gameln.

Jahapp, och så var man hela 20 år då. Var på systemet vid elva, åååååh, det var så härligt och få stå där inne och vraka och välja bland allt gott som fanns där inne!! Hade en bra dag igår och jag fick massa fint! Släkten började droppa in vid tre och dom sista åkte väl vid halv åttta-åtta. Bjöd på hemmagjord potatis sallad, hemma gjord rostbiff, potatisgratäng och drumsticks. Hade gjort allt alldeles själv, jag är så duktig. Anna kom väl runt två, vi drack vin och hade oss redan vid tre. Herregud. Sen fortsatte det i samma visa, pappa skjutsade ner oss på stan halv tio. Satt på svarte bra länge, fick jätte fina örhängen av Line och David, so very cute! Sen blev det i alla fall hang loose, var första gången jag var där, har hört att det ska vara rätt kasst, men jag tyckte att det var rätt så kul. Gamla och roliga låtar där längst bort. Fan, sen sten dog jag vid två, jag fattar inte. När jag kom hem var jag så förbannat trött och så grymt full så jag somnade PÅ mitt överkast med alla mina kläder och sminket kvar, haha, det var kul. Vaknade vid typ fem och släkte lampor och kröp ner under överkastet, då vill jag även påpeka att jag fortfarande var full som ett djur, när jag skulle upp och hämta vatten ramlade jag in i min tv, åh, jag kan när jag vill, höhö! Måste och inhandla en del saker idag, eftersom att imorgon är det party igen, vi ska grilla och festa en massa hemma. Jag måste fixa såser, sallad och potatis. Mys! Jobbar dock 7-17 imorgon, ska inte bli så där skitkul. Skulle vara skönare att vara ledig hela dagen och förbereda och fixa hemma, men det får väl duga med två timmar då, buhu. Aja, nu ska jag typ sova lite till, eller nått.

SPA Gamla Gefle

idag var jag in till Lindas helt nyöppnade spa och blev lite lagom ompysslad. jag skulle plocka och färga mina ögonbryn. då bäddade Linda in mig i ett täcke och någon slags madrass som värmde. sen så smörjde hon in och färga, plocka och hade sig. det var så härligt, det var  så nära att jag somna, förstår mig inte på människor som tycker att det gör ont att plocka ögonbryn, jag tycker att det är rätt så skönt, men det är ju jag det. sen skulle jag i alla fall kolla ut rätt färg på en fondation, och jag trodde att det var det enda jag skulle göra men Linda satte igång och sminkade mig helt, skitkul. Okej att det är rätt dyrt där (det är det väl iof på alla span), men GÅ DIT. det är så jävla mysigt och alla tre tjejer som jobbar där är så grymt trevliga, hjälpsamma och roliga. man mår så bra efteråt, känner sig hemskt ompysslad. så jag säger bara det, do it!


sadnes.

damn, känner mig lite ledsen nu faktiskt. inge roligt alls, känns som om ingen bryr sig liksom. tur att jag har en i alla fall. pjuh.
sitter och kollar på titanic, okej att man har sett den tusentals gånger men det är ju trots allt titanic. fast jag tycker att slutet är rätt jobbigt på något sätt, so sad.
idag har det varit en trevlig dag. vaknade i ganska skaplig tid. åkte ut till köpis med mamma och gick omkring,kollade massa saker tills jag fyller år (som jag gör på löööööördag) plus en present till mormor. sen åkte vi till robban och lena på kalas. thea söta fanskap gick och bytte till randiga strumpor bara för att jag hade randig strumpor på mig. mm, me love little cousin. sen åkte jag och mamma vidare till nästa kalas, mormor. jag och mamma köpte en jätte fin vit stickad tröja till henne som hon gillade hemskt mycket. jätte bra! där var i alla fall hela familjen andreas dackell (kan ju inte bara skriva dackell med tanke på att det heter ju halva min släkt, höhö) tim, deras yngsta är ju för härlig. han satt i mitt knä och pillade med min mobil och min medaljong. han ville ha båda, men jag förklarade för tim att han inte alls kunde få dom men att om jag fick en liten bild på honom så lovade jag att stoppa den i min medaljong. sötnöt.
imorgon ska jag upp i tid, gå promenad, äta frukost och fixa massa. sen ska jag in till stan och träna på gymet och sen ska jag till Spa Gamla Gefle och plocka och färga mina ögonbryn. skööööööönt! mm, nu ska jag väl allt lägga mig ner och kolla klart på titanic och sova sen. godnatten.

kära, kära pappa.

jag har världens bästaste pappa. för några veckor sen förstörde jag min mobil och brorsan tappade bort sin för jätte länge sen. och nu har vi väntat på nå satans fondpengar i eveigheters evigheter, men dom kommer ju aldrig! och så idag när fanskapet (brorsan sa så om pappa när han var liten, varför är en lång histora, som inte berättas idag) kommer hem har han köpt en varsin mobil till mig och brorsan, yeeees oh yes. vi får alltså självfallet betala tillbaka när fondpengarna kommer. sötaste pappa, i love him sooooooo much. så nu har jag heting telefonen och är happy. han kan han, gör mig alltid glad. skyddar mig från allt dumt. mm, dad! kärlek.
från en sak till en annan, ikväll blire party. med line, carro, sandra och kanske bella. ska bli kul och festa med sandra. det var ages ago. nu ska jag och carro firra lite käk, så fort kvinnan har duschat klart. hon duschar så sjukt länge. åh, sega carro. höhö.


gruppsex.

för roligt. det är ju en hel del grodor och paddor här i sälgsjön så här när våren har kommit. dom kryper och studsar överallt så fort solen går ner, and i don´t mind. dom är söta, lite kanske, på sitt eget lilla sätt. vissa är ju prinsar sägs det, kanske vore värt ett försök? aja, i vilket fall. när jag glider in på våran uppfart så undrar jag vad det är för stor jävla skit hög som ligger mitt på uppfarten och vad det är för dum jävla människa som låter sin hund skita på någon annans tomt. var självfallet tvungen att gå och titta på den enorma skiten när jag hade klivit av moppen. och till min stora (!) förvåning ligger hela fyra, F-Y-R-A, paddor på hög och små juckar. helt seriöst, dom gjorde till och med ljud i liknande med ah ah ah. dock väldigt gällt och pipigt. det var det mest spännande jag har varit med om på länge. (mitt liv är så ... ja?) jaja, jag vet. dom hade säkert inte gruppsex, men man kan ju alltid få tro och hoppas. så att någon har det hett liksom. hahaha.
nu sex and the city, godnatt!


så äcklig ....

Nu är jag äntligen hemma igen. efter två nätter hos anna utan dusch och klädbyte kände jag mig rejält jävla skit äcklig, har helt seriöst inte kännt mig så äcklig på ..... ja, jag vet inte när. jag bokstavligt talat flög in i duschen och duschade i 45 år. sen smörjde jag in mig med the body shops "body butter, mango" mm, då luktade jag gott igen. jag tycker om att lukta gott, hoppas att jag alltid luktar gott. 
Eva från ica maxi ringde idag. fick tider onsdag, torsdag och fredag. det är bra, jag behöver verkligen pengar nu. men tanke på att resan ska betalas ganska så snart, 1060 kronor imorgon och 4050 eller något sånt i juni. my damn. vi ska föresten till magaluf. jag, anna, sara, line och malin. det kommer bli så jävla kul! hade ju grymt kul i somras och nu kommer det nog bli ännu bättre när anna är med också, perfa. men innan magaluf ska jag ju till rhodos med familjen + nathalie också. den 3 juni. can´t wait. nu ska jag ner och ta en kopp kaffe.

jag nästan längtar till jobbet ;)


kids choice

Men varför? Hi, kollade på Landet för länge sedan i morse när jag vaknade, världens sötaste lilla film. Jag har alla upplagor av Landet för länge sedan, älskar Lillefot och dom där sötisarna. Jag var som klistrad framför tvn när jag var liten och Lillefot var på tv, hehe.
Det är ju nästan så att jag fixade min önskan liiiiite grann idag i alla fall, vaknar 08.49, väldigt bra. Var dock bara för att pappa spikade jävla lister och hamrade ner kakel i köket, DET HÖRS så att säga. Jag var hemskt arg just då, fast det var ju bra på ett sätt, då vaknade jag i tid. Fast, jag måste nog hinka lite mer kaffe innan jag vaknar helt. Det skönaste måste nog vara att jag var duschad och klar redan vid kvart över tio, loveli.
Idag innan jobbet hade jag tänkt försöka tvinga med min kära far till valbo och hälsa på farmor och farfar. Det vill jag, det var så länge sen jag var där och hälsade på och åt farmors bullar och drack hennes super duper skit goda kok kaffe, hehe. Nej, du ska jag borsta tanden och tjata på far min.
ja, typ glad påsk eller nått.
ÅH, ÅH, ÅH.  P.S P.S igår knackade det på dörren och där stog väääärsta söta påskkärringen, gav jag henne godis så tar sötungen bara EN, då sa jag åt henne att hon då rakt inte behövde vara blyg och ta några till. då gjorde hon det. fick ett jätte sött påsk kort med en liten kyckling på, så där ja.


so blue, so pink, so colourful.

Det finns väl säkert dom som undrar varför jag hemskt ofta använder mig av engelska uttryck, ord och fraser?! Det är bara för att jag tycker att engelska är ett mindre komplicerat språk och så tycker jag även att det är lättare att uttrycka sig på engelska, så nu var det sagt också.
Jobbade idag, dock bara fem timmar. Tyckte att det var ganska så lugnt ändå, i alla fall i kassan, skönt. Imorgon blir det en ännu kortare dag, fyra timmar. Hope to see my eyecandy, vem det nu är håller vi nog hemligt. Blir lite pinsamt annars so to speak. Annars imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, jag och mamma kanske ska till Lindas spa och kolla hur det urartar sig, jag tror att det kommer blir grymt bra där. Det ligger precis bakom bliblioteket. Dit ska jag och lyxa när det har öppnat, hoppas på kompis pris, hihi. Sen ska vi äta påskmiddag på kvällen. Bara jag, mamma och pappa. Brorsan och Nathalie är i Färila hos hennes släkt, men dom kommer hem på lördag. Mm, min brorsa, sweetpea. Kan nig blir mysigt att bara vara vi tre, actually. Men vad jag svamlar om allt och inget nu känner jag. Det är väl säkert bara för att jag inte alls har något annat att göra och för att jag verkligen inte är sov trött. Ibland, fast bara ibland, önskar jag att jag vore en sån där morgon människa som är uppe på morgonen och fixar. För lets face it, tidigt på morgonen är nog den vackraste tiden på dagen. Som på somrarna när man börjar klockan sex och kliver upp med solen, när sjön på baksidan ligger helt spegelblank, gräset är vått och solen alldeles lagom morgon varm, det är det vackraste. Men jag är aldrig vaken då, bara om jag MÅSTE, som tex åka till jobbet. Man kanske ska försöka vara morgon människa den här somaren? Gå upp tidigt, sätta på kaffe, gå en skön promenad, hämta tidningen, äta frukost och dricka kaffe på baksidan samtidigt som man har solen i ansiktet och tittar ut mot sjön. Så fort det blir riktig vår, med blad på träden och allt sånt, så ska jag knäppa en morgon bild på min baksida så att ni får se hur fint jag bor egentligen, jag bor jätte fint. Det har jag nästan inte tänkt på förrän nu, hur lyckligt lottad jag är som får bo så fint. Ha sjö tomt och allt, så vackert.
Nu ska jag snart titta på sex and the city, för bra serie. tack och hej ....


ehm ja.

mm, coffee. jag jobbar och står i, men vad gör det?`har kommit på att jag verkligen trivs på mitt jobb, eller va fan. låt oss vara ärliga. det går så upp och ner, ena dan bara älskar jag det (som igår, trots galna, köpglada folk. gillar liksom när det händer saker) ah, sen finns det ju dom där dagarna man bara vill dööööö av uttråkning. ja, så är det.
alltså fy faaaaaaan vad pinsamt lat jag har varit den här veckan. ingen träning eller någonting. naaaaaaada, inte ens en promenad. jag har typ jobbat och sen åkt hem och dött. skäms bella, skäms! så idag blir det en värsta powerwalk plus lite till när jag kommer hem från jobbet.
nä, nu ska jag ner och fixa lite käk. och så ska jag göra en fruktsallad och ta med till jobbet så jag får något middag.
men just fan, idag är det ju skärtorsdag också, hoppas man får se massa söta barn som är påskkärringar och så, det är för sött.

kylan, yao.

i´ll be damned. fiiii fan vad kallt det var idag när jag åkte hem ifrån jobbet .. åkte ju moppe pga att jag började tolv och eftersom att jag bor i skogen hade jag två alternativ att välja mellan .. 1. 09.17 bussen (neeeeeeeeej TACK) 2. Kiwi Fucking Stewie (är lika med moppen) jag valde illa kvickt alternativ numero två, var inte ens något att fundera på. men still, my daaaaaamn vad jag frös när jag åkte hem, trodde helt seriöst att jag skulla kola vippen av köldskador eller liknande. men det gjorde jag inte, höhö. 
imorgon är det en till dryg dag 10.00-20.00. jag gillar nästan mer att jobba förmiddag, eller i alla fall lite mer varierat. jobbar så sent jämnt, jag vill ju gö massa saker ju. men sen är det ganska bra dagar kvar. meeen, nog pratat om jobb. ELLER FÖRESTEN INTE. idag var det en unde som helt plötsligt blev bajs nödig i minihuset. FAAAA-AAAN, var väl typ min reaktion, jag mådde illa innan ungen ens hade kommit in på toan. men sen ångrade han sig och vill faktiskt bajsa på en stor toalett och inte en liten, TILL MIN LYCKA!  jag fick ropa på hans far. och glad är jag för det! (men gladast är nog räven)
nu ska jag ner och ta en låååååååååång och vaaaaaaaaaaaarm dusch för att sedan försöka sova.
jag saknar min anna!!

blåsdag.

det är blås dag idag. härligt inlägg jag hade skrivit där på fyllan, förstår typ hälften avvad jag har skrivit. bara massa skit, höhö. igår var det värsta skit lugna dagen. var på köpis med mamma och sen tog jag en fika med sara. åkte hem, lagade mat och sen satt jag typ som en liten klump i soffan tills jag gick och la mig. yes, oh, yes, wohooo. var faktiskt rätt så skönt .. snart kommer sara och matte och hämtar mig. ska jag till köpis igen serru. naaajs. sen blir det jobb heeeeeeeeela veckan (förutom söndag)
nu är det bara 28 dagar kvar tills jag fyller 20 år !