt!


one of those nights.

ikväll var det så där fint och mysigt ute. jag ville nog inte riktigt att kvällen skulle ta slut, varför kunde det inte vara fint och mysigt igår? mm, på tal om igår.
det var trevligt. var ett helt gäng hemma hos mig, käkade mat (jag och sara grillade, fan vad vi kan) drack en massa och fan vad jag skrattade här inne i köket med Sara, Sara och Sofie, det var fan längesen. Men sen när alla bestämde sig för att åka in till stan vid typ tjugo i ett så stannade jag hemma och städade iordning istället, var så äckligt trött. hade ju för all del jobbat 7-17, liksom. men lika bra var väl det, dom hade inte kommit in på någon krog alls. och jag mådde bra idag, skönt. nu ska jag kanske snart sova.
imorgon blir det iaf träning med Line, sen kanske stan och kanske köpis och sätta sprätt på lite födelsedagspengar plus presentkort! love it.
goodnight.