diskmaskin ........

Nu har jag diskat ett litet berg igen, jag förstår inte, vi är två stycken och det blir verkligen skitmycket disk! Idag kan jag iofs förstå att det var mycket med tankte på vad vi åt igår. Jag gjorde panerad torsk, potatis, stuvad spenat, ärtor och potatis, så fruktansvärt gott! Så då gick det åt en hel del kastruller och små skålar .. men ändå, jag HATAR att diska, det är så tråkigt! Ge mig en diskmaskin !!
Idag ska jag bara vara hemma .. iaf tills Patrik slutar, då tror jag att vi skulle till IKEA, vet inte riktigt .. Tills dess ska jag iaf hinna putsa glasbetongen mellan sovrummet och köket, och ta en promenad, går väl till Willys till fyra, får vi se om Patrik åkte bil eller om han gick imorse .. Äh, det här blev bara massa svammel, skriver senare istället. Nu ska jag äta lite mat.

Tack och hej / IsabelleH

Kommentarer
Postat av: CRAZYANGEL

hallå :) köpte dom på skohuset i valbo men de fanns bara bigga storlekar kvar. ja har normalt 37 men köpte dom ända 39:orna(!!!) som fanns kvar. tänkte att med ett par extrastrumpor i vinter kan man ha dom iaf när man rastar hunden, kosta lixom bara 99:- :P http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=23181&productId=209475&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink= liknande stövel som finns hos Ellos. http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=034391&mid=19 och hosHalens. :)

2008-09-30 @ 15:14:41
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: CRAZYANGEL

ingen fara :P



du ett tips: köp en bänkdiskmaskin, det har vi och de funbkar toppen. men ska väll skaffa en större när lillen växt på sig.

2008-09-30 @ 16:06:20
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback