i wish a was a little bit taler ..

happ, full och jävlig. kul jävla jul. det här suger ju helt seriöst jätte mycket .. jag kan inte förstå? fast på ett sätt kanske jag kan det, tror jag. blev slick ikväll, det var ju ganska kul. tills allt bara sken upp totalt för mig, oh my damn. det är sorlgit. min tumme är fortfarande slisad och förstörd (skar mig som sätan i måndags när jag var i full äfr och hackade gurka, det gjorde äckligt ont och nu är min tumme äckligt ful, skit kul) jag vill att den ska bli hel. orka gå runt med plåster hela tiden?! faktiskt inte.
månen lyser såå fint här på min baksida, lyser upp hela sjön. jag önskar bara nästan att jag hade någon att titta på sjön med. och den fina månen, för den är fin och nu är jag less på att vara ensam, actually, hehe. kanske vore dags att sluta vara så kräsen nu? men alltså, å andra sidan, DET GÅR INTE. jag har krav och det måste man nästan ha. okej, jag kanske måste sluta vara fixerad vid andras skor, men det kan iv ta en annan dag. alltså, förlåt, jag bara flummar och skriver massa konstigt och onödigt och osammanhöngande. buuuuut, that´s becouse I AM drunk. yes indeed. nu ska jag nog faktiskt gå ner till mitt vatten glas och min trogna ökände vän pellepanter och sova. kramas med pellepanter, loveli. bättre sovkpmpis och gossedjur finns det då inte att hitta. seriöst, nu måste jag sluta skriva innan alla tror att jag har totally gone craaaaaaazy. to late my dear, to late ....... hold me.

tidigt en lördag morgon.

jiha, här sitter man helt ensam i andersberg. anna sover och jag dricker kaffe, var väl meningen att jag skulle äta frukost också men människorna hade ju inte pålägg av något slag, buhu. tänkte gå lite tidigare till jobbet och äta en macka där innan jag börjar, yes, yes, yes. egentligen känner jag väl absolut inte för att jobba. nej, det gör jag faktiskt inte .. men lördagarna brukar faktiskt gå ganska så fort. näe, nu ska jag klä på mig och bortsta tänderna.
hej då hej då.

tröttaste tjejen.

my damn, jag är för trött för det här! jag och anna (eller kanske mest anna) skjutsade niclas och mattias till söderfors idag (kanske världens ände) jag, niclas och någon mer satt som nå jävla sardiner i baksätet, skit spännande. nu är vi dock tillbaka efter mycket bil, ica maxi, stan och krysset. anna sover sött, det skulle jag också vilja göra, men icke. börjar jobba klockan fem, inatt ska jag sova här eftersom att mattias är på kryssning. nära och bra till jobbet imorgon med andra ord. försöker övertala anna att komma och hämta mig imorgon när jag slutar vid halv sex. sen ska vi hem hit, laga massa god mat och sen vid sju kommer alla bitches and hoes och äter och dricker. sen blir det nog vidare till micke och kanske en pub. treeeeeeeeevligt. och så ska jag få träffa matte, han är ju som sagt hemkommen nu. lööööövli. nu ska jag kamma hår och fixa lite innan jag ska gå iväg till jobbet.
so long suckers.

america, i´ll be damned.

haha och åter haha, sitter och små tittar lite på american idol. för ett tag sen var det en liten tös som sjöng och berättade att hon bodde hos sin farmor och tog hand om hennes förlamade stackars pappa. då frågade någon av dom hur hennes pappa kunde bli förlamad och hon berättade glatt att han hade skjutit sig pga att han hade kommit på sin fru vara otrogen så han hade först skjutit sin fru och sen sig själv. pleaseeeeeeeeeee girl, dela med lite mer av ditt liv, OMG. vem står och säger nå dyligt i tv, helt seriöst?! det är ju helt sjukt. och lite senare kliver det in en brud med hår ner till golvet, NER TILL GOLVET. alltså, jag vet inte alls riktigt vad jag ska säga. en sak är då säker, det var INTE snyggt, någonstans. hemska usa, tacka fan för sverige (även fast jag bli less då och då) nu NCIS och sen sex and the city .. mm-mmm-mm, loooooooooove it.

just like always.

åååååh, seriöst. det är kallt ute, jag vill ha vår och vitsippor. försökte trotsa vädergudrun och var helt bestämd på att hitta en tussilago när jag kom hem från jobbet, men till min besvikelse så var jag hemskt mycket för seg när jag kom hem så det hann nästan bli mörkt innan jag tog mig utanför dörren. jag såg ingen tussilago, men fick en liten promenad och frisk luft i alla fall .. 
ringde till sara för att säga ett ord eller två, och då kom jag påååååå att Matte har ju kommit hem nu, från en lång förbannad resa på flera månader i Thailand och Australien. Föööör kul att han är hemma, har faktiskt saknat honom en aning, faktiskt! faaast, nu kanske man inte alls vill visa sig brevid honom, lär man ju se ut som en riktig jävla blek sak. faast å andra sidan så gör väl jag jämt det, ha.

jag är btw väldigt fattig tjej, sällan jag är fattig tjej i slutet på månaden, aaaalways. jag måste börja lägga upp en ekonomisk plan för varje månad. fast, då kan jag ju inte tröst shoppa eller gå ut på krogen helt jätte spontant, köpa "måste-väskor" som man blir kär i. ehm, fan. screw the "ekonomiska planen" (och jag ska vara duktig på engelska?! haha) den får vänta tills jag flyttar. och på tal om flytta, jag vill flytta, so bad. innan jag slår ihjäl mina stackars päron som egentligen kanske är det bästa som finns, men still, dom är mina päron och dom ÄR jobbiga! i och för sig så trivs jag grymt bra här ute i skogen, sjön på baksidan och hela köret. mm, sälgsjön, fina fina sälgsjön!
haha, nu ringde min bästaste, bästaste finaste Anna och var upprörd för att jag var så länge på internet. måste nog ta och ringa henne nu jag .......


åh, skitväder.

jag blir alldeles ledsen när det regnar och till och med SNÖAR. nu ska det ju för i hela helvete vara vår! jaja, det borde väl komma snarast. va fan, igår kom jag på att det inte alls är nå länge kvar tills jag fyller år, 20 år! jag blir stor tjej, får köpa system och hela köret. oh man, börjar ju nästan bli gammal, hehe. ska börja leta efter massa presenter, massa, eftersom att jag faktiskt fyller jämnt och hela köret. har redan hittat ett par skit snygga vagabond skor på din sko. sen ska jag leta på en fin, fin vårjacka och så vill jag faktiskt ha en blommig väska tills i sommar, liksom, liksom!
sitter hemma hos anna nu, (sällan) ska ner på stan om ett tag och träna lite, blir gym idag. sen börjar jag jobba klockan fyra .. måste få mig något i magen innan också, måste hitta en salladsvän, är sugen på tonfisksallad med feta ost, yummi. men som sagt, en vän?! blir ju alldeles pinsamt och sitta själv! jajo, hej då hej.

nääää.

igår var det 20 års fest/kalas hos ida. det var mys med smörgåstårta och vin. sen knöla vi ner oss på krogen, slick närmare bestämt. det var väl helt ok. sara sa väl det härligaste en hemskt berusad människa kan säga "Fan, nu gick du miste om ditt största misstag" öh? sara, hon kan hon när hon har druckit. jag skrattade så att jag nästan har träningsvärk i magen i dag, oh my damn. idag blir det kina mat och film mer anna och carro, hemskt mycket mysigt. kanske blir en grogg eller två också, vem vet, vem vet?! ja, nu ska jag väl göra något. vem vet vad?

VÅREN !

oh yes, den känns så här. den här veckan har varit skit härligt, faktiskt ! i måndags jobbade jag 6.00-15.00 så det blev en helt skit lugn dag med andra ord. i tisdags så åkte jag in till Anna med tolv bussen, vi var ut och gick i det helt jävla underbara vårvädret, i en och en halv timme. det var hur skönt som helst. gick förbi ica maxi och köpte massa frukt, och sen åkte vi ut till Grinduga och var med Linnéa, Annas kusin, söta jävlaste ungen i hela världen tror jag. tjejen är två år och pratar hela tiden, skrattar som en tok och är envis som bara en tjej kan vara. en standard fras som hon har är "Här kommer jag"  Åh, jag blir nästan kär. Igår blev det jobb igen, sen kom Anna och hämtade mig vid åtta, jag blev kvar hos henne hela långa natten. Åkte ut till Grinduga idag igen och lämnade tillbaka bilen.
Och ÄNTLIGEN har jag köpt en ny väska, har nog letat efter en ny väska i typ en måndag, man måste ju faktiskt förnya sig i mycket jämna mellanrum. och nu är jag alldeles för fattig tjej. Imorgon blir det 20 års fest hos Ida med mat, sprit och hoes. Sen blir det krogen, lovelie. Lilla uppdateringen av veckan my man.

PUSS PUSS PUSS!

viiiiiin och öl.

mm, sitter hemma hos Anna och dricker vin nu, mumma! sen blir det mer vin, öl och krogen. carro, niklas och mattias skulle väl kanske komma sen dom också. treeeevens. nej, nu måste jag ta hand om mitt stackars vin glas, det står alldeles ensamt där på lilla bordet och ser så ledsen ut, måste som sagt ta hand om det. hejdåhej!

kaos.

det är kaos hemma. vi håller på och rustar om köket och för tillfället finns det inge vatten, jätte spännande. såå, vi får diska i en liten balja inne i badrummet, ännu mer spännande! men det kommer bli för snyggt när det blir klart så det är väl bara och stå ut. och så får jag väl tillbringa mycket tid i mitt andra hem (hos anna och mattias, hihi) men det är bra att dom finns så att jag har någonstans att ta vägen. jag gick hem dit igår efter jobbet. står i köket och fixar lite nudlar var av Anna säger "Bella, nu kliver du inte, eller luktar, eller kanske tar på några delar av skåpet som ligger på golvet, det är helt nymålat och det är väl lika bra att säga det till dig."  men vadå. som om jag skulle typ ställa mig på något nymålat tyckte jag, as if. Haha, lurad. Lite senare skulle jag hänga upp en jacka på stolen och så känner jag en oroväckande känsla av att jag STÅR på två nymålade pinnar, tittar ner och mycket riktigt, DET GÖR JAG. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge, om någon så ska det fan vara jag. det fastnade lite strumpludd och diverse på dom nymålade pinnarna så det måste Anna måla om, haha. I`M SO SORRY! men roligt var det.

vid två kommer mamma hem och hämtar mig. ska jag till gymet och träna lite .. sen till jobbet. ikväll blir det lugnt, men imorgon blir det fäst. yey!

mind your self, ashole !

idag skulle jag ha jobbat, blev dock inget. Mats sa att jag inte behövde komma eftersom att Anette var frisk igen, jag fick om jag ville, jag ville inte. Ha, allvarligt nu, tänkte att det kanske skulle sitta fint med en ledig dag med tanke på att jag jobbar tills på lördag. Så idag bär det av till IKEA så fort mamma kommer hem, dvs om cirkus två timmar. Ska strosa runt där och sen in på köpis en snabbis och byta en på tok för stor tröja till en mindre storlek (jag måste börja prova kläderna innan jag köper dom, suck) and theeen ska jag hurta på gymet, skönt. Jag har fortfarande inte provat poweryoga, damn.

Ja, annars är jag väl ganska typ sur, inte allmänt så utan för att människor (!) aldrig lär sig att hantera situationer som vuxna, utan beter sig som några jävla barn. Jag menar hej hallå, är man (!) fortfarande tolv år eller hur är läget my dears? mm, oh my god. att VÄXA UPP kanske vore något att spåna på ?! sluta ljug, sluta bete sig som en fan, ta tag i sig själv, SKAFFA ETT LIV och sluta leva på andras olycka, nerds!

Nu ska jag ta mig något att äta till lunch, får se vad jag hittar på för spännande idag, det går i alla fall btw skitbra, kanske har fuskat lite, men det är fan lite, och det får man. Annars i am a very god girl.

... att det skulle bli jag och du!

helgen blev så bra som den bara kunde bli. åkte ut i tid till valbo i fredags, hälsade på farmor och farfar med sofe, blev dock ingen promenad med hundarna, tråk. sen fixade JAG mat, gjorde grönpepparsås och helstekt fläskfilé. satte sara på att fixa sallad, det gjorde hon allt bra! maten blev god, verkligen! sen blev det massa vin, cider och öl, roliga samtal och mycket skratt. hade extremt trevligt med mina hoes. åkte in till stan vid tolv och traskade in på slick. skulle träffa Carro, Line och co. meeeeen, den enda jag såg röken av på hela kvällen var Sara, alla andra var lost. lite tråkigt, men jag och Sara hade himla trevligt, dansade en massa. Träffade Elling, trevligt. var inte igår så att säga, mm saknar.

igår så åkte jag och hämtade mina glömda saker hemma hos Niklas (glömde dock både örhängen och klänning, shiat) ja, vad säger man? såå tråkigt, faktiskt! sen gick jag och mamma på köpis en snabbis (sällan) sen släppte mamma av mig hos Anna, vi var till SIBA och lämnade tillbaka något värdelöst spel som Anna hade köpt, sen var vi och handlade på ica maxi åkte hem och lagade mat, fajitas, mm-mm-m! sen kollade vi massa tv, och Anna pillade massa med mina naglar och händer, fick värsta manikyren, hur skönt som helst. sen sov jag kvar hos Anna också, lovelie.  mm, och nu sitter jag här! nu blir det jobb, måndag-lördag. skönt på ett sätt, har man någonting att göra och så slösar man inte bort så mycket pengar. mm, so long.