Kvällens planer - S O F F A N !

.. Ikväll ska jag verkligen bara ligga här som en jävla säl utan att göra några jobbiga rörelser. Det är så fruktansvärt skönt att få lite tid för sig själv ibland, och bara slappa. Klart, jag skulle verkligen inte klaga om Patrik var här men det är ju bara för att jag saknar honom så mycket!
Så det blir tv, tv & tv ikväll .. Ja, eventuellt lite dator och så ska jag faktiskt laga mat, korvstroganoff så jag få en matlåda tills imorgon. Efter jobbet imorgon bär det av till Fjärran. Igår började (ä n t l i g e n) jag, Line och Lollo träna igen, det var då fan på tiden igen, det var så fruktansvärt länge sen jag vistades inne på ett gym, pinsamt länge sen till och med. Man har väl lagt på sig ett eller annat "trivselkilo" sen jag träffade Patrik, huwa! Men nu ska dom bort, dom jävlarna. Jag ska bli så där fit och härligt pigg som jag var för några år sedan, saknar den Bella!
Men imorgon blir det simning, vi ska nämligen varva med gym och sim, kommer bli så underbart att få kliva ner i den där härliga poolen och simma för allt jag är värd igen, GUD vad jag saknar simning!!

Nej, soffan väntar!



Haha, ja, där är den och där hittar ni mig ikväll!

inflyttningfest.

Igår hade Line och Johan inflyttningsfest .. Det var verkligen på tiden! Innan det åkte jag och mamma till köpis. Där var det fullt drag och en jävla massa folk. Klev ganska precis rakt in i en modevisning men jag kan tycka att det är lite mysigt att det är lite drag sådär ibland. Jag hittade iaf en jättesöt partyklänning på Vero Moda, kors i taket, det var fan år sen jag köpte något där. Sen blev det bara lite underkläder och smått och gott.  Sen efter ett tags irrande på köpis kände vi att vi blev grymt hungriga men eftersom att köpis utbud på lunch suger så tog vi bilen in till stan istället, svängde förbi Coffeehouse by Geroge vid SF och köpte med oss deras varma mackor hem till mormor och satt där och mös ett tag. Det var verkligen jätte trevligt! 


Inflyttningsfesten hemma hos Line och Johan kanske inte började så bra med tanke på att det blev stopp i toaletten nästan på en gång. Men annars var det trevligt .. Massa folk både uppe och nere men jag var verkligen inte alls på humör, jag har fan kännt det hela veckan, inte varit ett dugg partysugen. Det blev ju inte bättre av att folk ta mig fan inte kan bete sig! Eller va fan .. Det är ju otroligt moget och för att inte tala om FRUKTANSVÄRT roligt att jucka och dansa på folk som bara går förbi, och just det, det är sååå cooooolt! Snälla för fan, ta ditt rosa jävla hår och gräv ner dig! Uuh, skrev mycket mer elaka saker men nu fick jag ut lite ilska iaf, ska väl ringa Line snart och trycka ur mig lite mer.

Ja, sen bestämde vi oss för att åka hem (vi är lika med Jag, Tony, Malin, Matte och Sara) och JAG beställde EN taxi för FEM personer för jag FRÅGADE när jag satt vid bordet hur många som skulle åka men vissa skulle beställa egen taxi .. Återigen så där as moget att ta någon annans taxi och försöka åka ifrån dom som egentligen beställt taxin. Synd för er att det inte funkade!

Usch, jag är bitter idag. Dags för en cigg och ringa Line. Eventuellt mamma .. Kanske skulle ta en sväng på stan sen?!


men va fan, jag måste trycka på fel jävla knappar. det här skulle kommit i morse ..


sunshine

Gud vad det är fruktansvärt skönt att ligga och dra sig i sängen en lördag morgon! Vaknade först 06.34 och kunde inte göra annat än att le för att jag visste att det bara var att krypa ner i en varm skön säng igen. Somnade nog om innan jag hann stänga min små blå och vaknade runt 09.40, kändes som en bra tid så jag slog på tvn och låg i sängen minst en timme innan jag klev upp. Det är fan kärlek på riktigt! Så nu sitter jag här med en halväten torr tekaka, ett glas juice och kaffe ..

Nu ska jag ut på ballen och ta en morgoncigg sen ska jag kirra mig .. Mamma kommer runt tolv och hämtar mig så bär det av till KÖÖPIS!

GUD vad jag älskar Gävle & inte saknar Uppsala!!!!!

Ja, men Patrik, du är ett undantag förstår du väl ;) PUSSPÅRE.

FREDAG!

.. underbart, underbart. det är fredag och det är utan tvekan den bästa dagen på heela veckan, speciellt när man jobbar enbart vardagar! 
Åkte direkt hem till mamma & pappa efter jobbet & blir kvar här hela kvällen lång och bara myser. Jag har hört rykten om att mamma tänker göra plankstek ikväll och inte gråter jag för det inte! ;) .. Så nu sitter jag här uppe i brorsans rum, helt nyduschad med nytvättade kläder och är allmänt fredagsmysig, och nästan väntar (eller vadå nästan?! jag väntar ju faktiskt) på att mamma ska börja fixa med maten där nere. Är sjukt jävla hungrig redan eftersom att jag inte alls var speciellt hungrig eller alls sugen idag när jag skulle äta lunch så allt åkte i soptunnan, så är det ibland. Sen ikväll blir det bara mys framför tvn med Idol och diverse trevligt som går på tv ..

Nej gud, jag fryser och är små trött. Ska nog lägga mig i soffan nu och läsa min bok, En shopaholic får en syster av Sophie Kinsella, fruktansvärt underhållande böcker. Innan den här har jag läst En shopaholic i New York och En shopaholic säger ja. Dom är så otroligt underhållande, karaktären Becky Bloomwood är fruktansvärt rolig, jag tycker att jag har lite shopping problem liksom .. haha. Nej, men dom är verkligen ett tips till er som vill har lite rolig men enkel läsning som bara flyter på!






Bild lånad från:
www.google.se


höst

Nu är det verkligen höst, både halsduk och vantar åker på på morgonen när jag åker till jobbet. Då är visserligen klockan bara 05.30, men ändå! Kommer ihåg i somras när jag åkte iväg i t-shirt. Det står inte på förrän jag står där i uggs och vinterjacka. Vilken jag OCKSÅ ska köpa ny i år. Det blir lite pengar eftersom jag planerar att köpa en lite dyrare jacka som håller sig fin ett tag, typ peak eller fjällräven. Ska in till Natrukompaniet och kolla .. Men det får la bli nästa månad eftersom att jag redan köpt en dyr höstjacka för den här lönen! Pjuh.

Imorse åkte min Patrik tillbaka till Uppsala och det var verkligen pest och pina! Nu kommer vi inte ses förrän nästa helg och det suger verkligen. Men jag står bara ut med det för att jag vet att sen kommer vi kunna ses varje helg för sen bor vi här, tillsammans igen! Gud som jag har saknat det. Nog för att det har varit riktigt bra att bo i sär ett tag men nu får det fan räcka!

Imorgon kommer mamma hit, hon ska tvätta ett täckte åt mormor, då passar jag på att tvätta på en gång och så passar jag och mamma på att mysa lite tillsammans. Vi ska bla fixa pastasallad och så :) naaaajs! <3
Imorgon är det även torsdag så nu är det bara två ynka dagar att kliva upp ur sängen när det är körpsvart ute, sånt borde förbjudas!

Nu ska jag fortsätta mysa (med mig själv, trök!) med tända ljus, jag tänker minsann göra popcorn till Idol, det får man när man är ensam och saknar sin älskling!

 


what friends are for ..

Igår blev det återigen lite ferre .. Dagen började med att jag Sara & Line tog oss ut mot köpis för att kika runt lite. Och jag hittade finally en otroligt snygg jacka på Sisters, Soaked in Luxury.I´m a bit in LOVE! Annars blev det inga större fynd för någon av oss. Sara tröst köpte ett par skor och Line köpte bara ett armband!
Sen tog vi oss iaf hem till mig och gjorde oss iordning här ..
När smink och kläder var klart för kvällen tog vi oss över till Carro i huset bredvid. Det dracks sprit, öl & en jähävla massa tequila. Sen slutade väl kvällen som den gjorde, verkligen inget jag tänker gå in på här, men allting löste sig tillslut och jag tror att det var riktigt bra att luften rensades lite! Jag har världens bästa vänner och jag vill aldrig förlora någon av dom! Sweetisar!



Jag & Line hemma hos Carro .. Saltapinnar var det!





Sofie & Lollo, suuuurt!





Sara och Ida do the dance.





Sofie, Malin & Carro. Oh, give em some lööv!





Sulan goes tequila ;)



Over and out!


svett oxå

Har precis kollat klart på Idol. Vissa är bra jävla pinsamma alltså, hör dom inte hur fan dom låter? Herregud!

Ja, dagen har väl varit sådär rolig som den kan vara när man är hemma från jobbet pga någon slags sjukdom. Efter för lång tid i soffan bestämmde jag mig för att jag var så illa tvungen att gå ut och "testa" hur jag mådde. Traskade bort till Sofie som bor vid bilagan och jag fick väl inga större krämpor förutom lite huvudvärk och svettattacker. Väl hemma igen kände jag att jag var tvungen att ta "testet" till en högre nivå så jag mötte upp Carro utanför hennes jobb och gick ner på stan. Efter någon snabbvisit i någon enstaka butik var jag tvungen att gå hem pga huvudvärk and so on, så jag blir hemma imorgon också. Totalt värdelöst! Men, man ska lyssna på sin kropp och Sara tyckte att jag skulle bli helt frisk så jag får väl lyssna på henne.
Imorgon blir det väl inga större ryck heller, mamma skulle komma hit efter jobbet för hon skulle ner på stan och göra något runt halv sju. Får väl se vad vi hittar på .. Sen hoppas jag att jag kan jobba iaf fredag eller åtminstonde mår bättre i helgen!!

På fredag kommer Patrik och stannar hela helgen! Det ska bli mys, jag saknar honom så! Sen får vi väl se vad vi pysslar med hela helgen .. Jag skulle verkligen behöva hitta en snygg höstkappa. Någon som har sett någon riktig pärla någonstans?!

Nä, nu ska jag väl .. eh .. göra något?!

HÄJ.


hm, det här inlägget skulle ha kommit fram igår kväll. vet inte vad som hände?!


thriller night

Satt och kollade runt lite på datorn och hamnade på mtv.se och såg VMAs tribute till Micheal Jackson & omg! Jag rös mer än en gång kan jag lova! Det var ju helt fenomenalt, vilken otrolig artist han var! Jag har verkligen alltid gillar MJ och jag kommer ihåg att jag och min kusin Sara brukade dansa och sjunga till honom ;)

Nu fattar inte jag hur man lägger till ett youtube klipp med Thriller är ju utan tvekan en favorit

 


Splitter

Efter en veckas velande fram och tillbaka om jag ska stanna hemma från jobbet eller inte så blev jag hemma idag .. Har mått halvdåligt i en vecka nu. Ena sekunden mår jag jätte bra & nästa måste jag leta på första bästa stol för att mina ben knappt bär mig .. blä!
 
Det blev inte så mycket vila i helgen heller pga att vi har grejat i Patriks lägenhet (okej, det var mest Patrik och hans mamma som grejade) .. I fredags inhandlades det färg, små lister, sandpapper and so on på bauhaus?! Jag var mest trött och oengagerad och ville att Patrik skulle köra runt mig på deras ascoola jätte vagnar men så fort han började dra kände jag mig som en tönt så jag var tvungen att kliva av, fick nöja mig med att sitta och chilla på den när Patrik sprang omkring och plockade på sig saker. Sen på kvällen blev det bara god mat och massa mys i soffan. Välbehövligt!
  Resten av helgen målades och spikades det. Patriks pappa, Dimple och Ancho kom förbi på en mysig middag på lördag kvällen. 
   Söndagen kom Lotta förbi igen och vi liksom grejade med det sista. Sen låg vi återigen och mös hela kvällen!

Nu kom jag helt plötsligt på att jag & Patrik fick flytta ut sängmaddrasserna till vardagsrummet i lördags och så sov vi där .. Och jag sov sååå skönt. Hur kommer det sig att det är så sjukt mysigt att sova i en säng på sånna ställen man egentligen inte ska sova?
Konstgit .. Nu är det bara fyra veckor kvar tills Patrik flyttar tillbaka till Gävle! sweetnes ..



Sötnos!


testing, testing.

Ha .. Jag såg att Mimmi hade börjat blogga på stort allvar igen och jag kände nästan att det kanske var lite dags för mig igen, att försöka göra någonting av den här stackars bloggen.

Mycket har hänt sen sist, minst sagt. Korta drag i punktform kommer här;

 

* Jag tog mitt pick och pack och flyttade hem till Gävle igen. & jag planerar verkligen inte att flytta i första taget. Jag trivs så äckligt bra här och nu vet jag ju att det är här jag ska leva resten av mitt liv!!

* Världens bästa Sara fixade jobb åt mig så att jag slapp sälja mitt liv och bo på gatan (kanske en gnutta överdrivet men va fan) Så nu är jag en sodexHOE, aka städkärring. Kanske inte riktigt är mitt kall men i dagens läge ska man vara riktigt glad att man har ett jobb! Det där med att börja 6.00 varje dag kanske inte riktigt är min grej men wtf.


* Jag har funnit mig själv igen. Jag har insett exakt hur mycket min familj, mina vänner & Patrik betyder för mig. Dom är verkligen hela mitt liv och utan dom överlever jag inte!

* Patrik har fått jobb som säljare och flyttar väldigt snart hem till mig i Gävle! Så vi ska trängas i min etta (min otroligt fina etta) ett litet tag tills vi ser att vi har en stabil inkomst och då blir det till att köpa något större tillsammans! Det känns så bra att han kommer tillbaka till Gävle. Då är mitt liv liksom komplett igen!



Det var liksom väldigt kort och gott det där må jag säga .. Men åtminstonde en kort uppdatering. Nu ska jag bara hitta någon som vill fixa min design till bloggen så den blir aaapsnygg så ska jag sätta igång ordentligt sen! :D Någon som känner sig manad? Friiiiiiiida!? ;P






Tack och hej snygga tjej / IsabelleH.