Spö, spö, spö ge mig mera frö, frö, frö

Någon mer än jag som kommer ihåg den julkalendern? Haha ..

Ja, här sitter jag alldeles ensam och bara sitter. Patrik gick en sväng till af sen skulle han och Johan spänna lite muskler. Det är faktistk väldigt skönt att få vara lite ensam hemma, det är inte ofta det händer nu förtiden när både jag och Patrik är arbetslösa. Men idag ska jag nog faktiskt bara sitta här tills jag och Line ska simma runt fyra när hon slutar. Om jag vågar kör bil då, AH!

Whatelse? Jag håller på och kikar upp en floristutbildning som jag väldigt gärna vill gå. Den börjar den 24e Augusti .. Men kostar 85 000 så det är lite att klia sig i huvudet innan man spikar det hela. Fast jag känner mig så otroligt säker på det här så jag tror faktiskt att jag tänker söka!
Blommor är ju helt underbart. Förstå att ha det som jobb, binda buketter och fixa med arrangemang hela dagarna! DUDE ALLTSÅ!





Va jag helt seriöst på Bilagan?

Igår när jag Sofie, Sara & Line satte oss och tog en lunch på Mocca så kom vi ganska så fort fram till att vi skulle dricka oss lite roliga på kvällskvisten. Så jag & Sara åkte omkring överallt och hämtade öl och köpte lite virke. Sen fixade vi oss hemma hos mig, det har nog aldrig gått så fort att göra sig klar för en ute kväll, kan inte ha tagit mer än 30 minuter och då vill jag poängtera att jag inte hade en susning om vad jag skulle ha för kläder .. I vilket fall, på väg ner till Sofie stannade Jag, Line och Sara och åt på Östernspärla, jätte mysigt. Men alltså fy fan vad kallt det var. Det tar väl högst fem minuter att gå från Österns till Sofie men jag höll fan på att frysa arslet av mig, det är sådär kallt igen så att man tror att hela kroppen sakta men säkert kommer rasera. Tappa ett finger där, en arm är, näsan där .. och så vidare.
När klockan började närma sig 12 så kände verkligen ingen av oss för att sitta på en pub eller nåt, vi ville fan dansa men inte en krog det var öppen. Då kom nån på den otroligt brilijanta idén att vi kunde gå på bilagan som bara ligger dörren brevid. Sagt och gjort .. (för er som inte vet det så är Bilagan ett jävla dräggställe i Gävle, det är bara massa, massa äckeln där!!!) Så där var vi och röjde hela kvällen .. Jag tycker att man ska välkomna "nya" människor med öppna armar för jag tror att det bara är stammisar där, men det gjorde dom så fan heller. Så fort vi sjöng typ drog alla .. haha. Hade iaf en helt sjukt rolig kväll, tack tjejer! Kioskvältarn rules!

 

Imorgon ska jag iaf med mamma ut till köpis en sväng sen blir det julklappsbyte och lite mer fest hemma hos Line .. Just nu känns det som att jag kommer spy om jag ens luktar på sprit men det kanske är bättre imorgon!

over and out.


Nicoline ..

Jag sitter här, nyduschad och redo att gå när Line och Johan klampar in. Dock bara jag och Line som ska ner på stan, Patrik och Johan ska leka här. Ooh, jag saknar min Line så, har nog inte sett henne på två veckor. Först var det ju jul och en massa att stå i sen åkte dom iväg till Vemdalen en vecka men nu är dom hemma!
Vi ska i vilket fall börja med en lunch nere på stan, cosy. Sen får vi väl se om vi kanske kikar runt lite också, det gör vi säkert.




Här har vi henne, Nicoline! ;D


PASS

Både jul och nyår har passerat och återigen är det där man gick och väntade på så länge liksom slut, over and out. Jag fick iallafall fin fina klappar och många. Orkar inte babbla upp alla här, men fina varom ska ni veta! Över julen bodde jag hemma hos mor och far på en såndär viksäng, deras nästa misson är verkligen en bäddsoffa. Man sover väl sådär på en såndär viksäng. Fast det var lite småmysigt ändå eftersom att det var hemma hos mamma och pappa. På juldagen lurade jag ner min kära lillebror till min lägenhet så jag kunde sova i hans säng men det var fan snäppet värre alltså. Dom har ju snetak uppe, mor och far, så jag hade halva kroppen utanför sängen när jag vaknade och mina stackars ben var typ blodlösa, men lika glad var jag för det, eller ja, nästan.

Nyår blev ganska så lugnt, i liked it. Idag kommer hela flocken iaf hem från Vemdalen, kanske stackars Patrik kan få någon ro här i veckan för just nu kryper det i hela min kropp. Ni vet, jag vill ut och kuuuta sjutusen mil runt om i världen samtidigt som jag inte ens orkar gå in till köket, som ligger typ fem meter bort, och hämta mig ett glas vatten .. Konstigt det där alltså.

I veckan vet jag inte alls vad som händer, eller fötter heller för den delen (hahahahahaha, den var ny) Jag ska söka massa jobb, förhoppningsvis höra något från skolan, träffa mina kvinnor i belive. Sen vet jag liksom inte. Jag kan nog inte lova allt för mycket att jag tänker skriva något här heller, man kan ju alltid hoppas, eller? Hö.

/IsabelleH