stora förändringar.

Gud vad jag har blivit fruktansvärt dålig på att blogga, finner ingen riktig inspiration att skriva helt enkelt.
MEN jag har tagit ett annat fruktansvärt stort steg i mitt liv.
Jag har nämligen sagt upp mig på ICA Maxi och ska ta mitt pick och pack och flytta till Uppsala och Patrik. Kanske inte helt oväntat eller hur? Samtidigt som det är riktigt läskigt så ska det bli så fruktansvärt skönt och kul att göra något nytt, starta om från början. En helt ny stad, nya människor, nytt jobb (förhoppningsvis, hehe) ny lägenhet och sist men absolut inte minst ska jag bo ihop med Patrik. Också en helt ny erfarenhet, jag har aldrig bott ihop med någon förr. Ja, förutom mamma, pappa och brorsan men vem räknar med det? Men jag tror att det kommer bli riktigt bra och jag tror verkligen att jag och Patrik kommer funka riktigt bra ihop.
Jag kommer givetvis sakna både familj och kompisar oerhört mycket men jag vet ju att dom finns kvar hemma i Gälve, för Gävle kommer ändå alltid vara hemma i hjärtat! Men, mina riktiga vänner kommer ju finnas kvar vid min sida trots att jag flyttar. Och mamma och pappa finns ju alltid där för mig, no matter what.
Men förutom att förhoppningsvis jobba så ska jag faktiskt börja plugga lite, det känns nog nästan roligast av allt (om man bortser att jag får bo med Patrik såklart) Blir iaf Småföretagande A och B, sen även någon slags ekonomikurs plus Matte C, får väl se hur mycket jag hinner med beroende av vad jag får för jobb. Och jag har satt ner foten och bestämt mig för att hålla mig utanför allt som heter livsmedelsbutik!!!

Nu ska jag snart ner på stan och träffa min SOFIE, det var alldeles för länge sen. Saknar henne nå grymt! Ska bli mys, mys och mys. Ikväll blir det grill och skitsnack hemma hos Line. Antagligen en jävla massa skratt också, har alltid kul med mina kompisar och jag vill att ni ska veta att jag kommer aldrig glömma er trots att jag flyttar till Uppsala, jag menar hey, det är bara en ynka timme bort ...

Peace and lööööve / Isabelle.


and I´m tangled up in you

blev en liten tripp hem till mamma och pappa efter min otroligt långa arbetsdag (6-11) inte helt otippat kanske. känns så fruktansvärt onödigt att åka hem till en tom och tråkig lägenhet och sitta där och bara vänta på att något ska hända. då är det fan trevligare med lite sällis här i Sälgsjön .. Mats ville att jag skulle jobba över en sväng idag med jag hade sprängande huvudvärk så jag tackade för mig 11.04, men det såg ut som om dom skulle klara sig bra utan mig iaf. sov en liten sväng i soffan när jag kom hem. jag blir verkligen helt jävla loj i huvudet när jag börjar sex på morgonen, sen kvittar det fan om jag jobbat fem eller tio timmar!

Helgen har bara varit bra, hade min Patrik här och då kan det inte bli något annat. Jobbade dock 12-20 i Lördags, då fick stackarn fint ligga hemma hos mig och vänta hela dagen. Men sen så blev det iaf biomys, Hancock. Den var helt klart se värd, men inte skitbra, hade förväntat mig något bättre om man säger så. Ikväll blir det återigen bio fast Mamma Mia med ingen annan än just Mamma! Får se om jag kanske hinner med en fika med en vän innan, skulle fan vara trevligt.
Men, tillbaka, igår var jag iaf ledig men då låg vi bara inne i stort sätt hela dan. Mycket, mycket skönt! Runt klockan nio bröt jag typ ihop för då var det dags för Patrik att åka hem. Fy fan vad det kändes  hjärtat och gör det fortfarande .. det verkligen typ värker. FY FAN! Men snart så, väldigt snart!
Men nu blir det jobb resten av veckan, har dock ledig helg vilket jag fan planerar att ha också. Blir en kort liten tripp till Uppsala iaf, får se om jag kanske får med mig någon ..
Nu ska jag väl försöka hitta på något spännande att göra.

Puss, I love you ..

skithål.

Förlåt för fruktansvärt dålig uppdatering, men datorn på semestern kändes inte allt för lockande. Min semester har i vilket fall varit helt underbar och än så länge har det varit den bästa semestern på länge. Fick spendera tre hela veckor med min Patrik. Förutom en vecka i Grekland har vi inte alls gjort något speciellt, bara slappat. Väldigt skönt. Fast nu är semestern över och nu är jag tillbaka till samma jävla bajs vardag. Och nu saknar jag fan Patrik som jag aldrig har gjort förr ..


I feel so much stronger now,
the feeling's alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie.
You're so divine
Without you I would'nt survive.

I will love you until the day I die!