Lill-Lördag ..

Little saturday, va? Det är skönt att vara ledig så här mitt i veckan och vila ut kroppen lite .. Speciellt när man har jobbat helg .. men det bästa med den här lediga dagen är väl att Patrik också är ledig så vi år umgås! Så vi sov väl till ungefär tio, åt frukost framför tvn (dock utan kaffe för det var slut, AAH!), sen åkte vi till Wennmans Bilplåt och plockade ur pappas (mammas också kanske, haha) BMW som står där och väntar på att få skrotas efter min brors lilla missöde. Uuh, det bar nästan läskigt att se bilen, jag hann ju inte då när det hände. Blä, jag rös verkligen i heeela kroppen .. Knäppte massa kort, plockade ur saker som kändes viktiga att behålla ..

Våren är verkligen på väg nu, jag såg tussilago igår !!!!!! Men bara för att jag säger så här kommer det vara snöstorm imorgon. Snälla, snälla Gud vi vill inte ha mer snö nu, mer sol och mer blommor åt Sverige, NU! Så att jag utan problem kan använda min otroligt, vackra och heeeeelt jävla vita nya Converse, ooh me like!
Nu ska jag fortsätta hinka kaffe, försöker ta igen allt morgon koffein jag missade imorse så nu har jag snart hinkat, ja, hinkat inte druckit en kopp kaffe som en fin dam, utan verkligen hinkat snart två stora koppar kaffe på mindre än en halvtimme! Så nu har jag snart återfått min energi, då ska jag och Patrik ta en promenad till Fyrishov och köpa gym kort!
Alltså, äntligen. Det är ju nästan farligt att vara i ett förhållande, man sitter bara inne och myser och glömmer liksom bort att röra på sig .. Så nu är det nog, här ska börjas tränas och så ska vi bli fit till sommaren!
Sen blir det ner på stan och kika bio, Watchmen. Återkommer om det är något att se, men det tror jag ..

Peace and lööve / IsabelleH.

p.s idag har jag lagt min fot på ett smör lock. & nej jag skämtar inte! min nya fina strumpa blev smörig och Patrik hade roligt. jag har nog lyckats med det mesta.

Vart är vååååren?

Alltså va fan. I måndags hittade jag snödroppar och idag känns det som i mitten av december. Det var länge sen det var så här mycket snö ute! OH CRAP!

Jag var iaf ledig idag och tänkte trotsa vädret! Klädde på mig med stor halsduk, mössa, vantar och stövlar gick ut i snöstormen för en liten promenad. Jag tog mig till ICA och hem igen vilket betyder att jag var hemmifrån högst i en kvart .. Snön ville inte att jag skulle gå ut och gå för snön och vinden piskade mig i ansiktet. Det gjorde ont, jag blev ledsen, började gråta (ja men nästan) gick hem och vek tvätt istället. Mycket roligare, eller inte!
Efter ett tags pysslandes här hemma blev jag fruktansvärt uttråkad så jag började baka .. Det blev hallonmuffins och choclatechip cookies (som inte är riktigt klara än pga att jag inte hade någon choklad hemma, men Patrik kommer hem med det) Hoppas det blev gott, har inte riktigt hunnit smaka än. Det är perfekt att frysa in och ta fram om man får besök av någon som vill ha lite kaffe :)

Uuh, nu fick jag jävligt ont i huvudet igen. Måste lägga mig ner .. Va fan är det för fel?!


tråkig. jag?! oh, hell no!

Jag fick ett litet klagomål. Mina senaste inlägg har varit jätte tråkiga. Oh my säger jag .. Jag vill fan inte vara tråkig. Tråkig är liksom inte jag. Jag är raka motsatsen till tråkig. Jag är rastlös, har humor, är fruuuktansvärt konstig .. Sure, så säger alla eller hur? Alla säger att dom är konstiga, men jag ÄR konstig, fråga exempelvis Patrik. Ha, jag sa till honom när vi började träffas att jag var jäävligt konstig, fast på ett bra sätt .. Han nickade väl lite och tyckte väl precis som alla andra att "ja, hon säger att hon är konstig men alla säger att dom är konstiga"  när vi hade träffats ett tag och blivit tillsammans sa han helt plötsligt en dag (och han säger det fortfarande med jämna mellan rum). "Du, du är fan konstig på riktigt" HA! And i LOVE it .. Orka vara normal?!

Aja, stänger ikväll .. Inte det roligaste jag vet, men vad gör man? Inte mycket. Ler och åker till jobbet, eller, man ler när man kommer fram, för att man måste. Nej, så illa är det inte. Jag ler när jag träffar mina underbara arbetskamrater! Especally två av dom! På tal om mitt jobb har jag faktiskt totalt i min tanke dimma glömt bort att berätta om dom muterade silverfiskarna som hade bestämt sig för att hålla till i min påfyllnadspall! Them fucking ases !! Så nu tänker jag ta och berätta den historan!

Det var väl en helg för inte så länge sen, när Maxi i Uppsala stog still, det fanns verkligen inte mycket att göra och jag tänkte att jag väääldigt grundligt skulle gå igenom mina påfyllnadspallar (påfyllnadspallar är alltså helt enkelt pallar där man lägger saker som inte går upp i butiken, kort och gott) och göra dom helt rena och fina. Jag var helt solo inne på lagret, lallar i min ensamhet och drar ut pallen, och då händer det! Jag ser att det kryper något väldigt suspekt ner bland kartongerna och det första jag tänke var, såklart, SPINDEL! Jag släppte pallen fortare än supermannen och mer eller mindre sprang ut till Marie för att finna lite stöd .. Marie följde då med mig in på lagret och skulle hitta det fanskapet. Så cool som hon är (!!!!!) började hon plocka ur min pall ovetandes om vad det var för farligt som kröp omkring där nere. Samtidigt stog jag inom ett bra säkerhetsavstånd, gjorde lite pipljud och var verkligen mindre cool. Sen såååååg jag, jag såg den, stora jävla mutant silverfisken som hade utvecklat typ sveriges längsta svans och säkert huggtänder också, skulle inte förvåna mig! Marie försökte tappert döda den medans jag hoppade runt hela lagret med händerna i luften och förståndet borta i Afrika. Vi (läs; Marie) kämpade länge .. Jag var så uppe i varv att jag var tvungen att ta lunch paus för att återhämta mig och undvika att ställa till en scen, som om jag redan inte hade gjort det?! Sen kom även Åsa och tittade på .. Vi kunde dock bara hitta och döda en mutant silverfisk, den andra hade flytt sin kos .. Och jag förstår nog varför, vem som helst som sett mig hoppa omkring som en gräshoppa och låta som en stucken gris på ett lager hade nog också gått under jorden .. 

Och så gick det till, behöver jag säga att jag gärna undviker mina påfyllnadspallar in i sista sekund och att jag mer än gärna har både handskar och långärmat när jag plockar i dom? Nej, jag trodde väl inte det.

Jag ska försöka bli mig själv igen, jag ska hitta tillbaka.
Patrik, lots of love!

/ IsabelleH


splat!

Ooh, äntligen fredag igen. Förra fredagen var minst sagt kaotisk, men allt ordnade sig och nu ska vi glömma det. Fick väl kanske upp mina ögon lite för saker och ting då och även nu i veckan. Inte allt för trevligt men nu när jag har gett det några dagar och många tankar så har jag insett att det nog på ett vänster var ganska positivt ändå .. Nu ska jag inte säga för mycket än. Jag kan säga att jag kommer nog aldrig sluta förvånas över hur äcklig, egoistisk och ful ända in i själen en människa kan vara, blä!
Anyways, ledig i helgen igen .. Älskar att jobba treveckors schema! Men det blir dock inge Gävle :(
Men det verkar ändå bli fest i helgen, and I like it. Ska bara försöka dra med mig en till person så kan det bli riktigt najs ..
Förövrigt saknar jag Gävle, min familj och mina vänner så jag skulle helt seriöst kunna sätta mig ner och gråta som aldrig förr, utan större problem! Gud vad man inser vad som betyder mest när man inte tar det för givet ..


Näej, nu ska jag se till att ta mig till jobbet .. 12-20, sen två dagar ledigt igen. Love ..

Gävle i mitt hjärta
;)

Puss & kärlek / IsabelleH