...

När jag vaknade i morse kände jag mig faktiskt väldigt pigg, oväntat. För mig brukar det vara tvärtom, blir sämre för varje dag som går! Har dock fortfarande Sveriges huvudvärk men jag tror inte att jag har någon feber, isf ytterst lite. Mina fötter skriker inte av smärta längre, dom gör bara lite små ont. Se vad endast en dag av tokvila gjorde, superkuren.Därav blir jag hemma idag med så kanske jag mår relativ bra imorgon när Cärrhoe ska firas och allt, då måste jag vara pigg! Det var i vilket fall mycket skönt att få komma hem igår och sova en natt här. Nu dricker jag lite kaffe och hoppas på att bli ännu piggare. Sen om ungefär tre och en halv timme kommer Patrik, nu har jag nedräkning i sekunder, det ska bli så jävla underbart att se honom igen! För helvete vad saknad han är!
Lots and lots of loooooove!


oh, the head

Vaknade precis upp efter en liten eftermiddags nap på min sköna soffa. Blev hemma från jobbet idag, mår inte alls nå bra. Mitt huvud känns lika stort som en luftballong och utan alla alvedon skulle det säkerligen sprängas, mina fötter gör väldigt ont, dom verkligen krampar ibland. Jätte jobbigt! Och som grädden på moset (eller vad fan man nu säger?!) saknar jag Patrik så jag håller på och får nå fel! Det känns verkligen i hela kroppen, hemskt konstig känsla som jag aldrig riktigt känt förr, den är läskig men jag välkomnar den för hans skull! Men imorgon så kommer han, ÄNTLIGEN! Då slipper jag sitta här och bara sakna!
Pappa kommer och hämtar mig snart tror jag, ska åka hem dit och sova inatt. Känner mig så ynklig och ensam här hemma, då är det bättre med lite sällskap minsann. Mysigt!

En natt kvar nu, sen ska jag hålla om dig och aldrig aldrig släppa taget.
Saknar dig jag!


saknad

jag saknar dig så det gör fan ont! usch.


ME HEART YOU!

Patrik åkte nästan alldeles nyss, och ändå saknar jag honom redan! För varje dag, minut och sekund som går tycker jag om honom ännu mer, underbart!

Har haft en trevlig påsk trots omständigheterna. Ja, långfredagen tok sög. Förutom att jag och Anna hade mycket trevligt där på kvällen, och så sov jag hemma i Sälgsjön, även det var mycket mysigt! På påskafton kändes allt mycket lättare. Det blev påskmat hemma hos mamma och pappa. Sen startade brorsan skotern för första gången den här vintern, jag var som ett barn och studsade omkring nere i hallen och köket. Kvällen blev väldigt, väldigt lugn. Sara och Matte kom förbi en liten snabbis bara, annars slappade jag bara alldeles ensam i min soffa.
På påskdagen sov jag ändå till elva (!!!!) då ringde Patrik och sa att han var på väg, jag blev genast pigg, i stort sätt hoppade upp ur sängen och väntade! Timmen gick fort och så återigen blev det världens bästa söndag! Åkte ut till Sälgsjön bytte om och åkte skoter, OMG, så jähävla roligt, och mysigt! Och eftersom att det var världens finaste väder igår så tog vi en härlig och lång promenad sen när vi kom hem, helt sjukt underbart. Så sjukt att jag har så roligt vad jag än gör med Dig! Jag har inte varit så här glad på flera år, rättelse, jag har aldrig varit så här glad!

Nu ska jag nog lägga mig i soffan med en kopp kaffe och läsa min cosmo, kanske sova en snabbis. Började ju trots allt 6 imorse. Det blir bra! 


sju tusen pussar till Patrik ;)

sweetheart.

Mm, nu har Patrik flyttat och det känns fan värdelöst och totalt förjävligt! Jag vill ju ha honom här hos mig! Uppsala är för långt bort, fast det är så nära är det för långt bort, jag vill kunna GÅ hem till honom precis när jag vill. Det känns helt enkelt skit tungt, punkt. Igår kan ha varit det jobbigaste dagen i mitt liv, herregud. Jag fick ingen luft what so ever och hur mycket jag än kämpade kunde jag inte hålla mina känslor och tårar tillbaka. Gick till bussen vid åtta och åkte till äckel jobbet med rödsprängda ögon och Sveriges huvudvärk, det sista jag ville var väl att jobba. Usch, vi får väl se hur länge jag klarar av ett distansförhållande. Just nu känns det som om jag kommer gå under inom snar framtid men det är ju så pass nytt. Ja funkar det inte alls får vi lösa det, på ett eller annat sätt! För helvete vad du betyder mycket för mig, mer än jag trodde och visste.
Och jag saknar dig som fan också!


döda mig, snälla

alltså fy fan vilken äcklig jävla dag det här har varit. mina känslor har verkligen gått upp och ner, ena sekunden var jag verkligen så jävla arg så jag ville verkligen mörda ALLA, nästa sekund ville jag sätta mig ner och skrika av frustration. och nu sitter jag här som ett jävla FÅN. imorgon, behöver jag säga nå mer. så jävla ensam känner jag mig. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! ja men återigen, snälla döda mig!

min tv har kommit, äntligen!

men helvete

haha, Malin den jävla stjärnan var här alldeles nyss och ville låna nycklarna ner till tvättstugan för hon hade minsann låst in sina, jävla nöt! tur för henne att jag bor i samma hus som tvättstugan. ska träffa henne, Line och Anna lite senare på staden och ta en fika, sweeeeeta!

och herreminjävlagud vad det snöar ute! känns som om det kommer en månad eller fem för sent. jag har velat haft snö hela vintern och har väl alldeles nyss accepterat att det nog inte skulle komma nå snö i år och så börjar det bara toksnöa igår, väldigt jobbigt. men om det ska se ut såhär får det gärna hålla i sig ett tag så kanske man kan få åka lite skoter after all. skulle väl bara vara så jävla underbart. fy fan vad jag ska tvinga med mig Patrik då, och jävlar vad fort jag ska köra ;)
På tal om Patrik så flyttar han på fredag och i ärlighetens namn så känns det fan tyngre än jag trodde att det skulle göra. men jag har väl lärt känna honom bättre och därmed betyder han ännu mer än vad han gjorde när det blev bestämt att han skulle flytta. men, det lär väl suga pung i början. jag hoppas att jag vänjer mig med tiden, verkligen. och allt för långt är det inte till Uppsala plus att det finns mer väskor och skor att spana in där, haha. trots alla dessa plus så känns det som sagt skit.det är så jävla tungt och andas.
 för jävlar i mig vad jag kommer sakna dig!!!

en jävla massa kärlek, just for you . / Isabelle.


...

It fills me up
It feels like living in a dream
It fills me up so I can't see
The love you keep inside
The love you keep for me

I stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay

I stay awake
I stay awake and watch you breathe
I stay awake and watch you fly
Away into the night
Escaping through a dream

I stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay


hearts all over the world

Åh nu känner jag mig mycket, mycket seg! Jobbat idag, dock bara 12.35-19 så helt slutkörd kan jag inte påstå att jag är, bara så där lagom trött. Fick tack och lov sällskap på bussen av Camilla, mycket trevligt. Det är ju så trökigt att åka på den där trött bussen själv! Busschauffören var rolig, jag fick en till ficka till mitt busskort fast jag klart och tydligt sa att jag faktiskt redan hade en sån så skulle jag då fan ha en till. Anywaaaaay, kom hem och plockade upp lite små saker som min världens snällaste mamma köpte åt mig, typ juice och annat viktigt, jag trugar mig djupt. Sen tog jag en låååång och VÄLDIGT varm dusch, därav min "seghet"
Hi, nu ringde mamma och pratade en massa så nått långt inlägg blir det minsann inte för nu ska jag ta mitt pick och pack och traska över till Patrik v

stay right here forever

I just want you close, where you can stay forever ..

Helgen blev fin fin. Fredagen blev det kort och gott fylla. Firade Ida en smula, men det var la fint att få vara lite på lyset så där en fredag kväll. Gick väl hem i skaplig tid och somnade (ville dock slå min granne hårt där ett tag, han levde om utav bara helvete). Blev väckt av en härlig ringsignal och en gäll stämma som undrade om pappa kunde köpa överskåpet utan mig?!?! Efter lite om och med tog jag mig upp ur sängen, plockade i ordning här hemma då storfrämmande väntade. Klädde på mig kläder och borstade håret så jag skulle se lite samlad ut. Sen hälsade jag och min härliga whiskystämma mamma, pappa, Pelle, Lotta och Jennifer välkomna. Jag bjöd på kaffe, kaka och bakfylla. Undrar vad som uppskattades mest? Jag skulle gissa på kaffet! Fick massa sött av familjen Söderström, tack och bock! När dom hade åkt hem traskade mamma och jag ner på staden och in på Village, jag köpte min efterlängtade bok, sen gick vi och köpte bakfylle pizza! Mamma och pappa hjälpte med en massa, skruvade upp mitt överskåp and so on, blev jätte fint! Sen kom äntligen Patrik runt sju snåret, vi gjorde mat och mös en massa vid tvn bara. Igår gled vi runt överallt, bland annat köpis och ikea. Återigen en skit bra söndag, och allt är tack vare Dig! Men snart lär väl söndagarna gå tillbaka och bli lika värdelösa som dom alltid har varit, suck! Men nu ska jag försöka och inte tänka på det den här veckan, jag får så sjukt ont i huvudet då.
Nej, nu ska jag försöka få lite gjort här. Bädda sängen och sen ska jag fan städa lite.

kärlek / Bellson.

"if I aint got you, I aint got anything"



sprit sprit är det nån som vill ha sprit?

sällan jag sätter mig vid datorn när jag kommer hem från krog eller annan festlighet som innehållit alkohol. och jag är så ledsen att göra er besviken, men jag finner fan inte mycket nöje i det längre, iaf inte krogen. hemma hos Sara var det bra jävla kul ett tag! men sen ska det stressas ner på krogfan, där har man kul i typ tio minuter, på sin höjd. äh, mycket skönare att vara nykter, så var det sagt. kanske man börjar växa på sig en smula?! ha, eller inte.
imorgon kommer mamma och pappa hit och hjälper mig lite, ska skruva tillbaka fläkten och kåpan, sen ska jag även få ett mycket efterlängtat överskåp i köket. sen ska fan här städas. sen ska jag ligga på soffan, vara allmänt bakis och vänta på att klockan blir 18.30 ;) då slutar nämligen Patrik, sweet dude. blir det mys, i hope! men fy fan. nu ska jag sova som jag aldrig har sovit förr (kan jag ha sagt det förut?) för jag är fan tröttare än tröttast.
godjävlanatt. HÄJ!