but, big girls don´t cry.

jag orkar inte längre nu, det är fan helt seriöst. hjälp mig!


it´s so bisar.

ikväll är det nog kanske det finaste kvällen på länge, LÄNGE. solen lyser, himlen är klarblå och sjön ligger alldeles spegelblank utanför fönstret. ikväll är en sån där perfekt kväll som man vill spendera med sina närmaste kompisar på en härlig uteservering med ett glas öl i handen. då kanske ni undrar varför i hela jävla fridens namn jag sitter INNE vid en dryg jävla dator?! ja men va fan gör man då när man börjar sex morgonen efter?! jo, man håller sig hemma. men va fan, jag ska inte klaga. 6.00-12.00, tiden är ju underbar liksom. hoppas på lika fint väder imorgon så att jag kan göra det nämnda imorgon kväll.
imorgon blir det som sagt jobb, sen en stödvila (som förhoppningsvis kan befinna sig ute på gräsmattan i en sol stol så man får liiiite sommar bränna så att säga) senare på kvällen ska jag träffa Sofie och kanske någon mer och göra något spännande, typ dricka öl eller något.
min mamma sa just att hon var party sugen, fast hon orkar inte?! haha, rolig mamma.
IDAG har det varit sjukt mycket att göra på jobbet, en jävla massa bur. vi var fan fyra stycken som plockade idag. jag tror att vi hann igenom hela chark kylen och förhoppningsvis så får jag och Linda det relativt lugnt imorgon. jaja .. nu ska jag väl ta och varva ner och gå och sova snart. ska ju trots allt upp klockan 04.50. py pan!
imorgon anländer jag till jobbet med min kära blåa moped, orkar FAA-AN inte cykla imorgon. får lyxa med moppa. såatte, nu ska jag ut och tanka fanskapet !
hej.
p.s. vi har en jätte söt liten fågel som är sällskaps sjuk, dvs han följer efter oss när vi är ute på gräsmattan och grejjar, kul va? hihi.

out of my mind, maby?

Ja, och s var den sista lediga veckan helt borta och slut. Fan vad fort det gick, och inte ens en enda dag på stranden, det är ju förjävligt. Nu börjar jobbet, hela sommaren ut. PENGAR = skor, väskor och annat skit. woho!
Helgen har i alla fall i vanlig ordning innehållit både för mycket alkohol, för mycket cigg och bakfylla, härligt! Vad gör man inte för kroppens bästa? (öh? host) men det kanske kommer lugnas ner lite på den fronten nu när jag kommar jobba så pass mycket .............. HAHA, as if?! Det kommer nog aldrig hänta. Meeeeeen, som sagt alkohol, i fredags var jag på fest hemma hos Sofies kusin Johan i Östanbäck (eller söderbäck som jag brukar säga, det är INTE så lätt för mig) det var faktiskt riktigt kul. jag (ingen annan heller för den delen) orkade ta mig/sig hem så det blev övernattning, folk överallt.
Igår kväll befann jag mig på samma ställe med samma sak i min hand, vin. Fast efter tre-fyra glas sa mina ögon att nu måste vi nog sova. Så det åkte vi hem och gjorde. Idag ångrar, jag, mina ögon och min lever att vi inte följde med på krogen, bittert, höhö.
IDAG vet Bella inte vad hon ska göra, jag vill då göra något, kanske. Ikväll ska jag försöka nanna tidigt, börjar sex imorgon, plus att jag ska cykla till jobbet. Mysigt. Nu kommer det inga fler ord.