all over again.

igår firade vi mammas 50 års dag. vi är lika med hela tjocka släkten! var hem till Per och Biggan (jag, mamma, pappa, alex, jocke, per och biggan) och drack lite champange och käka ost och kex innan vi drog till Matildas och mött upp resten. där åt vi mat och drack vin och sånt innan vi blev utslängda när dom stängde. då rörde vi oss hem till andreas och linda .. där spelade dom massa biljard och blev klappraka, och då menar jag det jag säger! alltså, var jag så jävla trött och sliten (hade jobbat hela dan plus massa vin) så jag och Amanda gick upp på mellanvåningen och crasha i en varsin soffa. himla skönt må jag säga. sen vid typ halv fyra var jag less på att ligga och titta i taket .. så jag gick ner till mina otroligt berusade päron och bad om att få ringa en taxi (åt dock lite jordnötsringar först)  det fick jag. pjuh! här har vi en fin konversation som vi hade i taxin.

Per = P
Pappa = PA
Mamma = A
Jag = B
Chaufför = C

B: Ja, dom kommer snart .. Per är full, han får nog inte på sig skorna.
C: okej.
PA: åh, guuuuu vad skönt och varmt det var här inne rå.
A: Alltså, vi har varit på fest.
P: HICK.
B: *pinsamt*
tystnad .........
P: ISABELLE, du betalar taxin åt mig. Jag är så jävla gul (?!) så gul som man kan bli. HELT BLACK! Fan vettu, jävla matildas. Gjorde mig heeeeeelt gul, så jävla gul är jag. Bella, du betar ju min taxi, jag är så gul. BELLA! Jag är sååå gul.
A: Hahahahahahahahahaha, men Isabelle, du är ju tät nu har fått pengar och allt. Hörru. Taxin. haha
B: stackars mig.
Mamma säger åt Per att vi faktistk kan betala hans taxi, vi släpper av honom hemma i a-hill och fortsätter upp mot sälgsjön var av min kära mor utbrister (jag vill då påpåka att vi suttit i taxin i cirka 10 minuter och inte sagt ett ord till chauffören.
A till C: Kör du taxi?
Stackars chaffisen börjar fnissa lite nervöst, jag skrattar så jag får ont i magen och pappa gör något slags ljud han med och mamma säger. Vadå? . alltså, ja. herregud.
STACKARS MIG. haha.
so long. me love u long time.

frosen ass!

idag har väl varit en relativt vanlig dag. träna, fika, jobb. så mina dagar ser ut, alltså, ungefär. VÄRDELÖST! thats life så att säga. men i höst ska det bli ändringar, då sticker jag till england och blir AuPair. Hur länge vet jag inte, får se hur pass bra jag trivs i London, kanske blir kvar för alltid, vem vet liksom?! Känner i alla fall för att bo hos en ganska liten familj ganska centralt i London. Och så vill jag inte att barnen ska vara alltför gamla, typ runt 2-5 år. Det är så sött! Men förstå, coolt att bo i centrala London, oh my damn. I can´t wait !

IDAG när jag stod och vänta på bussen trodde jag helt ärligt att min sjärt skulle frysa till is och ramla ner på backen, det var så kallt! Bussen var typ 15 minuter sen .. Sen när jag till min lycka ser bussen så åker det en förbannad jävla plogbil före varav jag tänkte "Busschauffören kan inte vara så otroligt dum att han kör om PRECIS innan en busshållsplats"  Ha, trodde jag. Mycket riktigt så kör bussen om plogbilen. Jag börjar svära och skrika som aldrig förr, var hur snabb som helst upp med mobilen för att jag skulle ringa till x-trafik (tur för dom att jag inte hann, för då hade dom fått höra alfabetet mer än en gång om man säger så) då, out of the blue skriker gubben från plogbilen "Skaru int´ gå till bussen nu rå?" Ha, då har bussen stannat kanske 50 meter bort mitt på landsvägen. Jahapp, tänkte jag och började springa, mitt på landsvägen. Det kan INTE ha varit en vacker syn (med förfruset arsel och allt menar jag), Ha!. Ja, herregud. Sen körde busschaufförn som ett cepe hela vägen in tillstan. han trodde typ att han hade värsta mega däcken så han kunde gasa på skit mycket innan en sväng. Men det visste ju jag att han inte alls det kunde, så han höll på det första på att missa en sväng sen var han på väg rakt in i stadsbiblioteket också, inte duktig kille alltså. Jag svor i min ensamhet på bussen.
Ja, det var min busshistora för dagen. Nu ska jag nog faktiskt gå ner och borsta tanden, tvätta av sminket och gurgla munnen med listerin (någon jag gott rekomenderar, man får jätte fräsch mun!)
Men så godnatt och så vidare. PUSSSS!

stort p.s kommentera jätte gärna min blogg!

äntligen!

åh, jag vill bara tacka vädergudrun för en underbar planering för vädret över gästrike kusten.

det är så vackert!
.snö snö snö är lika med skoter skoter skoter.

ja, mina käraste vänner, jag kan åka skoter. det är för jävla härligt. han står där ute och väntar på mig, my beuty! jag ska gasa runt här i sälgsjön senare, om inte idag. imorgon.
och min inspiration för att skriva fanns visst inte alls idag, drygt. får bli en annan gång.

money money money, must be funny. eller hur var det?

det kliar i mina fingar kära vänner, det kliar. jag vill köpa massa fina saker, väskor, skor, kläder, skor, väskor, klänningar. OH MY DAMN. jag är verkligen för snabb med att shoppa upp mina pengar. jag vill vara rich girl. men å andra sidan, vem fan vill inte det?! idag är min högsta önskan att jag hade skit långa snygga ben och kunde gå som en modell i högklackat. jag har dock INTE skit långa (inte speciellt snygga heller för den delen) och jag går definitivt inte som en modell i högklackade skor, ser nog mer ut som en små rund, stup full häst i högklackade skor. hahaha .. sorgligt. men sånt är livet. jag ska väl vara glad över att jag kan gå överhuvudtaget, går ju ganska fult dock. alltså, det här gick ju bara utför, haha. herregud, nu byter vi samtalsämne.

imorgon jävlar blir det fest. sara fyller 20, oh my damn. är lika med syyyyyyystemet allihopa, systemet, med stora bokstäver. jag ska utnyttja min kompis Sara till det maximala då, thats what friends are for. hon kan få utnyttja mig på något sätt om hon vill. haha. alltså, jag tror att jag ska sluta skriva nu. är aningen trött och hungrig. då blir allt bara fel. skrev något konstigt. nu loggar jag ur illa kvickt. love to ya all. 

/ Bella.

sjung en vaggvisa för mig.

happ, sitter man här igen då. lite dragen, ny duschad, ensam och utan vatten (glömde mitt vattenglas nere, alltid jobbigt) jag gillar alltid att duscha när jag har varit ute. man luktar alltid massa knas, typ rök och äckel. då kan inte jag sova, måste lukta gott när jag ska sova, då är det bra att vara nyduschad liksom ! yes. nu vill jag sova. ville dock ännu mer skriva en rad här först. har fått en order om det, höhö.

jag har faktiskt funderat över en sak idag, på min härliga busresa hem (den var inte så härlig, 49an är aldrig härlig) i alla fall, min fundering. jag undrar varför jag aldrig kan "let it loose". jag vet ju att jag kan och jag vet att jag vill. mina kompisar vet att jag är bra konstig och allmänt pratglad, men sen så fort jag fan är ute blir jag oftast ganska tyst och tråkigt. fast än att jag inte alls vill, jag vill prata och säga konstiga saker som jag alltid gör annars. alltså, jag är nog rädd för att säga "fel" saker och att alla ska bara "öööööh, bruden vad säger hon. vad är hennes fel. varför pratar hon. kan hon vara tyst" jag tror nog inte att folk skulle tänka så, tror jag. ändå tror jag det. hm. är det dagens samhälle som gör att jag vill var FÖR perfekt eller är det bara jag?!

jag vill ha september, då drar jag. till england, kan jag börjar om på nytt. kommer dock sakna ihjäl mig efter mamma, pappa, brorsan och alla kompisar. men dom är fan bara en flygresa ifrån! hih. nej ni, nu ska jag nog slå huvudet på kudden och sova.  imorgon tänker jag sova ända tills jag vaknar, inte ställa nå klocka imorgon inte, SKÖNT! och ett p.s. till er som kanske undrar varför det inte finns någon bild på min blogg överhuvudtaget, det är för att jag har modem och det går fööööööör sakta. någon dag ska jag orka. men itne nu. sov gott! / bella.

alltså, lost and confused

herre-min-gud, jag är verkligen hur yr som helst här inne. förstår faktiskt inte alls allt för mycket. tar till och med ett tag innan jag liksom hittar hit så att jag kan börja skriva ner en massa skit. Åh, ja, herregud.

Ih, jag hade btw fått ett inlägg från en viss Josefin (?!) alltså, hur kul som helst, hihi, faktiskt. Ville jag vara trevlig tjej och svara på Josefins inlägg men ta mig faaaan alltså att jag fattar inte hur man gör. HUR GÖR MAN?! Men Josefin, hoppas du läser och vet att jag i alla fall försökte och så fort jag har lärt mig ska jag skriva lite till dig, haha!

Och gott folk, jag har fortfarande inte rökt, inte ett bloss, me so god. Har varit rökfri i cirkus 44 timmar!


Mm, inatt då. Inatt blåste det, det blåste, det blåste så att det lät som om hela mitt hus skulle ryckas bort från marken och blåsa bort, omg, så skulle jag också blåsa bort .. Wiiiiie liksom. Nej, det var läskigt! Satt här framför datorn och var allmänt orolig över att jag gjort VäderGudrun något hemskt, det hade jag inte, pjuh! Ha, sen gick elen. Blev kolsvart, och då menar jag svart. Jag stog inne i badrummet och skulle precis till sovrummet, släcker lampan som vanligt och tänker "men fan vad mörkt det blev" haha, konstigt. alla lampor i hela sälgsjön hade slocknat. jag kände mig liten och ynklig som en mus och var helt övertygad om att jag skulle på en yxa i ryggen av någon som ville mörda mig, eller liknande. när jag efter mycket om och men hittade en tändare och tände den var det, till min lycka, ingen hemma hos mig med en yxa som ville mörda mig. jag blev glad och la mig och läste. haha! 

hade faktiskt planer på att berätta massa om mina au pair planer i det här inlägget, men alltså, då blir det så lång och jag har things to do liksom. hörs då. loooove to ya all. / bella. 


jag ger dig min morgon.

16 timmar och 31 minuter
har jag varit rökfri. Bra början Bella, bra början. Hur det här ska gå vet nog bara typ jesus eller så. Ha. Men just nu känns det ganska bra, hade ett litet anfall här i morse när jag insåg att jag inte skulle få dricka mitt morgon kaffe och ta min morgon cigg tillsammans, jag fick nöja mig med mitt morgon kaffe. Men faktiskt, mot all förmodan, gick det bra! Klockan är för mycket, egentligen borde jag klä på mig och borsta min ordägliga hår och gå till bussen. Borde även försöka sminka över min fina, röda pimpel som befinner sig oroväckande nära min mun på vänster sida, usch. Inte fint. Men faktiskt, gott folk, jag MÅSTE på riktigt lägga ner datan och klä på mig och så vidare. Men jag har massa saker och skriva så jag kommer tillbaka, haha :) So long. / Bells.

first time up. söndag

Jaha, oh my. Första gången man skriver här då .. Kände att jag vill starta lilla bloggen, skönt att bara sitta och skriva när man känner sig allmänt uttråkad, arg och så vidare va. Härligt! Alltså .. mitt liv känns inte alltför komplicerat nu för tiden. Jag jobbar på mitt jävla ica maxi, tränar och super mig full, låter ju som ett liv. 

Igår blev det i alla fall krogen, Nivå,  blev det precis som vanligt. En jävla skit hemsk sak som hände i alla fall .. Jag, Malin E och Line står i godan ro och shakar på övervåningen, känner jag lilla spylukten men jag tänlkte för mig själv att inte fan ställer väl sig en människa och SPYR på ett dansgolv, sånt gör man väl bara inte?! LURAD. Jag kollar ner på golvet, och där ligger han, spyan själv. Började må aningen dåligt, kände en sån där härlig så kallad "må illa känsla" krypa över mig. Söker stöd hos Malin E, det enda kvinnan säger är "Eh" eh? eh? eh? eh? EH? Jag fick inget stöd av Malin. Fan, tänkte jag. Kollade bort mot min ovän spyan på golvet och ser till min stora förfäran att den jäveln har blivit runttrampad av lyckliga fulla människor som vill dansa och som utan vetskap trampar runt i en spya. Mitt illamående blir värre, fy fan. Jag försöker få kontakt med någon som kan tycka att det är äckligt tillsammans med mig, vill ju inte stå ensam på dansgolvet och vara äcklad. Då ser jag henne uppenbaras, CAROLINE. Hon sitter ju där borta. Fort som fan springer jag dit och berättar för henne om min skräckupplevelse, och där hos Caroline hittar jag äntligen mitt stöd! .. Yey! =)
Sen var det dans och dricka för mycket som gällde i stort sätt hela kvällen .. Kul!
När jag sedan ska hämta ut min kära jacka är könfan 70 mil lång, sånt orkar man inte med när man är för full, då kan man alltid smita före (om man känner sig tillräckligt modig vill säga, det händer nästan aldrig mig, jag är en jävla feg tjej) men smet det gjorde jag.

Tog bussen hem, jävligt bra gjort av mig. Har åkt taxi dom senaste veckorna, men igår var det buss-kväll. Gick och la mig utan snurr problem eller diverse somnade utan problem och smink, skönt. Lurad en gång till .. Vaknar av en olustig känsla i bröst/mage, jag mår illa. Kul jul .. Klockan var sex, klockan är alltid sex när jag vaknar och mår illa. Jag förstår inte, varför just klockan sex? Varför får inte jag, som alla andra, må illa och spy när jag kommer hem från krogen?! Det är så tråkigt att vakna klockan fööööööör tidigt och spy, fy fan. Måste sluta blanda ihop vin och smirnoff, jävligt dålig kombination .....

Idag har jag mest varit döende, följde dock med mor och far till valbo och hälsade på farmor och farfar och vovvsarna. Sen kom kusin Sara med sin respektive Tomas, följde med hem till henne ett tag och pratade om allt mellan himel och jord.

men oh my, nu har jag skrivit en hel del. Fin början, kanske. Bara massa skit, bra. Haha.
Nu ska jag äta en panpizza, fin bakfylle mat när man bor i skogen och inte orkar laga mat!
SO LONG I SAY! ;D

p.s. det blev majs istället för panpizza :P ..


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!